Sayfa 70/250 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1996 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

  1. #553
     Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Bugün artı kapatırsa ben kısa vade 20 leri zorlayacak diyorum
    Benim yazımlarım duruyor 2023 eylül 20 civarları başarı demiştim eğer 3 ayda 20 civarlarına yükseliş yaşarsa sizi tebrik ederim şimdiden yazayım yazımı 3 ay kısa vade zaman dilimidir.Şubat ayı civarları diyelim.

  2. Eskiden çok yazardım, hep aynı sorular geliyor, artık yazamıyorum, vakit bulup. Konsolidasyon tablosuna bakmanız lazım. Enerji Ticaret ve Enerji Üretim tarafını 2.çeyrekte konsolide ederken birleştirmiş görünüyorlar. 1Ç, 2Ç ve 3Çi yan yana koyun. İkili anlaşmalarla iştirakler elektrik alıyor Çandan, satıyor ticaretinden de bişeyler oluşuyor dedik. onlarca mesaj attım 2,30 liradan beri. 2,50 civarıydı Çan ve Odas bilançolarını çakıştırarak attım. O zaman zamanım vardı şimdi yok şimdi konsolidasyonu da tahmini ayrıştırarak yapmam lazım, Özbekistan da girdi şimdi, uğraşamam ama bilanço dipnotlarına gidilirse biraz da olsa fikir sahibi olunur. Bir kere karşılaştırmaya Hasılattan başlamak zorundasınız, Esas Faaliyet karından değil, ikincisi madencilik faaliyetlerinden ne kazandığı dipnotlarda belli, ondan olmalı yazamamalısınız. Hisse olmuş 10 lira düzeltmesi de olur, belki artar ben bilemem, yatırım tavsiyesi de veremem, yazdıklarım bundan bağımsızdır.

  3. MSCI, küresel endekslerde küçük ölçekli şirketler endeksine Odaş Elektrik de eklendi.
    Morgan Stanley Capital International (MSCI) endeksleri, ilk olarak ABD dışındaki piyasalar için küresel sermayenin performansını ölçmek amacıyla 1968 yılında capital international endeksleri (uluslararası sermaye endeksleri) olarak tasarlanmıştır.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

  4. #556
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    günü nasıl kapatacak bakalım....

  5.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    MSCI, küresel endekslerde küçük ölçekli şirketler endeksine Odaş Elektrik de eklendi.
    Morgan Stanley Capital International (MSCI) endeksleri, ilk olarak ABD dışındaki piyasalar için küresel sermayenin performansını ölçmek amacıyla 1968 yılında capital international endeksleri (uluslararası sermaye endeksleri) olarak tasarlanmıştır.
    Bir de şu altın ve gümüş işi oluverse de borsada yeni bir Sasa olsa Odaş

    CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

  6. #558
    86 milyon ton kömür,santraller,,altın madeni,,buna karşılık 15+51 milyar piyasa değerleri,,,daha çok yolu var gibi görünüyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

  7. #559
    2021 12 aylıkta m.d.varlıklar %100 değerleme yapılmış,,,2.5 dan 5 milyara,,,,2022 de enflasyon kaç? bi %100 daha değerleme olur gibi.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

  8. #560
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    günü nasıl kapatacak bakalım....
    Bakalım bugün odaş seansı tavan kapatacak mı?

Sayfa 70/250 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •