Eskiden çok yazardým, hep ayný sorular geliyor, artýk yazamýyorum, vakit bulup. Konsolidasyon tablosuna bakmanýz lazým. Enerji Ticaret ve Enerji Üretim tarafýný 2.çeyrekte konsolide ederken birleþtirmiþ görünüyorlar. 1Ç, 2Ç ve 3Çi yan yana koyun. Ýkili anlaþmalarla iþtirakler elektrik alýyor Çandan, satýyor ticaretinden de biþeyler oluþuyor dedik. onlarca mesaj attým 2,30 liradan beri. 2,50 civarýydý Çan ve Odas bilançolarýný çakýþtýrarak attým. O zaman zamaným vardý þimdi yok þimdi konsolidasyonu da tahmini ayrýþtýrarak yapmam lazým, Özbekistan da girdi þimdi, uðraþamam ama bilanço dipnotlarýna gidilirse biraz da olsa fikir sahibi olunur. Bir kere karþýlaþtýrmaya Hasýlattan baþlamak zorundasýnýz, Esas Faaliyet karýndan deðil, ikincisi madencilik faaliyetlerinden ne kazandýðý dipnotlarda belli, ondan olmalý yazamamalýsýnýz. Hisse olmuþ 10 lira düzeltmesi de olur, belki artar ben bilemem, yatýrým tavsiyesi de veremem, yazdýklarým bundan baðýmsýzdýr.
MSCI, küresel endekslerde küçük ölçekli þirketler endeksine Odaþ Elektrik de eklendi.
Morgan Stanley Capital International (MSCI) endeksleri, ilk olarak ABD dýþýndaki piyasalar için küresel sermayenin performansýný ölçmek amacýyla 1968 yýlýnda capital international endeksleri (uluslararasý sermaye endeksleri) olarak tasarlanmýþtýr.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
günü nasýl kapatacak bakalým....
Bir de þu altýn ve gümüþ iþi oluverse de borsada yeni bir Sasa olsa Odaþ
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
86 milyon ton kömür,santraller,,altýn madeni,,buna karþýlýk 15+51 milyar piyasa deðerleri,,,daha çok yolu var gibi görünüyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
2021 12 aylýkta m.d.varlýklar %100 deðerleme yapýlmýþ,,,2.5 dan 5 milyara,,,,2022 de enflasyon kaç? bi %100 daha deðerleme olur gibi.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri