Hiç sanmıyorum.Sinan Oğan bu kadarmış deyip devri kapandı bence.
MHP kendi liderini içinden bulur.
Printable View
Hiç sanmıyorum.Sinan Oğan bu kadarmış deyip devri kapandı bence.
MHP kendi liderini içinden bulur.
Yav aga şimdi konu dışı ama bıktım birşeyden. Geçen yıl Ağustos ayında lazerle hemeroid ve anal fissür (çatlak) ameliyatı oldum. 20 gün kadar sonra çok daha şiddetli bir şekilde ağrı başladı. Bu kez de anal fistül çıktı sanırım ilk operasyonun komplikasyonu olmuş. Neyse Kasım ayı başında bu kez de ondan operasyon oldum yine lazerle.Uzun sürdü bu kez. İlk operasyon 15 dakika iken bu 1 saat 15 dakika sürdü. Bu illetin iyileşmesi çok uzun sürüyor ikinci operasyonun. Tam daha 1-2 aydır kendime gelmişken dün yine fissür var dediler. Krem verdi geçmezse ameliyat dedi. Ya arkadaş bu illetin bir çözümü yok mu? Bıktım yemin ederim şu genç yaşımda yahu. Ne bileyim etkili bir kremi, ilacı vs ameliyat olmak istemiyorum yine. Beslenme işini biliyorum uyguluyorum, kabız olmamaya uğraşıyorum. Çok hafif kabız olmuştum bir iki gün onu hallettim derken hasta oldum antibiyotik kullanımı ishal yaptı sonuç yine bu. Yok mu bunun bir çaresi. Bıktım yemin ederim.
Procto Gyvenol krem, fitil ile Anestol ve doxium 1000 mg hap verdi. Anuflex, rectoderm falan beklerdim niye böyle yaptı anlamadım. Bunlar hemoroid ilaçları. Bana fissür var dedi.
https://eksisozluk1923.com/rtenin-de...emesi--7658384
C*P seçmeni kerizlenmeye doymuyor adeta :kahkah:
Gelin canlar bir olalım iri olalım diri olalım Zafer Partisi'ni iktidara taşıyalım
ytd
Bağırsaktaki bakterilerin korunması ve beslenmesi için klasik doğal yoğurt hafif ekşili olan yemende fayda var derim.
Samimi şekilde şunu ifade edeyim...KK anketlerde birinci çıkınca hedge fonlar piyasada poz almış koca koca bankaları holdingleri tavana kitliyorlardı...Şimdi ne oldu olasılık düşünce aynı tahtalara da bas Allah bas modu hakim...
Demek ki Ülke üzerinde ki 20 yıllık Metal yorgunluğunu atınca ayağa kalkacak ve sorunlar çözülecek inancı hakimdi...Maalesef derin yapılar Halkın ve yatırımcının Ümitlerini çaldılar...Gerçekte ise Çocuklarımızın geleceğini...
Herkes bol kazançlar dilerim....
Dipnot:SS dün CNN de hüdapar olayını savunma şeklini görseydiniz adam resmen yürek yemişti.Seçimden önce ise süüt dökmüş kedi gibiydiler...
Bunlar da malum şahısı destekleyeceğini açıkladı, zaten eski ortakları biliyorsunuz. Bakın geçen hafta ne yazmışlar:
Biden ittifakında pazarlık trafiği: ABD ve İsrail Oğan ile Özdağ'ı sahneye sürdü
CIA-MOSSAD planlarına hizmet eden siyasetleri ile dikkat çeken Ümit Özdağ’ın sahneye sürdüğü Sinan Oğan, seçimin 2. turunda Batı tarafından alenen parlatılıyor. ‘Milliyetçi’ olarak pazarlanan Oğan, geçmişinde Zaman gazetesi yazarlığı, Demirtaş övgüsü ve MHP’yi bölmesiyle tanınıyor.
https://www.aydinlik.com.tr/haber/um...riliyor-389412
Ufak tefek yaralar(diş eti, kulak ) cay ağacı yağı (topikal) kullanıyorum ... iyileşme süresi baya kısalıyor
https://www.healthline.com/health/es...-essential-oilAlıntı:
In people that have chronic*anal fissures, which sometimes come along with hemorrhoids, clove oil cream was*shownTrusted Source*to improve anal pressure.
https://draxe.com/health/how-to-get-rid-of-hemorrhoids/Alıntı:
4. Try Beneficial Essential Oils
Cypress Oil
Cypress essential oil*stops excess blood flow and promotes the clotting of blood. This is due to its hemostatic and astringent properties.
Cypress oil*helps with*the contraction of blood vessels, and it tightens tissues. It’s also known to reduce anxiety, which can help relieve constipation for some people.
Use cypress topically by adding three to four drops to a cotton ball and applying to the area of concern.
S.Oğan'cılar ne yorum yaptı. Durumum yoktu geçmiş sayfaları okuyamadım.
TCMB net döviz rezervinin negatife düştüğüne dair haberler eksik kalıyor.
Pratikte net rezerv eksiye geçeli dört yıl oldu.
En son veri ile -60,6 milyar $.
https://i.hizliresim.com/5amf5gk.png
Swaplar bilanço dışı borçtur, net rezerve katılması gerekir. Swapı dahil etmeyen net rezerv hesabı pratikte ek******.
Öte yandan, kısa vadede müdahale kapasitesi açısından kullanılabilir brüt rezerv daha önemli. Maalesef veri eksikliği nedeniyle bunu tam hesaplamak mümkün değil.
Özdağ: Yarın saat 11 de Kılıçdaroğlu ile açıklama yapacağız.
Seçime gelir isek .
Oy atma,oy sayımı ve geçerlilik,sayılan oyların isteme girilişinde olabilecek olan ve kapatılması gereken kaçak noktalar.
-Bir kişinin gelmeyen başka biri yerine oy atması olasılığı.Özellikle kapanış saatine doğru.
-Oy sayımınının ve dağılımının vede geçerli oyların yanlış sayımı olasılığı.Yada oyların fiziki olarak değiştirilme olasılığı.
-Islak imzalı tutanaktaki oyların adaya rakamın yanlış girilmesi yada geçersiz oyun yanlış girilmesi olasılığı.
-Sisteme girilen rakamların doğru sonucu göstermeme olasılığı.
-Bu seçimde önceki seçime göre daha kısa sürede sayımı ve sisteme girişi bitecek olan bir seçim sonucunun birbirlerine çok yakın gitme olasılığı ile tarafların birinin erkenden kazanma ilanı açıklaması olabilecek gerginlikler.
-Yayın yasağının geç kaldırılma olasılığı.
Haftaya bu vakitler artık siyaset konuşmaktan yorgun çıkacak Türkiye de uzun bir süre siyaset konuşmamak ümidi ile diyelim.
Bakalım Ümüt reis nasıl şaplaklayacak bu dedeyi :)
Ümüt hoca yapmaz öyle şey bence ama yaparsa kızmam kesinlikle.
2015 genel seçimleri öncesi 80 kusur yaşındaki dul , tek başına yaşıyan annemin ikametinin hiç bilmediğimiz bir adreste olduğunu , yıllardır oy kullandığı okul yerine cıvardaki bir imam hatipte oy kullanacağını , aynı adreste soyadları aynı olan 6-7 kişinin bulunduğunu farkettik.Kaymakamlığa ve Muhtara gidildi , muhtar, nakilden benim haberim yok dedi.
Aynı seçimde , bir arkadaşın dul annesinin kaydını asansörü olmayan bir okulun 5ci katındaki sandığa yazmışlardı...
CHP li ilçe örgütüne anlattık durumu , hırsızlık yönteminden bir haberleri yoktu , ilgilenen bile bulamamıştık!
Adrese dayalı nufus sisteminde ( yani Ankara ) kurcalamışlardı bence .....
Bu gün bankaya gittim...İhtiyacım olmayacak para ile 2028 kağıdından &9.875 faizli kağıdı 96 dan aldım(dün 98 di)...Kalanlarıda nakit çektim..Bankada çok yoğunluk vardı. Normalde bu kadar yoğunluğu hiç görmemiştim..TRY ciler (başörtülü bacılar dahil) parayı yüksek faize yatırırken Yeşilsoğancılar deste deste geri istiyorlardı...:oleyo:
Neyse Herşeyin hayırlısı ...
Bankadan çıkan döviz Kapalıçarşıya gidiyor diyelim.
Kapalıçarşıya gelen dövizin fiziki olarak yüzde kaçı ithalatçı ile yurtdışına yada kasalara girerek tamamen sistemden çıkıyor cevabı merak edilen soru.
O arkadaşı alıntılamazsanız sevinirim. Hem ağzı bozuk hem de gitmiş ne idüğü belirsiz Aydınlık gastesini referans göstermiş. Ciddiye almaya değmez. İşi gücü ortalığı karıştırıp milleti kışkırtmak. Önceki sayfada başka bir arkadaşa dümdüz gitmiş modlar da izliyor nereden torpilliyse bilmiyorum.
https://www.investing.com/rates-bond...caAqqyEALw_wcB
Buradaki CDS yeni mi? Kaç gün öncesini gösteriyor?
Bir günde yüzde 22 çıktığı gün seçim sonrasındaki p.tesi mi?
Derin yapılar devreye girmese şimdi CDS ler 300 e süzülürken Borsamız da tarihi mega trend yükselişine başlayacaktı;
Sisteme hortum takmışlar kazanırken bizim gibiler kaybetti...:vk:
Hakkımızda hayırlısı
konut boşluğundan ziyade konutun üzerinde ikametgah kaydının olmaması önemli
siz içeride oturup kaydınızı henüz aldırmadıysanız da aynı anda birileri sizin dairede gözükebilir
bu olay için en iyi yol yazlıklar esasen lakin yapılış amacına göre şehir farklılığı olabiliyor..
emniyetin önemli kavşaklarda , kamu binalarının girişlerinde yüz tanımalı kameraları var...
eğer sahte kimlikle ve kayıtlı sahte ikametlerle böyle oy operasyonları yapılıyorsa...
istenirse kanıtlarıyla ortaya çıkarılabilir...
gerek yeter şart kamu oteritesi isterse..
seçimlerde çıkmaz parmak boyası tercih edilseydi böyle komplo teroileri de ortaya atılmazdı...
yine tercih kamu otoritesinindi
kapalı çarşı ağa sokakta
hafiften hafiften talep gelmeye başlamış gibi gözüküyor...
şimdilik panik yok
ABD Doları 20.7600 20.7700 20.7500 0.2300 1.12 15:43:14
Canlı benjamine son yolcular aranıyor...
1-2 kalkıyor...
şahapın dolar kendi halinde takılıyor...
kapanışa doğu ,20.80-21.00 'i görür gibi... ( 38.2 fibo direnci..)
kapalı çarşı ağa sokakta son durum
ABD Doları 20.8100 20.8200 20.8000 0.2800 1.36 16:03:41
https://twitter.com/sozcumuratoglu/s...80586171846658
Murat Muratoğlu 720 yi aşmış demiş.
Kendi adresinde oy kullanan adamını boş konuta/konutlara kaydedip mükerrer oy kullandırsan karşı taraf istediği kadar müşahit ayarlasın adam listede var mi var kim bilecek 5. Kez oy kullandığını? Ah parmak boyası ah, islerine gelmiyor olmasa coktan aileden birine hindistandan 1e ithal ettirip 50ye 100e fatura ettirirlerdi