Sayfa 66/1003 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Ümit özdağ : Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00 de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milletine arz ederim.
    https://twitter.com/umitozdag/status...09147887665152

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    nüfustan da karşı tarafın kaydını düşürmeniz lazım yoksa arada bir gitmekle olmaz
    ileride siz taşındığınızda yeni eşyalar koydunuz diyelim ve tatile gittiniz o ara icra av. geldi..
    Bugün düşürdüm. Ama nüfus mudurlüğü kimdir necidir hiç bilgi vermedi,vermiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bugün düşürdüm. Ama nüfus mudurlüğü kimdir necidir hiç bilgi vermedi,vermiyor.
    uğraşırsanız savcıya nüfus müdürünün de işin içinde olduğunu ve suçluyu kayırdığını söyleyebilirsiniz, hatta hakkında suç duyurusunda bulunun, ismi öğrenmek sizin en doğal hakkınız, muhtarla da görüşebilirsiniz, ortada evrakta sahtecilik var..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post6387000

Seçim sürecine girdiğimizde 2 recep bir tayyip Gılıştara karşı demiştim...Bir sürü kripto geldi geçti...Son düzlüğe girdiğimizde gerçekten Gılıştar ve RTE kaldı...

Gılıştar kazansa idi ülkeye döviz girmeye borsamız yükselmeye CDS lerimiz 300 lere inecekken şimdi parayı ne yapalım diye düşünüyoruz..Borsaya davet edilen milyonlarca Güççük yatırımcınında parasına çöktüler a.q

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bu cehape tarihi boyunca ne terör sevicileri ne fetöcüleri ne siyasal islamcıları meclise soktularda bir tek Zafer partisi MV lerini sokmadılar.
    Şimdi ise Ümit hoca ülkenin sığınmacılardan temizlenmesi için cehape ile pazarlık ediyor. Ülkenin maalesef hali bu,

Fatih Savuk
    @FatihSavuk
    Google trendde 'Turkish girl' en çok Afganistan ve Pakistan'da aratılıyor.

Daha ilginci ise 'Turkish boy', 'Turkish child' gibi çocuk istismarına konu olacak terimler ise açık ara en çok Pakistan'da aratılıyor.

'Bachi bazi' adım adım Türkiye'ye geliyor. Buna dur de!

Ümit hocaya proje diyenler, umarım erkek çocuklaarınız bir gün ağlayarak eve gelip baba afgan/paki bana diye başlamaz.
    Bu aydın dangalaklar Hala Ümit hocaya proje diyedursunlar.
    Bu soyu bozuklar
    Bu neyse bu kdr yeter.
    Another day in paradise

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Dangalak ağaca bakmaktan ormanı göremiyor, takılmış kalmış...
    turali tutturdun sinan da sinan, olmadı şimdi koca kafa
    sanki ülkeyi akp yönetiyor gibi algı yaratıyorsun, karar ver nerede bu gerçek milliyetçiler..?

Yusuf Halaçoğlu:

Cumhurbaşkanı için pazar günü sandığa gideceğiz. Aslında konu Erdoğan veya Kılıçdaroğlu değil. Asıl, hiçbir şekilde meclise ve millete hesap vermeyen, daha doğrusu ne yaparsa yapsın halkın hesap soramadığı, yasama, yargı ve yürütmenin tek elde toplanıp toplanmamasını onaylayacağız.

Demokrasinin olmadığı yerde, kuvvetler ayrılığının olmadığı yerde, ahbap çavuş ilişkisiyle devlet idare edildiğinde (bakın diğer alengirli işleri hiç söylemiyorum), bir o tarafa bir bu tarafa savrulan dış politika anlayışında, herkesin sadece iki dudak arasından çıkacak olanı takip ettiği bir düzende;

-Demografik yapı da değişir,
    -Bir anda Açılım Süreci de tekrar başlar,
    -Bir anda BOP çu da oluruz,
    -Yok olmadı Rusçu Çinci de oluruz,
    -Bir gün Ümmetçi,
    -İşine gelmezse milli,

v.s....

Yeter ki, koltuğunu korusun, ondan değilsen, ona biat etmezsen...her zaman kaybedenlerden olacaksın.

Oculuk..buculuk..şuculuk...sana mahsus seni bölmekle ilgili...sen bölüneceksin ki, o seçim matematiğinde hep kazanacak, sonra da işine bakacak, dün dündür bugün bugündür bitti gitti..

Ya 1 var yani, ya da 0 var....ortası arası aması buçuğu yok..geçmiş olsun...

Sayfa 66/1003 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •