%15 düştü hic devre kesici girmedi devreye, ilginç birşey , neden acaba
Printable View
%15 düştü hic devre kesici girmedi devreye, ilginç birşey , neden acaba
Birileri açıktan voleyi vurdu. Spk izlesin herhangi bir olumlu açıklama gelmezse bu kağıttan bir cacık olmaz.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef taban oluyor. Yazık ettiler millete. Geçmiş olsun.
adam ozbalın etinden sütünden faydalanıyor parayı iç ediyor..Allah belanı.. erciyas anladın sen.. kendi şirketine hak ettiği değeri verip birleşme yapmadın fabrikan yansın inşallah.. en kalın boru uctan uca sana... tanap girsin sana..
Hisse tabana geldi ve devreyi kesmediler göz yumdular vay be ne dümenler dönüyor şu bistte, spk tam bir soyguncu dostu
Ziraat tahtayı 50 bin lota tabana getirdiya helal olsun, bu nasıl bir çark arkadaş, ky hiç bir zaman bu tezgahta kazanamaz.
Bunlar ın allaha inancı yok.burunlarından çoluğundan çoçuğundan çıksın inşallah.şu mübarek günde ....
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurul, birleşme başvurusu yapısı uygun değil, düzelt diyor, aynı şekilde rapor hazırlanıp veriliyor ve talep işlemden kaldırılıyor, bile bile lades. Böyle şey olur mu, rapor hazırlanırken hiç mi görüş alınmaz? Akıl almaz işler oluyor..
Çift taban yer bu üzülmeyin.
erciyas kasıtlı bir oyun oynadı..olan ky ye oldu..Aheste aheste cıkar merak etmeyi..yanılttılar milleti
Peki erciyasin elinki hisseler ne olacak bu işin içinde oyun var gibi
13.11.2017 gelen yazıyı adamlar dün akşam paylaşıyorlar böyle şirketler ceza vermek lazım
şu ana kadar şirketten açıklama yapılmaması çok acayip bir durum kurumsal şirket olamaz bu
Şimdi şirketi ararsın spk kuralları vırı vırı diye öter Şeniz hanım..
Lanet olsun sizlere diueceğim de demiyeyim Bu cuma vakti.
İnadına 1 lot bıraktım..sırf genel kurula katılıp soru sormak için...
Ah be kayserili milleti yaktın bitirdin 2 sene de bir birleşemedin. allahta seni de bildiği gibi yapsın.
Size defelarca dedim Deliotten rapor yazdırın diye ..bu şekilde asla kabul etmezler diye ama sen paraya kıyamadın kynın ağzına sıçtın..teşekkürler kayserili..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçende arkadaşın biri bana kızdı bu tarz şirketlerde kar gördü günde arkana bakmayacaksin demiştim. Bakarsanız ihale size kalır. Ama işte durum ortada açık ve net.
ulan erciyas , galibi arattınız yaa, Allah belanızı versin
Eyvallah arkadaş
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru söylüyorsun söyledim. Beklenti var dedim. Ama genel olarak bu tarz firmalara yatırım risk .bende de var risk aldım. Ama sonuç ortada.
Spk sadece yükselirken devre kesici yap,düşerken görme
Yani o zaman buradan şu anlaşılıyor ki beklentisi olan bu hisseyi alıp yatırım yapmak risk almak yatırımcı olan birisi için gayet normal kimse burada kendini suçlamasın. Anormal olan şirketin bu kadar katakulleleri karşısında SPK nın kardeşim birleşeceğim dedin sana her aşamada ne yapacağını söylememize rağmen tersini yaparak önce beklenti yaratıp hissederlarını bilinçli olarak zarara uğrattığından dolayı sana şu kadar ceza dememesi olur. Adamlar SPK haberini bile günler sonra duyurabiliyorlar.Meydan boş nasıl olsa.
Birileri birilerine haber vermiş çünkü hisse hep satış yemişti.artik benim için beklemeden başka çare yok. Ben risk aldım billesir diye patates oldu. Yapacak birşey yok ama maliyetim. 2.67
Yani beklenti alınır gerçekleşir se satılır. Diye düşündük olmadı.
Göreceğiz bu kayserilerin allahtan korkusu varmı ? Şu aldıkları ah ve beddua.iki yakaları bir araya gelmesin kim bu oyunları yapıyorsa....
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme olmazsa yoluna özbal olarak devam eder sonuçta yüzde 51 ini erciyas aldı dünyanın sonu değilya.
Bişey değişmez...
Zamanında şirkete şöyle mail atmıştım
Ozbal-Erciyas şirketlerine ait hazırlanan birleşme raporunu incelediğimizde bir çok absurdluk ve hatalar bulduk..Bunu mühendis halimle ben bulduğuma göre SPK yetkililerinin bulmaması kaçınılmazmış.*
Erciyas şirketi kalitesini göstermek istiyorsa öncelikle
1) INVESTAz kurumundaki hisselerini başka bir kuruma virmanlamalı.(iş yapı kredi deniz gibi) .İnvestAz piyasada genelde açıkçılarınntercih ettiği bir kurumdur.
2) Birleşme raporunu DELOITTE gibi kimsenin itiraz edemeyeceği kurumsal büyük bir firmaya yazdırmalı.*
3) Bir yanda Erbosa Borusana bakıyorum bir yanda bilyollayana bilmeyerek SPK ya yanlış rapor yollayan Erciyas. Bu olmamalıydı.*
AMA bizim kayserililer SAYGINLIĞI DEĞİL Parayı seçtiler...
Yaaıklar olsun..
Akşama ne yol izleneceği hakkında bir haber salarlar herhalde.
Sevgili spk yüzde yedi yükselirken kağıdın tepesine biniyordun bugün yüzde yirmi kaybettirmiş kağıt haberin yok hani sen küçük yatırımcı dostuydun.Bu memlekette hiçmi düzgün çalışan bi kurum olmaz.
Çelişkilerle dolu süreç .bunlara haber önceden gitmesine rağmen bültende yatırımcılara bilgi verilmiyor.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas atabilirmisiniiz müsait olan arkadaşımız .
Son spk bülteninde reddettik haberi bile yok....
Bir 2 yıldır birleşemeyen bizler bir bi de 3 ayda biten egpro pimaş birleşmesi.
Bu kadar rezilce iş yapıyorlar..
Yeniden sürece devam edecekler mi o bile belli değil..
Asıl olarak
1 kasım 16 kasım arasında satan kurumlar. İncelenmeli..
Ak yatırım ve yapı kredinin bu red işinden acaba haberleri mi vardı?tabi ziraatte??
Spkya bu konuda suç duyurusunda bulunacağım sizde bulunun..Ak yatırımdan ve yapı krediden toplu mal satanların bu red işimdem %99 haberi vardı..bu kişilerin araştırılmasını isteyececeğim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29ad1838cf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa8d58cfb8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e297641e51.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c8718e2876.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3c51f98da.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...27f91f7b22.jpg
Haberleri varsa niye aşağı basmadılar.yada yukarı sürüp ellerindeki malı vermediler.bu beklentiyle bunu çok rahat yapabilirlerdi .ben hala mal toplamaya calıştıklarını düşünüyorum.sadece düşüncem tam terside olabilir.zamanında ataç hissem vardı .bu şirket batmaz dedim batacak olsa hissesi 35 kuruşlarda gezmez son bi kez yukarı yapar bende elimdeki malı satar kurtulurum dedim. deyiş o deyiş ataç güm.işallah yeniden başvuru yaparlar .ciddi olduklarını gösterirler.ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla hocam Spkya suç duyurusunda bulunacağım dikkate alırlarsa ve haklı cıkarsam verilecek İPC cezasında goruruz 1 aya..
Neden yukarı yapsın her kademe de sağımlık inek var..Menderes te de ipc cezası almışşardı yada YGYO da da böyle yaptılar..