Halk genel müdürü ile vakıf genel müdürü çıktı tv ye
Onlardan yarın müdahele bekliyoruz artık
Şu fitch e Tokat atsınlar
Printable View
İk büyük inşaat şirketi
Yarın konkordato başvurusu yapacakmış...!
Kimler acaba?
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavuk dönerci ve embesil trollerle fazla muhatap olmam konuyu uzatmam
Cevap verince kendilerini değerli sanıyorlar
Tokatı atar geçerim
Meczup olduğu tescillenir
Kaale bile almam
Japon Takashi ile makat geldi mi dolara
ASya kaçta açılıyor
2 mi
her yerde yazılıyor zaten..
Tanıdığa gerek kalmadı da....
İngiliz Düşünce Kuruluşu (DÜNYA Derin Devleti diyelim mealen)
https://www.chathamhouse.org/expert/...conomic-crisis
Şirket sektörünün yabancı para yükümlülükleri 2017 yılsonu itibarıyla 328 milyar $ 'a yükseldi.
Yabancı döviz varlıklarına yönelince 214 milyar dolar endişe ediyor.
ABD doları ve euro borç yığını 2008'den bu yana ikiye katlandı ,
bunun yüzde 80'i yerli bankalar tarafından tutuluyor.
Bu akut ödeme dengesi koşulları göz önünde bulundurulduğunda,
Türkiye'nin yabancı varlıkların çıkışını sınırlamak için kısa vadeli orta vadede
sermaye kontrolleri uygulayabileceğine kuşku yoktur.
(Reis'in konuşma yaptığı yer...Sevr Anlaşmasının karar verildiği kurum..
Bir çok belalı işler burada hazırlanır.. Yani tavsiyeleri, karardır..!)
Yabancıya top değmez
Şimdi o olaylarla bu olaylar bir değil. Çok yanlış bakıyorsun.
Atatürk müfettişlik görevi verildiğinde İstanbul un örgütler ve tarikatlarla dolduğunu ve bu tarikat ve örgütleri yabancı ajanlar kontrol ettiğini görüp binlerce rapor hazırlayıp göndermiş hükümete. Ancak hükümet hiç bir şekilde ilgilenmemiş. Ve Atatürk yılmamış tekrar raporlar hazırlamış ve bu sefer olayın ne kadar ciddi olduğunu müdahale edilmesi gerekliliğini raporlamış bu seferkini sert söylüyor. Bu sefer sert sözlere karşılık Atatürk e istanbul dışına çıkma yasağı koyuyorlar. Eğer çıkarsa tutuklanacak. Yine bir şey çıkmayınca, ülke yönetiminin gaflete düştüğünü görüp ordu içinde örgütlenme harekatı başlatıyor. Çünkü vatan işgal edilecek bölünecek. Annesine telgraf çekip helallik istiyor, bu yolun sonunda idam edilebilirim diye. Ardından Samsun a çıkıyor, ve arkasından Atatürk e tutuklama kararı çıkarılıyor. İstanbul u kurtarmak için anadoluda kongreler düzenleyip, ordu kuruyor ve direniş başlıyor.
Yani öyle dediğiniz gibi kimseyle iş birliği yaptığı yok, durumu gördükten sonra Samsuna çıkarken niyetini herkes biliyor. Gizli tuttuğu bir şey yok. Birilerini alt etmek için önce kale içine girip, sonra kaleyi fethetmek Atatürk ün karakterine göre işler değil.
Yoksa vahdettin in kızı neslişah sultan dahi vahdettinin atatürk e ne kadar çok güvendiğini söylüyor. Ve atatürk ten nasıl bahsediyor youtube dan bir bak. Adam kendi saltanatını kabul ettirecek güçteyken cumhuriyeti seçiyor. Yani öyle arkadan kuyu kazma yok. Enver paşa Atatürk e bu yüzden kızardı, çok açık sözlüymüş rahmetli.
celal şengör: düşünmeyen insanın şempanzeden farkı yok:)
https://www.youtube.com/watch?v=j3n6cpzx7T8
Cumhuriyet ve aydınlık yüzlü insanlar derken kriterlerinizi bilmek isterim, ben de cumhuriyet çocuğum ceddini reddetmeyen kötülemeyen saygı ve gurur duyanlardan . Bunu bir çok kere yazdım artık benim öz deyişim gibi oldu
'' Biz Gazinin kurduğu cumhuriyeti yıkıp yerine kominizmi getirmeye çalışıp, olmayınca, başaramayınca da cumhuriyetçi, mustafa kemal'in askerleri olanlardan değiliz'' Gazi sonrası ismet paşa politikasından ve zihniyetinden muzdarip ve şikayetçiyiz
Her kimki kendi menfatini kendi çıkarını ülkenin menfatinden ülkenin geleceginden önde tutuyorsa Allah bin belasını versin bu bensem de.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://youtu.be/zMj37f1E0nQ
Ne güzel "üzülmedimki" diyor. Oysa kahroluyor, duman olmuş.Işte bu yüzden insanların dediklerinden çok yaptıklarïna bakmak lazım.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bırak böyle ucuz lafları. onu bende biliyorum, herkes biliyor. köroğlu destanı oldu.. o bir bilim insanı. doğru demiştir yanlış demiştir ben orasında değilim. çünki c.şengör otistiktir. doğruda olsa bazen söylenmemesi gereken sözler söyler..
ilk defada söylemedi. siz verdiğiniz cevapla c.şengör ü yererken, bende keşke on tane daha c. şengör müz olsaydı diyorum.
Yazdıklarınız doğru ama benim tezimle bağlantı kurulacak noktaları es geçmişsiniz.
Neyse baktığında neredeyse aynı düşünüyoruz.
Şartları günümüz şartları olarak değerlendirdiğinizde doğru cevabı işaretleyeceğinize inanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Cumhuriyetçi ve aydınlık yüzlü insan kriteri kişilere göre değişmez .
Her Atatürk çocuğu bilir .
Senin gibi Atatürk diyemeyenler bilemez .
Senin ceddin şeyh idi tarikat idi
Karanlıkta olanlar yani
Alllah ile aldatanlar
Dinimizde Allah ile aldatanların yeri bellidir .
İşte sen tam ordasın .
Allah affetsin seni .
Fitch pek etkilememiş gözüküyor, eksi gap hayal oldu galiba
Dolar hareketler ilginç..
Kimin NOTU düşmüştü acaba??
açılış NÖTR...cuma kapanışından açıldı diyebiliriz...şu an + da hatta 113.725/750
davalar 100 avukat eşliğinde yapılıyor.
''ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan,tüm mal varlığına el konulan,ailesi 1. sınıf askeri lojmanlardan atılmış 150 generalden birisi çıkıp ta desin ki:''15 TEMMUZ BİR TİYATROYDU,BİZ BÖYLE ANLAŞMAMIŞTIK''
ADAMLARIN VE AİLERİNİN HAYATI BİTTİ...bu bedeli kim kimin için ödemek ister...
HALKTV denile o acube fanusta yaşamaya devam...oradan beslendikçe sadece kendinize ait bir dünyada ,hayal aleminde yaşarsınız...24 haz. saat 22.000 civarında yayını seyredenler bunu net gördü...
yine olmaması gereken hareketler..
-GAP olmalıydı..
CELAL ŞENGÖR,temelsiz güvenin ta kendisi..
adamdaki pervasızlığa bak...TARİHÇİ değilsin,jeologsun..depremde konuş...
ama adamdaki cesarete bak...TARİHİN her konusunda ahkam kesiyor...
hiç bir zaman evrime inanmadım ama o şahsa bakınca -her halde çok istediğindendir-onu bir şeye benzetiyorum...:)
her konuda bilip bilmeden konuşan siyasetçi kimdi :kahkah:
biatçileri de aynı hesap.. başkaları konuşmasın, ama kendileri cehaletlerini her alanda halka dikte ettirebilsinler..
komik ötesi.. zavallıca..
9 kere hezimete uğramış bir PARTİYE-G.BAŞKANA hala canıyla-kanıyla BAĞLANAN kitle: BİAT kelimesini ağzına almasın.
şimdi geçenlerde mr recep erdoğan "15 sene önce evlerde buzdolabı fırın mı vardı?" şeklinde bir soru sordu.. retorik bir soru.. yani soran nezdinde "cevabı belli", o yüzden cevap vermene gerek yok..muhabirde korkusundan olsa gerek sormadı zaten :evil:
biatçilerin hepsi bu konuda sessizliğe büründü.. savunulacak yanı olmayan bir cümle.. ondan mı ?? :kahkah:
pala yine bizi terso yapacak anlaşılan...
Haklıdan yana değil, güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler; fırıldak olurlar