Sayfa 748/1223 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by wolusis Yazıyı Oku
    Atatürk samsuna giderken yurdu düşmanlardan kurtarmaya diyerek mi gitti, anadoluda görünmemiş bir diriliş hareketi başlatmak istiyorum diye mi gitti yok bunları gizli mi tuttu.

Tayyip göreve geldiğinde her yerde bu ********ler zaten sızmamışmıydı. Ben bunları temizleyeceğim deseydi bu adamı tutarlarmıydı/yaşatırlarmıydı. Veya atatürkü samsuna çıkarırlarmıydı. Sizin gerçekten anlama probleminiz var veya cidden körsünüz

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
    Şimdi o olaylarla bu olaylar bir değil. Çok yanlış bakıyorsun.
    Atatürk müfettişlik görevi verildiğinde İstanbul un örgütler ve tarikatlarla dolduğunu ve bu tarikat ve örgütleri yabancı ajanlar kontrol ettiğini görüp binlerce rapor hazırlayıp göndermiş hükümete. Ancak hükümet hiç bir şekilde ilgilenmemiş. Ve Atatürk yılmamış tekrar raporlar hazırlamış ve bu sefer olayın ne kadar ciddi olduğunu müdahale edilmesi gerekliliğini raporlamış bu seferkini sert söylüyor. Bu sefer sert sözlere karşılık Atatürk e istanbul dışına çıkma yasağı koyuyorlar. Eğer çıkarsa tutuklanacak. Yine bir şey çıkmayınca, ülke yönetiminin gaflete düştüğünü görüp ordu içinde örgütlenme harekatı başlatıyor. Çünkü vatan işgal edilecek bölünecek. Annesine telgraf çekip helallik istiyor, bu yolun sonunda idam edilebilirim diye. Ardından Samsun a çıkıyor, ve arkasından Atatürk e tutuklama kararı çıkarılıyor. İstanbul u kurtarmak için anadoluda kongreler düzenleyip, ordu kuruyor ve direniş başlıyor.

Yani öyle dediğiniz gibi kimseyle iş birliği yaptığı yok, durumu gördükten sonra Samsuna çıkarken niyetini herkes biliyor. Gizli tuttuğu bir şey yok. Birilerini alt etmek için önce kale içine girip, sonra kaleyi fethetmek Atatürk ün karakterine göre işler değil.

Yoksa vahdettin in kızı neslişah sultan dahi vahdettinin atatürk e ne kadar çok güvendiğini söylüyor. Ve atatürk ten nasıl bahsediyor youtube dan bir bak. Adam kendi saltanatını kabul ettirecek güçteyken cumhuriyeti seçiyor. Yani öyle arkadan kuyu kazma yok. Enver paşa Atatürk e bu yüzden kızardı, çok açık sözlüymüş rahmetli.

celal şengör: düşünmeyen insanın şempanzeden farkı yok

https://www.youtube.com/watch?v=j3n6cpzx7T8
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Artvinli 20/30 kişi tanırım

Hepsi aydın yüzlü cumhuriyet insanları

Senin aksine
    Cumhuriyet ve aydınlık yüzlü insanlar derken kriterlerinizi bilmek isterim, ben de cumhuriyet çocuğum ceddini reddetmeyen kötülemeyen saygı ve gurur duyanlardan . Bunu bir çok kere yazdım artık benim öz deyişim gibi oldu
    '' Biz Gazinin kurduğu cumhuriyeti yıkıp yerine kominizmi getirmeye çalışıp, olmayınca, başaramayınca da cumhuriyetçi, mustafa kemal'in askerleri olanlardan değiliz'' Gazi sonrası ismet paşa politikasından ve zihniyetinden muzdarip ve şikayetçiyiz

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    celal şengör: düşünmeyen insanın şempanzeden farkı yok

https://www.youtube.com/watch?v=j3n6cpzx7T8
    dışkı yedirmek işkence değildir ben yerim diyen ......

Her kimki kendi menfatini kendi çıkarını ülkenin menfatinden ülkenin geleceginden önde tutuyorsa Allah bin belasını versin bu bensem de.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : altınorta; 16-07-2018 saat: 03:02.

https://youtu.be/zMj37f1E0nQ

Ne güzel "üzülmedimki" diyor. Oysa kahroluyor, duman olmuş.Işte bu yüzden insanların dediklerinden çok yaptıklarïna bakmak lazım.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    dışkı yedirmek işkence değildir ben yerim diyen ......
    bırak böyle ucuz lafları. onu bende biliyorum, herkes biliyor. köroğlu destanı oldu.. o bir bilim insanı. doğru demiştir yanlış demiştir ben orasında değilim. çünki c.şengör otistiktir. doğruda olsa bazen söylenmemesi gereken sözler söyler..
    ilk defada söylemedi. siz verdiğiniz cevapla c.şengör ü yererken, bende keşke on tane daha c. şengör müz olsaydı diyorum.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Şimdi o olaylarla bu olaylar bir değil. Çok yanlış bakıyorsun.
    Atatürk müfettişlik görevi verildiğinde İstanbul un örgütler ve tarikatlarla dolduğunu ve bu tarikat ve örgütleri yabancı ajanlar kontrol ettiğini görüp binlerce rapor hazırlayıp göndermiş hükümete. Ancak hükümet hiç bir şekilde ilgilenmemiş. Ve Atatürk yılmamış tekrar raporlar hazırlamış ve bu sefer olayın ne kadar ciddi olduğunu müdahale edilmesi gerekliliğini raporlamış bu seferkini sert söylüyor. Bu sefer sert sözlere karşılık Atatürk e istanbul dışına çıkma yasağı koyuyorlar. Eğer çıkarsa tutuklanacak. Yine bir şey çıkmayınca, ülke yönetiminin gaflete düştüğünü görüp ordu içinde örgütlenme harekatı başlatıyor. Çünkü vatan işgal edilecek bölünecek. Annesine telgraf çekip helallik istiyor, bu yolun sonunda idam edilebilirim diye. Ardından Samsun a çıkıyor, ve arkasından Atatürk e tutuklama kararı çıkarılıyor. İstanbul u kurtarmak için anadoluda kongreler düzenleyip, ordu kuruyor ve direniş başlıyor.

Yani öyle dediğiniz gibi kimseyle iş birliği yaptığı yok, durumu gördükten sonra Samsuna çıkarken niyetini herkes biliyor. Gizli tuttuğu bir şey yok. Birilerini alt etmek için önce kale içine girip, sonra kaleyi fethetmek Atatürk ün karakterine göre işler değil.

Yoksa vahdettin in kızı neslişah sultan dahi vahdettinin atatürk e ne kadar çok güvendiğini söylüyor. Ve atatürk ten nasıl bahsediyor youtube dan bir bak. Adam kendi saltanatını kabul ettirecek güçteyken cumhuriyeti seçiyor. Yani öyle arkadan kuyu kazma yok. Enver paşa Atatürk e bu yüzden kızardı, çok açık sözlüymüş rahmetli.
    Yazdıklarınız doğru ama benim tezimle bağlantı kurulacak noktaları es geçmişsiniz.

Neyse baktığında neredeyse aynı düşünüyoruz.

Şartları günümüz şartları olarak değerlendirdiğinizde doğru cevabı işaretleyeceğinize inanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Sayfa 748/1223 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •