http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
kozlakçılar listenin üst sıralarında
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
kozlakçılar listenin üst sıralarında
-1.301.300
Satışlar %20 artmış ancak zarar yazmış..
https://i.hizliresim.com/kONDBA.jpg
Satışlar 113 milyona çıkmış,zararın sebebi ticari alacaklar arttmış..
Olumsuz değil bence...
Ciro artsa da sanırım mart ayındaki hızlı kur artışından kaynaklı maliyet artışlarını çok fazla fiyata yansıtamamışlar. Eğer kurda ciddi bir hareket tekrar olmazsa bu dönem bu kalem daha iyi gelebilir.
Ürün satmış tahsilatı bu dönem yapılmamış,önümüzdeki 6 aylıkta ciddi kar yazabilir...kötü birşey göremedim,üstadlar yorumlarsa daha hayırlı olur...
Ticari alacak ile zararın alakası yok. Gelir tablosu var mı
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar ciro her ne kadar beklediğime yakında gelsede maliyetler fiyata neredeyse hiç yansıtılamamış. Bilanço benim için hüsran bir açtım sonra hemen geri kapattım yani %95 maliyet mi olur. Çalışmaya gerek yokki bu kadar maliyetle, takkeyi önümüze koymanın vakti geldi. Detaylı bir şekilde inceleyip eğer ışık görürsem burada yazarım. sağlıcakla kalın hayırlı kandiller
Leş gibi bilanço. Allahtan satmıştım.
Tamamen patronun... Bu şirket 100%'ü patronlara aiy olan silver mutfak ile birleşmeden güvenilip hissesi falan alınmaz. Şerefsizler malı kaçtan veriyor, nasıl transfer ediyorlar karı belli değil. Böyle çarpık bir duruma izin veren spk'nın da yüzüne tükürmek lazım.
SILVR Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1301300 Ana Ortaklık Payları: -1301300
Şerefsizliğin anlamını silvr patronları olarak değiştirsinler tdk sözlüğünde
Tüm iyi haberlerden sonra düştü bu kötü bilanço sonrası acaba ? 🤣🤣 Umut fakirin ekmeği :)))
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
SİLVR' de 250.000 lot mal çıkmak tahtayı bozar bir arkadaşımız bu kadar malı satacağını satmadan önce birilerine söyledi 2.45 üzerinde gezerken, o arkadaşımızında gönlü çok ferah , ben onun için bıstte takım kurulmaz ,bu suçtur diyorum herkes bireysel hareket eder forumlarda boşuna sorgulanılır kim sattı niye sattı diye..... boş işler
Bu nasıl bir bilanço ya.Ky. nasıl güvenecek bu saatten sonra.
Çok isterdim ama ne yazıkki hunharca düşer gibi. Emeği geçenlerden başta İ. ATAY, M. LAÇİN ve M.E. ÇELEBİ olMak üzere alayının..... FAALİYET RAPORUNU OKUYAYIM. Ne deyim ALLAH büyük.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Moralinizi bozmayın arkadaşlar...tamam bilanço kötü... Yine de 2.20 nin altına geleceğini sanmıyorum....Çünkü şirketin sonuçta mevcut bir marka değeri var...
Eğriye eğri doğruya doğru bu bilançoyla düşmeyecekse de çıkamayacak , ben tutmam elimde olsa ytd
Sn izci kısa vadeli ticari alacaklar kısmındaki muazzam artış dikkatinizi çekmiştir..önümüzdeki 6 aylığa pozitif etki yapacaktır diye düşünüyorum yoksa bu kalem 3 aylığın içerisinde tahsilat olarak mı gözükür?
Bir çuval inciri berbat etmiş. Üzüldüm doğrusu. Böyle olmamalıydı.
Bende yok. Yakından takip ettiğim bir hisseydi.
Yarın bir manşet... ötv indirimi çıktı der... Her şey düzelir... Rahat olun...
Tamambeyaz eşyada satışlar düştü ama bunun satışları iyi maliyetlerartmış...bence yakışmamış bu bilanço...yılsonuna kadar bence toparlar...begendiğim firmalardan biridir...
Boş teselliler bunlar lafımı hiçbir zaman esirgemedim gene esirgemem , niyetim ne kimseyi üzmek , nede zarara uğratmaktır. Ne yani bu saatten sonra (yılın 4 ayı bitmiş) gelecek ötv indirimi geçen yılki karlılığı geçebilecekmidir ki , bir yıl boyunca taşınılıp ta para kazanılsın. bu hiise de bundan sonra ya yabancı ortaklık , ya da pazarlamayla birleşme risk almaya değer, geriye kalanı faso fiso işler... ytd
https://i.hizliresim.com/D7Nj4Z.png
Son 1 haftanın takası...teb geçen hafta toplamıştı...dün ikinci seans finans yatırım 2,38 maliyetle 160 bin lot aldı...
Seans başı anlık düşüş olabilir ama toparlayacaktır...
Bilançoya yüzeysel bakmıştım...Genel bir bakayım...sonra
gün içinde beraber bir değerlendirme yaparız inşallah...
Abi bu şirket 5 yılda bu kadar büyümez. Sermayesi yetersiz kalır. Bir de Türkiye 7 lerde büyürken, şirketin bu kadar büyümesi faso fiso. Patron hisse pazarlıyor, adamlar şirketten fazla para kazanıyor, tam bir o...
5 yılı daha sonrasında 3 yıla indirdi...şu anda 2.5 yıl kaldı...hatta 2 ila 2.5 yıl arası...
Neden büyümesin şimdiden 115 milyon liraya dayanan ciro yıl sonu 500 milyona dayanacak...3 yıl sonra bırak ihracatta 100 milyon ciroyu toplam iç ve dış pazar ciro büyüklüğü 1 milyar tl çok rahat olur..şu an sorunumuz karlılık yok bunu aştığı anda düşünemiyorum...
115 milyon ciro derken...yanlışınız olmalı...51 milyon olarak hatırlıyorum...
Ayrıca şunu da belirtmek isterim...şirket zarar açıklamakla bizleri hayal kırıklığına uğrattı bu bir gerçek fakat zaten geçen yıl bu dönem 2 milyon kardan 1 milyon zarara indi bıçak sırtı bir durum..bir sonraki bilançoda bununfazlasıyla telafi edeceğinden şüphem yok...
Niyetimiz bu. Fakat şirket yönetimi ucuzcu olunca maalesef güvende kalmıyor. Ben geçen seneki karın gerçek bir kar olduğundan bile şüpheliyim, zira kredibilitemiz yüksek olsun diye yapılmış olabilir. Açıkçası yatırımcının güveninin az olduğu bir şirket, her şeye açık...