Sayfa 748/948 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Moralinizi bozmayın arkadaşlar...tamam bilanço kötü... Yine de 2.20 nin altına geleceğini sanmıyorum....Çünkü şirketin sonuçta mevcut bir marka değeri var...

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Moralinizi bozmayın arkadaşlar...tamam bilanço kötü... Yine de 2.20 nin altına geleceğini sanmıyorum....Çünkü şirketin sonuçta mevcut bir marka değeri var...
    Sn izci teşekkür ediyorum öncelikle yüreğimize su serptiniz...
    Faaliyet raporunu okudum iç pazarda daralmanın ve döviz kurundaki artışın karlılığı düşürdüğü vurgulanmış...ancak döviz kuru artışı rekabet gücünü artırarak ihracata olumlunetki yapmış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn izci teşekkür ediyorum öncelikle yüreğimize su serptiniz...
    Faaliyet raporunu okudum iç pazarda daralmanın ve döviz kurundaki artışın karlılığı düşürdüğü vurgulanmış...ancak döviz kuru artışı rekabet gücünü artırarak ihracata olumlunetki yapmış...
    Döviz kuru artışı aslında bu şirkete yarıyor...Faso fisoyu
    benim külahıma anlatsınlar...

4. Eğriye eğri doğruya doğru bu bilançoyla düşmeyecekse de çıkamayacak , ben tutmam elimde olsa ytd

5. Sn izci kısa vadeli ticari alacaklar kısmındaki muazzam artış dikkatinizi çekmiştir..önümüzdeki 6 aylığa pozitif etki yapacaktır diye düşünüyorum yoksa bu kalem 3 aylığın içerisinde tahsilat olarak mı gözükür?

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Eğriye eğri doğruya doğru bu bilançoyla düşmeyecekse de çıkamayacak , ben tutmam elimde olsa ytd
    Sn kitapçı borsada beklentiler satın alınır..hissede 2 aydır baskı sonucu bu durum fiyatlandı zaten...

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn kitapçı borsada beklentiler satın alınır..hissede 2 aydır baskı sonucu bu durum fiyatlandı zaten...
    İyide önümüzde ki dönemde neyi alacak....

Bir çuval inciri berbat etmiş. Üzüldüm doğrusu. Böyle olmamalıydı.
    Bende yok. Yakından takip ettiğim bir hisseydi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 748/948 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •