Sn. myfinans, bulursanız bizimle de paylaşın ☺️
Printable View
Parayi uc esit parcaya boldum
Vk6
Vk11
Okt
Yaptim
Biri batarsa digeri iyi getirir diye
Ppf olani yani vk6 standart 22 den gidiyor
Boylece bugunku ortalamam tam 28
Bu yontemi tavsiye ederim
Valörlü alımda nemalandırma tamamen alım yaptığınız kurumla alakalı. O yüzden nereden alım yapacaksanız o kurumdan bilgi almanız daha doğru olacaktır. Satışta zaten nemalandırma olmuyor. Satış emri verdiğiniz gün sonunda oluşan fiyattan satılıyor ve nemalandırma olmuyor.
İng den okt almak kumar işi 1 günü 15 den repo yapıyor ertesi gün böyle bir güne denk gelirse 2 günlük ortalama 16 ya bile gelmez yüksek miktarda çok zarar yazar.
Işbankasi'nin işte fon uygulamasını indirmiştim. Bu ay için eurobond fonu önermiş %10 civarı. Cds'in yükselmesi sebebiyledir belki, onu tam bilemiyorum. Uygulamada 3 risk seviyesi var ve risk arttıkca önerdiği eurobond fon miktari arttı.
Ama bu fonu özellikle beni çok korkutuyor. çünkü tahvil faizi, o günkü $kuru, cds..Yani etkilendiği faktörler daha da vardır belki. Neyse ben şu bilgiyi de vereyim, o fonun da valoru T+2 mesela. Oldukça uzun bir süre.
Onun konusu var
gelebilir misiniz sohbete
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1161&page=192
Hocam hallediyor sağolsun faka normalde kendim hallediyorum fon emirlerini. İş portföy fonları dışında hiçbir fonda problem yaşamadım bugüne kadar da. İlk verdiğim emir reddedildi sistem tarafından. Sonra hallettim problemi emir gerçekleşti. Benim MT izindeymiş başka MT benim hesabı eksi görünce satmış TIV'leri sonra aradım ben TIV al tekrar ben başka bir fon satışı yaptım.
Değişken fon yöneticisi Eral beye iletiriz satıştaki T3'e bir çözüm bulur belki
Şartmı ille T2 yada 3 olması?
Aslında bende size çok benzer gidiyorum fonlarda. Ama oranlar elbet düşecek. Merkez bankası fonlaması hakkında bugün gördüğüm bir yazıda 15.50-17.40 arası 15 milyar tl 1-3 ay vade ile piyasaya sürülmüş. Gecelik ise 18.25. Uğur Gürses yazmış twitterda.
Kısaca aslında görünenden fazla faiz indirimi var. Borçlanma araçları fonlarında durmak, az getirdiği günler olsa dahi, ekim ayına kadar mevduat ve ppfler üstü getiri verecek gibi. Ytd.
Tzt eksi yazabiliyor. Girip çıkma günü doğru denk getiremezsek avanyajı kalmayabilir. Vk11 gibi kısa vadeli borçlanma araçları fonları bankaların en az getirili, otomatik ödeme hesapları gibi hesaplardaki para 3-5 değerlensin diye otomatik alınıp satılan tipte fonlar normalde. Şuan olan getirileri rüya gibi resmen. Garip:)
Şimdi ben değişken fondan çıktığımda bana düşen pay kadar hissede mi satıyor fon acaba
Yoksa hisse iyi getirecek hisse satmayalım çıkanın payını fondaki doları satıp ödeyelim yada repodan gelenle ödeyelim diyorlarmıdır acaba?
O zaman fon için T2-3 sorunu olmaz
Ayrıca ne zamandır sorulmamış ben sorayım bari😄
PPF'ler de bileşik faiz oluyormu?
ANL nerden alınıyor?😂
Kare portföy fonlarının yarın ki değerini akşamdan öğrenebileceğimiz bir yöntem var mı?
ist mk %18.49 bu da ölmüş üstüne toprak atabiliriz.
08 ağustos 165,038,060.15
09 ağustos 202,701,372.31
sanırım fona para girdikçe getiri düşüyor 1 günde ist'ye giren paraya bakın fazla reklamı yapıldı sanırım ayrıca sadece bugün için takas para piyasasında %9 para girişi olmuş dün 0.36 imiş.
sonra bir de okt bakayım dedim tezim çürüdü
08 ağustos 200,414,446.26
09 ağustos 200,212,692.68
para çıkışı olmasına rağmen getiri %16'ya düşmüş,fon içeriğinde kayda değer bir değişiklik de yok.
Tzt mk %106,12
tzl mk %20, 98
Hesabım Ziraat Yatırımda. Müşteri Temsilcisi ile görüştüm. Valörlü fon alımlarında para boşta kalıyor dedi. Burada yazanlara istinaden deneme amaçlı 2100.- TL lik TZT alış emri verdim. Bu gece para boşta kaldı. Ziraat Yatırım normalde 2000 üstünü otomatik repo yapıyor.
Ziraat Yatırımdan valörlü fon alan ve parası repo veya PPF alınan kimse var mı? Ben ING de yaptım. 15 ile repo yaptılar.
Valörlü fon alımlarında parayı bir gece de olsa PPF de değerlendiren banka veya aracı kurumlar hangileri?