Originally Posted by Webster Ustad insana dokunuyor Dun vk11 deydim Ciktim 33 yapmis meret Birsey sormak istiyorum Bu okt en fazla kac yapti 100 yaptimi hic 100 ben görmedim yaptığını. Paylaşılan fon oranlarında bugün bir fon var mk %150
GA1 ler geldi pazartesi sabah talep ettim. Sali aksam hesapta, mk 28-38 gibi kazanclar var guzel....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
500 bin üstü fon alan varmı.. yoksa 50 - 100 bin gibi miktarlarda mı alıyorsunuz..
Originally Posted by Joe Dalton 500 bin üstü fon alan varmı.. yoksa 50 - 100 bin gibi miktarlarda mı alıyorsunuz.. 500 olsa alacaz ama yokko
Originally Posted by servetbey GA1 ler geldi pazartesi sabah talep ettim. Sali aksam hesapta, mk 28-38 gibi kazanclar var guzel.... Bol kazançlar Sn.servetbey %31 oranında özel sektör tahvili içeriyor bilgilendireyim
Originally Posted by admustafa Bol kazançlar Sn.servetbey %31 oranında özel sektör tahvili içeriyor bilgilendireyim Mudurum Gel parayi arabaya gomelim😃😃😃
Originally Posted by Joe Dalton 500 bin üstü fon alan varmı.. yoksa 50 - 100 bin gibi miktarlarda mı alıyorsunuz.. Bazı fonlarda tek seferde verilebilecek maksimum alım miktarı şeklinde sınırlandırılmıştır fonlarda mevcut fakat. Milyon üzeri alım yapılabilecek fonlarda mevcut
Originally Posted by Webster Mudurum Gel parayi arabaya gomelim😃😃😃 Ben memnunum arabamdan üstadım gerek yok. Benim alacağım arabaya henüz param yetmiyor ayrıca
Forum Rules
Yer İmleri