Bu endekste bile kırmızı olmak için elinden geleni yapıyor.
Demek herkesin gördüğünden farklı bir durum mevcut.
Printable View
Bu endekste bile kırmızı olmak için elinden geleni yapıyor.
Demek herkesin gördüğünden farklı bir durum mevcut.
Bedelsiz açıklayana kadar fazla prim yapmadı. Şu an bedelsiz öncesi fiyatlarda. Bedelsiz onayı geldi ve büyük ihtimalle bu hafta bölünecek. Bedelsiz oranı fena değil. Buna rağmen bu piyasada bile gitmiyor. En ufak yükselişlerde bile satış yiyor. Bu durumu çözemedim. En mantıklısı maliyeti oldukça düşüklerin satışı ama bu kağıt 60' ları da gördü..
Son durum.
Ek 27669
Bu info yabancının malını mı satıyor acaba, bilgisi olan var mı?
Bilgi için teşekkürler. Azıcık baktım. Hedef holdingin halka açık iştirakleri İnfo yatırım ve Hedef GSYO. Hedef GSYO bünyesinde Seyitler Kimya ve Ideas şirketleri var. Halka arza kaynak yaratmak için son dönemde buralardan da satış yaptı mı bakmak lazım ama an itibariyle seykm %8, ıdeas ise % 4,36 primli. İnşallah bize de sıra gelir.
Hala bölünme gününü açıklamadılar, hisseyi baskı altında tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar
İhraç belgesi gelmiş. Muhtemelen yarın bölünür.
Satışta her gün birisi nöbeti devralıyor, bu gün de osmanlı yatırım..
kagıdı bölmeden eziyor, dahada ezecek
Bedelsiz ile bir sihir yapmak istediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar.. ortağı olduğum şirketlerden bu oranlarda Bedelsiz açıklayıp ta zarar yazdığım lk hisse Vesbe dir.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket Sektörün içinde bulunduğu durumun ziyadesiyle farkında , bedelsizi piyasa değerini yüksek ve diri tutmak için bir argüman olarak kullandılar , aynı şeyi koç şirketinin ucuz olduğunu görüp yatırımcısına güven de tesis etmek adına hisse alımı yaparak yapmaya çalıştı.. tabi birde vesbe de patronlar fiyatı yeterli görüp hisse satışı yaptılar.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronun Şirketin ucuz piyasa değerlerinden fiyatlanmasını önlemek adına bedelsizle defans yapmak istediğini düşünüyorum. Bedelsiz başkaca sıkıntıları gidermez zaten. SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok f/k'sı sektörel f/k' ya göre düşük, yok son dönemlerde ucuz kaldı, yok dövizin hareketinden olumlu etkilenecek şirketlerden olması, yok bedelsiz vermesi vs. Ne söylense boş. Kağıt bana mısın demiyor. İlla düşecek . Derdini bilen var mı?
1. Düşük Euro Dolar paritesi ve normal talep koşullarına geçiliyor olması dışında bir olumsuzluk görmüyorum.
2. Kapasite kullanımı yüksek, ihracat merkezli üretim adet bazında her geçen yıl artıyor. Artmaya devam edeceği öngörüsü ANZ tarafından genel kurulda ve CEO tarafından Bloomberg TV'de 2 hafta önce yinelendi.
3. Fiyat konusunda şunu söyleyebilirim: Bölünmeden sonra 1.600 milyon lot ortaya çıkacak. 2021 karı tahminen 1.600 milyon TL'yi geçecek. Yani hisse başı 1 TL kar oluşacak yaklaşık. Geleneksek bir anlayışa göre "1 lira hisse başı karı bulunan şirketin eder değeri 10 TL olur" derler.
Al sat tut tavsiyesi veremem ama ekrana bakıp canınızı sıkmayın tavsiyesi verebilirim. İşler yolunda Evelallah. Arkanıza yaslanın, kafanızı daha mühim işlerle meşgul edin. Hayatın tadını çıkarın.
Beyaz Eşya sektör Raporu aşağıdaki linkte;
http://www.turkbesd.org/userfiles/fi...0Raporu%20.pdf
Türkiye Çin'den sonra Beyaz Eşya'da dünya'nın ikinci büyük üretim üssü.
Bunda en büyük pay sahiplerinden biri de VESBE...
Bu ayın 7'sinde bedelsiz SPK tarafından onaylandı, şirket hala bölünme tarihini açıklamadı. Neyi bekliyosunuz kardeşim ,açıklasanıza şu bölünme tarihini..
Stres yapmayın arkadaşlar, önümüzdeki hafta bölünür.
YTD
Bölünme hiçbir şeyi değiştirmez, yüklü satış var, sebebini öğrenmeden yön belirleyemeyiz.
Bölünmeden sonra yükselişi beklemek yada düşüş gelir demek de anlamsız. Satıcı bitmiyor.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda 45 lere kadar satış yedi,altında 43 ler var,bizim bilmedigimiz ne olabilir? F k da dahil hersey olumlu görünüyor. Büyüklerin bir bildiği var demekki.
(İhraç belgesinin Kurulca onaylanması üzerine, çıkarılmış sermayeyi gösteren esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesinin yeni şeklinin genel kurul kararı aranmaksızın yönetim kurulunca on gün içinde tescil ve ilan ettirilmesi) gereklidir.
Pay tebliğinde konu ile ilgili düzenleme yukarıdaki şekilde. Spk 7.10.2021 tarihinde onayladığına göre hafta başı gibi bölünür herhalde..
Bu bölünmede bir hayır var galiba, hisse bugün, bu ortamda 45 lere değdi. Ama paydaşlarım bölünme üzerinde yoğunlaşıyor,bir bildikleri olmalı.
Bu temel değerlerle hisselerimi bu fiyatlarda kesinlikle vermem.. en kötü alırım temettumu kuzeyli komşularımızla çatır çatır yerim :)