Sayfa 746/884 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bu endekste bile kırmızı olmak için elinden geleni yapıyor.

Demek herkesin gördüğünden farklı bir durum mevcut.

2. Bedelsiz açıklayana kadar fazla prim yapmadı. Şu an bedelsiz öncesi fiyatlarda. Bedelsiz onayı geldi ve büyük ihtimalle bu hafta bölünecek. Bedelsiz oranı fena değil. Buna rağmen bu piyasada bile gitmiyor. En ufak yükselişlerde bile satış yiyor. Bu durumu çözemedim. En mantıklısı maliyeti oldukça düşüklerin satışı ama bu kağıt 60' ları da gördü..

3. Son durum.

V.jpg

4. Bu info yabancının malını mı satıyor acaba, bilgisi olan var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Bu info yabancının malını mı satıyor acaba, bilgisi olan var mı?
    Namık Gökalp kurumun sahibi.. Hedef holdingin sahibi.. Yönetim kurulu başkanı olduğu, ilişkili olduğu çoğu tahtayı bir haftadır duman etti.. Sebebi hedef holdingin halkı arzına nakit yaratmak olduğunu düşünüyorum..
    OMAHALI

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Namık Gökalp kurumun sahibi.. Hedef holdingin sahibi.. Yönetim kurulu başkanı olduğu, ilişkili olduğu çoğu tahtayı bir haftadır duman etti.. Sebebi hedef holdingin halkı arzına nakit yaratmak olduğunu düşünüyorum..
    Bilgi için teşekkürler. Azıcık baktım. Hedef holdingin halka açık iştirakleri İnfo yatırım ve Hedef GSYO. Hedef GSYO bünyesinde Seyitler Kimya ve Ideas şirketleri var. Halka arza kaynak yaratmak için son dönemde buralardan da satış yaptı mı bakmak lazım ama an itibariyle seykm %8, ıdeas ise % 4,36 primli. İnşallah bize de sıra gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Bilgi için teşekkürler. Azıcık baktım. Hedef holdingin halka açık iştirakleri İnfo yatırım ve Hedef GSYO. Hedef GSYO bünyesinde Seyitler Kimya ve Ideas şirketleri var. Halka arza kaynak yaratmak için son dönemde buralardan da satış yaptı mı bakmak lazım ama an itibariyle seykm %8, ıdeas ise % 4,36 primli. İnşallah bize de sıra gelir.
    Rica ederim.. Hisse geçmişte her büyük yükseliş sonrası 2-3 yıl dinlenme dönemine geçmişti.. Açıkcası pek gündelik takip etmeseniz çok daha iyi olur.. Kendi hikayesi olan zamanı gelince hiçbi şeyi takmayıp gaza basıp giden bir hissedesiniz çünkü
    OMAHALI

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Rica ederim.. Hisse geçmişte her büyük yükseliş sonrası 2-3 yıl dinlenme dönemine geçmişti.. Açıkcası pek gündelik takip etmeseniz çok daha iyi olur.. Kendi hikayesi olan zamanı gelince hiçbi şeyi takmayıp gaza basıp giden bir hissedesiniz çünkü
    1 nisan 2020- 1 nisan 2021 tarihleri arasındaki hareketi 15-64 TL. fiyat aralığında. Bu yıl nisan ayından sonra dinlenmesi 2-3 yıl sürecekse ayvayı yedik desene...

Sayfa 746/884 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •