Pazara saat 5-6 gibi cikicam :kmk:
Daha da dipten almak güzel olur
Printable View
Oran yok mu oran diye gelir biraz sonra myfinans üstad :)
Batman ustadim
Mansur yavas sesimizi duymus sanirim
😃😃😃
https://eksisozluk.com/mansur-yavasi...2781?a=popular
İnternete yandaki kahve zincirinin şubesindeki beleş internetten bağlandığımdan anlık tepki veremiyorum
Belli periyotlarla in oraya foruma bak cevap yaz zor oluyor ama baya bir GB tasarrufu oldu
İnmişken klimalı ortamdan da faydalanıyorum iyi oluyor
Hesap yaptım böylece 10 günlük PPF getirisini kurtarmışım, bileşiğini de dikkate alırsak baya kardayım
https://youtu.be/yiKP9gMGjhE
Ustad sunu bir izleyin 😃😃😃
Şunu sormak isterim kafeye
Ons altın vs düşünüyorsunuz, peki tamam
Bunlarda dalgalanıyor sabit değil.
Peki 1 ayda Bistte %3 cikartamaz mısınız
Bu şekilde bile yılda %30 üstü oluyor
Bistte değilken fon , gecelik faiz vs de yapılır.. BIST uygun değilse döviz yapılır , gram altın yapılır
Ustalar merhaba. Bir sorum olacaktı. Kendimce biraz araştırma yaptım fakat bu forumu da uzun bir süredir takip ediyorum sizlerin de fikir vermesi açısından buraya sorumu paylaşıyorum.
Hisse senedi yatırımı yapmak istiyorum ama öyle yüksek paralar değil. Her ay 200-300 tl gibi rakam. Sizlere sorum hisse senedi alım için hangi bankayı önerirsiniz? Temettü geliri varmış şirketlerin, hangi şirketlere yatırım yapsam daha kazançlı olur? Al-sat değil amacım,alıp bekletmek. Bütçeyi bilerek düşük tutuyorum. Kaybetsem üzülmeyeceğim bir para. Teşekkürler.
50,000 lot garanda onbinde 4 komisyon sonrası 3 kademede bin lira üstünde kazanç
Valla borsa seri ve anlık takip işi
Al yat kazandırmaz
Anlık alsat vurkaç yapmak lazım
Yaklaşık 20 hisse takibimde
Bakıyorum hissenin biri sabah seansı %2 zararda
Öğleden sonra %3 karda
bunun takibini yapıp vurkaç yapılırsa kar bakımından ne dolar ne ons yanına bile yaklaşamaz
BİST'te günlük tek bir işlemle bile %3 yapılabilir fakat bunu sürdürebilmek ve portföyün tümüyle yapmak fazla riskli. Fakat risk alınabilecek miktar bulunmalı Bist'te. Yaşta önemli birde genç yaşlarda %90 hisse %10 sabit getirili varlıklar şekliyle başlayıp yaş ilerledikçe hisse portföyünü azaltıp emeklilik döneminde de %10 hisse %90 sabit getirili varlıklar şeklinde bir dönüşüm izlemek mantıklı olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan :)
Tüm bankalarda hisse senedi işlemleri için neredeyse aynı komisyonu ödersiniz. O yüzden hesabınız olan bir bankada işlem yapmanız bunun için başka bir bankada hesap açmanıza gerek yok. Bunun dışında forumda bununla ilgili konular mevcut. Ayrıca aşağıdaki bloğuda tavsiye ederim.
https://www.lattedenborsaya.com
Likör yapmak kolay ama artık acı esans var saf alkolde .
İki bardak alkol dört bardak su .
Alabildiği kadar vişne olur nane olur erik olur kızılcık olur .
Ben bir keresinde çikolatalı kakaolu yaptım o bile güzel oluyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soyle bir baktim da
Gram altin her yil net 20-25 arasi getirmis
Allah bereket versin derim
Ben şuan plajdayim
Güneşleniyorum