Sayfa 747/1000 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Batman ustadim
    Mansur yavas sesimizi duymus sanirim
    ������

https://eksisozluk.com/mansur-yavasi...2781?a=popular
    üstat bence çok gereksiz bir yaklaşım bende kirli sakal seviyorum boş işler peşinde koşuluyor. tabi ki leş gibi işid gibi gezilmesin ama bahsedilen kural kanun her gün traş olan insana yazıktır.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yabancı ETF içeren fonları inceliyordum. Batman üstadım
    üstat bir şeyler bulursanız bizimle de paylaşın beraber kazanalım. hep kendinize çalışmayın cafe kardeşliği ne olacak sonra

3.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Burdaki is amme hizmeti.. sevapta lazim hersey para değil
    nitelikli yatırımcısınız vesselam

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tasarruf iyidir ama olcusu onemli
    Myfinans ustadimin ayari bana gelmez

1gb internet
    Icki yok
    Tatil yok
    Avm yok
    Alisveris yok

Ustad siz ne yapiyorsunuz sormasi ayip onu da soyleyin lutfen

Yukaridakileri yasakladiniz baska yapacak birsey kalmadi
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu şekilde giderseniz evrimleşip fotosentez ile kendi besininizi kendiniz üretebilir hale gelebilirsiniz. hedefimiz enerjide kendi kendine yetebilen bireyler olabilmek
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Oran yok mu oran diye gelir biraz sonra myfinans üstad
    İnternete yandaki kahve zincirinin şubesindeki beleş internetten bağlandığımdan anlık tepki veremiyorum
    Belli periyotlarla in oraya foruma bak cevap yaz zor oluyor ama baya bir GB tasarrufu oldu
    İnmişken klimalı ortamdan da faydalanıyorum iyi oluyor
    Hesap yaptım böylece 10 günlük PPF getirisini kurtarmışım, bileşiğini de dikkate alırsak baya kardayım

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İnternete yandaki kahve zincirinin şubesindeki beleş internetten bağlandığımdan anlık tepki veremiyorum
    Belli periyotlarla in oraya foruma bak cevap yaz zor oluyor ama baya bir GB tasarrufu oldu
    İnmişken klimalı ortamdan da faydalanıyorum iyi oluyor
    Hesap yaptım böylece 10 günlük PPF getirisini kurtarmışım, bileşiğini de dikkate alırsak baya kardayım
    Tasarruf değil kendinize işkence yapmaya başlamışsınız üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstat bir şeyler bulursanız bizimle de paylaşın beraber kazanalım. hep kendinize çalışmayın cafe kardeşliği ne olacak sonra
    Birşeyler buluyorum ama sonra vazgeçiyorum Bu arada çok popüler olan Akporföy fonu AFA Yapı Kredinin YAY'ının gerisindeymiş onu farkettim

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Birşeyler buluyorum ama sonra vazgeçiyorum Bu arada çok popüler olan Akporföy fonu AFA Yapı Kredinin YAY'ının gerisindeymiş onu farkettim
    BİST 30 fonları önümüzdeki hafta iyi birşeyler yapacakmış gibime geliyor, ama şu T1 ve T2 olayı canımı sıkıyor
    Ha birde Eray vardı o ne oldu acaba?İçeriği mantıklıydı

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BİST 30 fonları önümüzdeki hafta iyi birşeyler yapacakmış gibime geliyor, ama şu T1 ve T2 olayı canımı sıkıyor
    Ha birde Eray vardı o ne oldu acaba?İçeriği mantıklıydı
    Eral'ınki 6 aylık performansı yıla yayarsa %32 gibi değer kazancı yapacak hedef %30'du galiba T+1 T+2 can sıkıcı ama getiri potansiyeli yüksek olan tüm fonlar o şekilde.

Sayfa 747/1000 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •