Merhaba, Google Finance üzerinden fon bilgisini nasýl çekeriz? Elinizde hazýr bir tablo þablonu var mýdýr?SM-G973F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merhaba, Google Finance üzerinden fon bilgisini nasýl çekeriz? Elinizde hazýr bir tablo þablonu var mýdýr?SM-G973F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende EIC var.
Eþþek gibi bir yere gittiði yok.
Parayý park edersin ancak.
döviz sabitlendi gibi , eurobond fonlara veda ettim. kýmýldayacak pek fazla bir þeyde kalmadý gibi , mevduat ustu pasif fonlarda devam edecegim
7-8 fon vardý, bugün hepsi artý getirmiþ...
piyango alayým bari...
yarýn ne olur Allah kerim ...
temellerini sn. admustafanýn attýðý, yeni sürümlerini sn kartal ile sn black mirror'ýn hazýrladýðý ve sn yujinin son rötüþleri yaptýðý bir tablo mevcuttur. Paylaþabildim mi emin olmamakla beraber link aþaðýdaki gibidir, açýlmamasý durumunda lütfen geçmiþ sayfalarý kontrol ediniz.
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=915349198
Açýga satýþ baþladýðýna göre doldur boþalt doldur boþalt donemine girdik
Deðiþken fonlarýn baþarýsýný görece tespit etmek zor. Hisse senedi fonu olduðunda, bist100'e göre, ppf olduðunda çok kabaca mevduat ile kýyaslanabiliyor.
Þöyle bir metot izliyorum deðiþken fonlar için , ne derece anlamlý bilmiyorum.
Sn. Yuji'nin diðer topicteki tablolarýnda deðiþken fonlarýn günlük ortalamasý veriliyor. O gün için onu kýyas alýyorum. Sözgelimi dün 0.30 % imiþ tüm deðiþken ortalamasý, bendeki deðiþkenlerin ortalamasý ise 0.44 % . Baþarýlý o zaman diyorum. Tersi olursa, o gün kötü diyorum.
Google finance’ýn sktas’la sorunu nedir
Tabloda þimdi de MPS ve FPH çalýþmýyor
Dün TKF çalýþmýyordu bugün o çalýþmaya baþlamýþ
https://i.hizliresim.com/Y4fvn2.png
(FGA DJA FGS ZGD ZBB ZPP ZBP Borsa yatýrým fonlarýdýr.)
https://i.hizliresim.com/MhRfgH.png
Bazen googlesheet bazý hisse fiyatlarýný çekemiyor, eðer hata gösteriminden kurtulmak istiyorsanýz (örneðin FPH'de SKTAS için) önce:
dünün fiyat kýsmýndaki formülü
=GOOGLEFINANCE(B40;"closeyest")'den =IFERROR(GOOGLEFINANCE(B40;"closeyest");0) 'e çevirmek
bugünkü hisse fiyatýný ise
=GOOGLEFINANCE(B40)'dan =IFERROR(GOOGLEFINANCE(B40);0) 'e çevirmek gerekiyor.
Bu deðiþiklik ile hisse hesaplamadan çýkmýþ oluyor.
Osd yi satan.benim o donemde osd kotulesmisti datis verdim ertesi gun 14.30 da para gelmedi 15 e bekledim yine yok
Bankayi aradim temerrude dusmus bekleyin peyderpey yatiriyorlar dedi
Aksam 18 de para hes gecti
Asiri satis olmustu karsilayamadilar
Bu arada 15 gundur osd almak icin hergun deniyorum tefas fon adet yok diyo
ASUS_X007D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayis ayi portfoy dagilim tablosu;
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Yeni ayda herkese bol kazanclar dilerim.
50 günlük fon geçmiþimi toparladým. Ayný zaman diliminde vadeye göre 1.6 kat daha avantajliyim. Bu arada az getirili fonlarda oyalanmama raðmen. (Hisse senedi yoðun fon oraný portfoyun yüzde onu)
Vakýfbank hesabýndan fon alým emri verdim. Örneðin 100k için; 20k, 35k ve 45k þeklinde. Ýlk 2 kýsmý günlük ppf ile nemalandýrýrken, son alým emri verdiðim 45k için nemalanma yapmamýþ o kýsým blokeli görünüyor. Müþteri temsilcisi anlamadýðý için çözemedi, telefon bankacýlýðý zaten herþeyden bihaber. Bu neden olmuþ olabilir? Ýþlem doðru mudur? Miktarlarý pay olarak deðil, tutar olarak girdim.
Öðleden önce verdim.
11.30 da. Þimdi dönüþ yaptý, vakýfý ilkkez kullandýðým için acemisiyim. daha önce hep garantiden yapýyordum iþlemleri. Fon alýrken nemalansýn mý diye soran bir bölüm var, oraya týk atmak gerekiyor. Söylediðine göre ben ilk 2 emirde orayý iþaretlemiþim, ancak son emirde iþaretlememiþim. Sanýrým dikkatimden kaçtý. Bu arada öðleden sonraki iþlemler de nemalanma oluyordu garantide. Vakýfý öðreniyorum :)
Çok teþekkür ederim, geçmiþ sayfalarda gözümden kaçmýþ olmalý. Çok faydalý bir tablo, hemen kullanýmýna bakacaðým.SM-G973F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eurobond fonlarý bugün artý
Bir gün TKF atak yapýyor, baþka bir gün ise MAC.
Fakat MAC riski 5 ise, TKF 6'dýr bana göre.
Ýkisi de baþarýlý hisse fonlarý.
Saygýlar.
Aslýnda o týk bir kere sectikten sonra varsayilan oluyor. Katýlým fonu olduðu icin yazilimsal olarak sectirmeyecek sekilde ayarlanmistir muhtemelen. (hic katilim fonu almadým)
Vakýfbank'in telefon bankacýlýðý berbat. Tipik kamu bankasý hantalliginda.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.