OPH mkk üzerinde güncellenmiş görünüyor.
Saygılar.
Printable View
Eib tutan yok mu artik, hesaplayan var mi?
CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sn yuji
fon değerlerini takip tablonuzu kullanıyorum, süper iş görüyor, tekrar teşekkür ederim.
Ama bende fon çeşidi bol olduğu için xxx'e geldim dayandım.
xxx aşağıya alma imkanı varmı, yoksa 2.bir tablo olarakmı devam edeyim.
Birde tabloda renkler sabit galiba, hücre içi boyama çalışmıyor, renk değiştirmenin bir yolu yöntemi varmı?
Ekonomik ve siyasi belirsizliklerin yoğun olduğu şu piyasa koşullarında hangi fonları almamı tavsiye edersiniz ? Nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim.
Son 3 Ay Fon Analiz Dosyası;
Tabloların ve fon seçim kutularının açılabilmesi için dosyayı web tarayıcıda değil, bilgisayarınıza indirerek açınız
https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true
ija ve rpd. bunlar çoğu zaman yükselişleri yakalayan düşüşlere yakalanmayan fonlar. borsanın yıkıldığı dönemlerde bile aylık bazda +1,5 kapattı ikisi de. (bu arada ytd tabiki. şimdiye kadar böyle olması bundan sonra böyle olacağı anlamına gelmez. her ay %20 gibi bir tutar alarak riski minimize edebilirsin.)
e-yatırımcı ( mkk ) sitesine şifremle girdiğimde ve e -devlet üzerinden girdiğimde sayfa açılıyor ve 4 sn. sonra kapanıyor. 5-6 kez denedim, her defasında cep telefonuna şifre geliyor giriyorum. Tam bir sekmeye tıklayacağım zaman kapanıyor.
Sizlerde bugün böyle şeyler oldu mu, yoksa benim pc. de virüs felan mı var da sistem kapanıyor .
Bu hafta en çok para girişi/ çıkışı olan fonlar. Daha önce paylaşıldıysa affola:
Dostlar benim dosyayi mesaj yada email ile soran oluyor
Buraya yazayim, kendinize kopyalayip kullanin ....paylasim cok kasabiliyor, saygilar..
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Ben mobilden giriyorum ayni hatalari veriyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad tablodaki tefas fiatlari pazartesi fiyatlaridir degilmiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Masallah ojt ye bak.
Pazartesi biraz almak lazim.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende fon cesitliligimi azalttım, hisse yoğun bir tane , değişken bir tane , yabancı fon bir tane , emtia bir tane şeklinde yaptım, hakkımda hayırlısı. Çok olunca psikolojik olarak dağınık görünüyor gözüme.
İlk faiz indirme kararı ile ppzden çıkıp fon sepetimi yaptım, ppzden iki kat fazla kazandım ama dolara yenildim. Dolar almakta aklımdaydı. Ama fonlara alıştım 1.5 yıldır. Fon sepeti mantığıyla dolar kazancına göre zarar ettim.
Ama bende uzun süre elinde yüksekten dolar kalanlardan olduğum için elim bir türlü direkt döviz almaya gitmedi
Doviz etkisi , benzer fonlarda yakin