Ekonomik ve siyasi belirsizliklerin yoğun olduğu şu piyasa koşullarında hangi fonları almamı tavsiye edersiniz ? Nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim.
ija ve rpd. bunlar çoğu zaman yükselişleri yakalayan düşüşlere yakalanmayan fonlar. borsanın yıkıldığı dönemlerde bile aylık bazda +1,5 kapattı ikisi de. (bu arada ytd tabiki. şimdiye kadar böyle olması bundan sonra böyle olacağı anlamına gelmez. her ay %20 gibi bir tutar alarak riski minimize edebilirsin.)
e-yatırımcı ( mkk ) sitesine şifremle girdiğimde ve e -devlet üzerinden girdiğimde sayfa açılıyor ve 4 sn. sonra kapanıyor. 5-6 kez denedim, her defasında cep telefonuna şifre geliyor giriyorum. Tam bir sekmeye tıklayacağım zaman kapanıyor.
Sizlerde bugün böyle şeyler oldu mu, yoksa benim pc. de virüs felan mı var da sistem kapanıyor .
e-yatırımcı ( mkk ) sitesine şifremle girdiğimde ve e -devlet üzerinden girdiğimde sayfa açılıyor ve 4 sn. sonra kapanıyor. 5-6 kez denedim, her defasında cep telefonuna şifre geliyor giriyorum. Tam bir sekmeye tıklayacağım zaman kapanıyor.
Sizlerde bugün böyle şeyler oldu mu, yoksa benim pc. de virüs felan mı var da sistem kapanıyor .
Herhangi bir sıkıntı görülmüyor, tarayıcı çerezlerini verilerini temizleyip bir daha deneyin isterseniz.
Herhangi bir sıkıntı görülmüyor, tarayıcı çerezlerini verilerini temizleyip bir daha deneyin isterseniz.
PC. den öyle olunca, komple geçmişi sildim. Tarayıcıyı temizledim ama değişmedi. Sonra cep telefonumdan kendi interneti üzerinden denedim aynı şekilde açılıyor, tüm varlık diye toplam parayı grafikle gösteriyor ve 4 sn. de sayfa gidiyor.
Yer İmleri