Valla moruk konu Mustafa Kemal ve vatan olduğunda topa sert girilecek bi dönemdeyiz...
Cımbızla işimiz olmaz bizim...
:))))
Printable View
Ben Sayın METEPOSTAnın düzgün kürtüne bayıldım doğrusu...
Senin halkından onbinlercesini Kürdistan için öldüren insanların kellesi koparılıp leşleri alınmayacak da ne yapılacakdı masaya oturulup kahve mi içilecekdi! Sen savaşın anlamını bilmiyorsun düşmanını öldürürsün o da seni öldürür geride kalanlar da öcünü alır sonuçta kim ayakta kaldıysa bu topraklar onun yurdu olur.. Cumartesi bey, bu yeni çağda ABD'de Avrupada vb. vb. her etnik yaşadığı ülkede devlet kuruyor mu? Türk etniklerin olduğu ülkelerde Türkistanlar kuruldu da bizim mi haberimiz olmadı yoksa Kürtçüler böyle palavralarla zatıalinizi mi kandırdı? PKK/hdp Kürdistan için öldürdük öldüreceğiz ve de öleceğiz diye bayrak açmış, sizi başkomutan yapsak Türk askerine o halk düşmanlarını yoketme emri mi verirdiniz yoksa boş yere ölmeyin Niyazi olmayın mı derdiniz? Ortak malımız olan Türk ulusunun elindeki Türkiye tapusunu tabunuz kabul etmediğiniz çok verici olduğunuz belli.. Acaba ailenizin mülküne elkoymak isteyenler yakınlarınızdan birini öldürseydi onlara karşı da böyle hoşgörülü olurmuydunuz yoksa yalnızca ulusun ortak mülkü için mi hoşgörülüsünüz Sizin atalarınızdan bu yurtta Ermenistan/Hellenistan/Kürdistan kurmak isteyenlere karşı savaşan ölen yaralanan olmadı mı? Onlar yanlış iş yapmış da siz mi düzelteceksiniz? Milletin derdi derken hangi millet? Tek millet mi adem milleti mi İbrahim milleti mi yoksa Türk milleti mi kastettiniz kuşkuya düştüm..
Bir sorum daha var meteposta ismet inonunun etnik kökeni ne.
Madem yakın tarihe meraklisin meteposta pkk nasıl kuruldu araştırdın mi.apo nun karısı kesire öcalan 'ın babasının mesleği ne idi pilot necati kimdi hic duydun mu.
Yazdın mı google a dediğim isimleri meteposta yoksa gerek yok zaten biliyorum mu diyorsun
Uğur mumcu bu kesire öcalan ve pilot necati hakkında onlarca yazı yazdı.uyusturucu ticareti bu örgüt eliyle yapılıyor dedi.pkk nin derin devletle ilişkilerini yakinda açıklayacağım dedikten kısa süre sonra öldürüldü.kimse salak değil herkes neyin ne olduğunu biliyor çok şey yazarım da şimdi gerek yok.
SeyitRıza,ŞeyhSait,Koçgiri,Beytüşşebab,Nehri,Reşko tan ve Raman,Birinci Sason, İkinci Sason,Hazro,Mutki,Resul,Zeylan,Hakkâri,Buban Aşireti isyanları, Ağrı Harekâtları, Bicar Tenkil Harekâtı,Tendürek Harekâtı,Savur Tenkil Harekâtlarında dağlarda ovalarda Kürtçüleri kovalayıp aylar içinde topunun da kellesini koparan Türk ulusunun önüne düşmanlarının leşlerini atıp onun övgüsünü hayranlığını alan kişidir o. Kim mi? Atatürk.. Yanlış mı yapmıştır? Hayır ulusunun ondan beklediği görevi yapmıştır..
Dünyanın en kanlı örgütlerinden biri eliyle yıllarca uyuşturucu trafiği yönlendirilecek.her mecrada bir ton karanlık insan bu işten servetler yapacak.bu işleri açığa çıkarmak üzere olan bu memleketin en vatansever gazetecisini öldüreceksin ondan sonra şu bu dlye hamaset yapacaksın. Olmaz kimse salak değil çok şey yazarım rahmetlinin anısına da gerek yok.adam korkmadı hakkımızı savunurken öldürüldü.
hadi ben geçmiş ile gelecek arasında sıkıştım kaldım.
yıldızlar arası filminde olduğu gibi. daha öönce izlemediğim halde filmini çekmş hayatımın.
ama bakıyorum hala geçmişte takılan var.
cep telefonununkim buldu
tekerleği kimbuldu. bulan kürttü yapan gavurdu icat eden şuydu buydu.
yahu
yapılan yapılmış . o isim yapmasaydı başkası yapacaktı. başkası bulacaktı.
gençler ve gelecek nesil bunlarla ilgilenmiyor . olana bakıp anı yaşamaya çalışıyor.
5 sene üniversit okuyup bimde kasiyer oluyor memleketimin insanı o da sağda torpili varsa.
hala bık bık.
tanrı = para
memleketimde görünen anlayış bu.
yok öyle asımın nesli falan.
O pkk işi hdp işi bildiğin gibi değil istesen de yok edemezsin.onlari kollayan hic tahmin etmediğin inanamiyacagin insanlar sana engel olur.sen biraz tarih arastirmasi yap sonra konuşuruz bunlari
yok efem şu ismin torunun torunun torunu nereliymiş...
ben günde 5 tane tborg içerim..
okafa bnede oyok
Atatürk onca isyanı bastırırken en güvendiği adamı olan ismet inönü kurttu.o zaman o isyanları besleyen ingilizlerdi pkk nin arkasında da amerika ve onun en has elemanları var.neyse herkes istediğine inansin ben yoruldum.aslinda eminim sn achilles bu konularda sayfalarca yazabilir de yazar mi bilmem
3 4 sene öncesine kadar ben konserlere gider gelirdim yaw.
gençlik nerdee
varmı son 4 senede konsere giden
etkinlimk yok . kafa dağıtma yok. gençler elinde telefon evine tıkılmış kalmış. pandemi öncesinden bile önceydi bunlar.
gençliği çalınan tonla hayat
yatacak yerleri yok
4 milyon dolar maliyet var diyerek yangın ucaklarını hurdaya bırakan devlet
somaliye şahsın imzasıyla 30 milyon dolar hibe verdi
büyüksün reis dünya lideri olmak böyle bişi
ak partisi memletin topraklarını sata bıldıgını zengin arablara peşgeş cekiyor
fukara olanını topraklarımıza getiriyor
dilenip buldugu üç kuruşu ümmet ayagına sacıyor
türk milletine de kafasına cay atıyor
zuksen bile dıbıne kadar haklısın reis hak ediyorlar
Kürtçülerin kafası 30 yıldır değil 100 yıldır koparılıyor gerekirse 1000 yıl daha koparılır. Yurdunu düşmanına teslim edemeyeceğine göre başka türlü ne yapacaksın ki? Ben yurt savunmasından yoruldum diye bir şey olur mu anında adamı götürürler.. Kürtçüler biz Kürdistan için öleceğiz ve öldüreceğiz diyorlarsa istediklerini vereceksin yani öldüreceksin.. Tersini diyen insana ben madem toprağını verecektin de neden Ermenistan ve Hellenistan isteyenlerle birbirinizi kırdınız diye sorarım.. O zaman bırakacaktın yurdunu Kürtçüler Ermeni ve Rumlardan alaydı o toprakları.!. Biz arada enayimiyiz ki Kürdistan için savaşmış olalım! Genetikle kafatası ile uğraşmadığımıza göre Aşırı milliyetçiliğin tanımına yurdu vermemek mi giriyor? Kürtlerin %80i PKK/hdp'e oy veriyor kalanı da Akapeye %100ü de vermiş olsaydı ABD doğrudan savaşa girmeden şansları sıfır. ABD doğrudan savaşırsa da Türkiye Çin ve Rusya ile dolaysız müttefik olur yine başaramazlar.Yani ABD'nin Kürdistan için 3. Dünya savaşı başlatamayacağına kesin inanabilirsiniz, o kadar uzun boylu değil o iş..
Vay maaşımı hakederim diyorsun yani.e kolay değil ne olursa olsun ne konuşulursa konuşulsun aman akp ye reise lâf edilmesin di mi.yakinda seni işten atarlar zayıfsın onlara soyle bu topige rumenigeyi yollasınlar .senin işin de zor ama bir karin tokluğu için değmez bunlara.gerci bilmiyorum sen üst düzey değilsin amatörde değilsin senin maaş fena olmayabilir.isine devam et az zamanın kaldı ne kazansan kar
Şimdi uyuz diyeceğim
Doktora ilaç diye koşacak
İLACA YAZIK... :)))))
Vay maaşlı eleman gelmiş.yahu sen hala benim soruyu cevaplamadın.yukardan cevap gelmedi mi.lazlar çerkezler gürcüler kürtler türk mu değil mi.bak maaşını keserler ha.sakin akp politikası dışında lâf etme reisin dediğinin dışına milim çıkma.
cahil benim zaten doktor olduğumu da bilmiyor.madem topigi provake etmeye geldin az bisi işine odaklan bu kafayla seni işten atarlar.gel de rumenigeyi arama
al yazdım ilacını gidebilirsin
Ek 27522
Bu aşamadan sonra olay cidden reha kayalık.yeter ben ugrasamiyacagim.bu adam maaşını hak edecek diye daha fazla yazamam .hem düzeysiz hem cahil bunu nasıl ise almışlar ki.nerde rumenige nerde bu
Dervişin fikri ne ise zikri de odur...
Vatanını ve liderini savunanı kimin beslediğini yazsa
hah işte bu DOKTOR diyeceğim
Ammma
Yazamıyor...
Ama beni okuyanlar bunların nereden maaş aldığını
30 iq ile çıkarır...
Haydi doktor yaz...
Olmazsa cımbız ile cız...
Kimmiş patronum?
:))))
Ağabeyi Ceyhan Mumcu,Uğur Mumcu ABD ve İsrail'in PKK ve Barzani ile yaptığı Kürdistan planlarını yazacağı için öldürüldüğünü söyledi. İran yaptı iddiası özellikle Fetöcülerin iddiasıdır palavradır hedef saptırmadır.. Cinayetin izinin sürülmesini Fetö'nün engellediğine inanırım.. Şimdi amcalarının tam tersine Mumcunun kızının ve oğlunun PKK/hdp'e oy vermesi ise babalarının katilleriyle omuz omuza olmaktır.. Bu çocuklar ben tiksindiriyor.. Öyle babanın böyle çocukları..!