Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Çıt yok!

Adam getirmiş sahaya bunlar ingiliz bunlar fransız diye

Onlara amenna

Kız alıp kız verdiğim ekmeğimi aşımı paylaştığım yoldaşımla ben ayrı gayriyim

ÖYLE Mİ?
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir sorum daha var meteposta ismet inonunun etnik kökeni ne.
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Babası Kürt Annesi Türk diye biliyorum.. Ne için sorduydun? Kürtler ile Türkler evlilik yapmıştır diğer etniklerle de yapmıştır bunlar asla sorun olmadı..
    Bir elimde ayna

Bir elimde CIMBIZ

umurumda mı ki dünya...

)))

Kırmızı eşortmanlının has seyircilerindensin maşallah!

Biz bunları annatık

Bunları kaşkavalla anlattık.

)))

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Bir elimde ayna

Bir elimde CIMBIZ

umurumda mı ki dünya...

)))

Kırmızı eşortmanlının has seyircilerindensin maşallah!

Biz bunları annatık

Bunları kaşkavalla anlattık.

)))
    bi daha anlatsana zevkli oluyo

3. ak partisi memletin topraklarını sata bıldıgını zengin arablara peşgeş cekiyor
    fukara olanını topraklarımıza getiriyor
    dilenip buldugu üç kuruşu ümmet ayagına sacıyor
    türk milletine de kafasına cay atıyor
    zuksen bile dıbıne kadar haklısın reis hak ediyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Zaten ne bitmez kafaysa 30 yıldır koparila koparila bitmiyor.adam daga çıkmış ölümü göze almış o adam neden 30 yıldır daga çıkıyor nasıl oluyor da bu pkk bitmiyor bunların arkasında ne işler dönüyor.uyusturucu ticaretinin bu olayda rolü var mi aponun kayınpederi hangi örgüttendi bunlar düşünülmüyor habire başka düzeylerde konu dönsün dursun.dunya başka bir yere gidiyor bizim sınırlarımız içinde bence mümkün değil ama diğer 3 ülkeyi kapsayan bir kürdistan nerdeyse kuruldu bile.bizim sınırlarımız içinde benim hala kurt türk kardeşliğine güvenim tam ama birileri aşırı milliyetçilik söylemleriyle bu işi planlayanların ekmeğine yağ sürmeye devam ederse bilemem tabi.meteposta hakikaten tüm kürtler pkk yi destekleseydi arkasına amerika ve israili alan bu projeye kimse engel olamazdı.allahtan akıllı türkler ve kürtler var da kimse bu tuzağa düşmüyor.
    Kürtçülerin kafası 30 yıldır değil 100 yıldır koparılıyor gerekirse 1000 yıl daha koparılır. Yurdunu düşmanına teslim edemeyeceğine göre başka türlü ne yapacaksın ki? Ben yurt savunmasından yoruldum diye bir şey olur mu anında adamı götürürler.. Kürtçüler biz Kürdistan için öleceğiz ve öldüreceğiz diyorlarsa istediklerini vereceksin yani öldüreceksin.. Tersini diyen insana ben madem toprağını verecektin de neden Ermenistan ve Hellenistan isteyenlerle birbirinizi kırdınız diye sorarım.. O zaman bırakacaktın yurdunu Kürtçüler Ermeni ve Rumlardan alaydı o toprakları.!. Biz arada enayimiyiz ki Kürdistan için savaşmış olalım! Genetikle kafatası ile uğraşmadığımıza göre Aşırı milliyetçiliğin tanımına yurdu vermemek mi giriyor? Kürtlerin %80i PKK/hdp'e oy veriyor kalanı da Akapeye %100ü de vermiş olsaydı ABD doğrudan savaşa girmeden şansları sıfır. ABD doğrudan savaşırsa da Türkiye Çin ve Rusya ile dolaysız müttefik olur yine başaramazlar.Yani ABD'nin Kürdistan için 3. Dünya savaşı başlatamayacağına kesin inanabilirsiniz, o kadar uzun boylu değil o iş..

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bunu Afganlar, Suriyeliler yapmadı. A*P yaptı.

Bundan daha kötü ne olabilir diye düşünüyorsunuz ya...

Vay maaşımı hakederim diyorsun yani.e kolay değil ne olursa olsun ne konuşulursa konuşulsun aman akp ye reise lâf edilmesin di mi.yakinda seni işten atarlar zayıfsın onlara soyle bu topige rumenigeyi yollasınlar .senin işin de zor ama bir karin tokluğu için değmez bunlara.gerci bilmiyorum sen üst düzey değilsin amatörde değilsin senin maaş fena olmayabilir.isine devam et az zamanın kaldı ne kazansan kar

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Atatürk onca isyanı bastırırken en güvendiği adamı olan ismet inönü kurttu.o zaman o isyanları besleyen ingilizlerdi pkk nin arkasında da amerika ve onun en has elemanları var.neyse herkes istediğine inansin ben yoruldum.aslinda eminim sn achilles bu konularda sayfalarca yazabilir de yazar mi bilmem
    Eleştiri ve etkili yanıtlar gelince

Benim değil alıntı yaptığımın paylaşımı

diye itirafta bulunmuşken

Mustafa Kemal’in sözü ile kıyaslanmış olmaya

Estağfirullah

dememekte ısrar eden

Kibir küpünü

Patlamış balonu şişirmeniz boşuna...

8. Şimdi uyuz diyeceğim

Doktora ilaç diye koşacak

İLACA YAZIK... ))))

Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon