ak partisi memletin topraklarýný sata býldýgýný zengin arablara peþgeþ cekiyor
fukara olanýný topraklarýmýza getiriyor
dilenip buldugu üç kuruþu ümmet ayagýna sacýyor
türk milletine de kafasýna cay atýyor
zuksen bile dýbýne kadar haklýsýn reis hak ediyorlar
Kürtçülerin kafasý 30 yýldýr deðil 100 yýldýr koparýlýyor gerekirse 1000 yýl daha koparýlýr. Yurdunu düþmanýna teslim edemeyeceðine göre baþka türlü ne yapacaksýn ki? Ben yurt savunmasýndan yoruldum diye bir þey olur mu anýnda adamý götürürler.. Kürtçüler biz Kürdistan için öleceðiz ve öldüreceðiz diyorlarsa istediklerini vereceksin yani öldüreceksin.. Tersini diyen insana ben madem topraðýný verecektin de neden Ermenistan ve Hellenistan isteyenlerle birbirinizi kýrdýnýz diye sorarým.. O zaman býrakacaktýn yurdunu Kürtçüler Ermeni ve Rumlardan alaydý o topraklarý.!. Biz arada enayimiyiz ki Kürdistan için savaþmýþ olalým! Genetikle kafatasý ile uðraþmadýðýmýza göre Aþýrý milliyetçiliðin tanýmýna yurdu vermemek mi giriyor? Kürtlerin %80i PKK/hdp'e oy veriyor kalaný da Akapeye %100ü de vermiþ olsaydý ABD doðrudan savaþa girmeden þanslarý sýfýr. ABD doðrudan savaþýrsa da Türkiye Çin ve Rusya ile dolaysýz müttefik olur yine baþaramazlar.Yani ABD'nin Kürdistan için 3. Dünya savaþý baþlatamayacaðýna kesin inanabilirsiniz, o kadar uzun boylu deðil o iþ..
Vay maaþýmý hakederim diyorsun yani.e kolay deðil ne olursa olsun ne konuþulursa konuþulsun aman akp ye reise lâf edilmesin di mi.yakinda seni iþten atarlar zayýfsýn onlara soyle bu topige rumenigeyi yollasýnlar .senin iþin de zor ama bir karin tokluðu için deðmez bunlara.gerci bilmiyorum sen üst düzey deðilsin amatörde deðilsin senin maaþ fena olmayabilir.isine devam et az zamanýn kaldý ne kazansan kar
Þimdi uyuz diyeceðim
Doktora ilaç diye koþacak
ÝLACA YAZIK...))))
Yer Ýmleri