Akşam seansi taban %4 sanırım.
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Akşam seansi taban %4 sanırım.
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur mühtemelen
Tam aklımda değil SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meral dayı ağzı yapmasını iyi bilir.Şimdi tam sırası.Zaten bi gitti geldi olayı sulandırdı.Şimdi çıkacak 2 belediye başkanı KK meral.Biz buradayız KK nin arkasındayız kapı gibi.Mücadeleye devam diyecek o gür sesi ile.O masayı dağıtmayı anca böyle telafi eder.
Mecliste AKP MHP toplamı 45. KK 45 oy almış. Normal sonuçlarda da 4.5 puan var aralarında.2 puan çalsan başabaş olacaksın.Sen dik durursan mücadeleye son ana kadar devam dersen millet de bi silkinir.Ama böyle daha sabah olmadan KK ı gömerse muhalefet zaten RTE nin hiç bişi yapmasına gerek kalmaz.
zopayı sağlam monteliyorlar
Çok teşekkürler bilgi için.Bu durumda çekilen adaylara karşı referandum sonucu zaten belli olur.Anadoluda kaçan adama 1 oy bile çıkmaz.SO kendini yakarsa yakar 6 ay sonra adı unutulur gider ama CHP gibi köklü bir partide kaynar gider.Ne demek SO lehine yarıştan çekilsin ya.Muhalefetin acilen kendine gelmesi lazım.Çok tehlikeli söylemler bunlar.
marifet adayda değil. taban böyle istiyor.
bugün türk nazi partisi diye bir parti kurulsa daha fazla oy alır. nazi ne demek pek merak eden de olmaz.
azınlıklara, israile, eşcinsellere, dış ülkelere biraz salla yeter.
sağ partiler bu ülkede bu ortamda her türlü iş yapar.
MSCI TUR % -9,10 görünüyor.
Arkadaşlar biraz kendimi kaybettim kusura bakmayın lütfen.
gökhan zan bile hataydan seçilememişse diyecek bir şey yok. keşke seçilseydi.
adamla sadece bir ortak noktam var. sonrası alayı terso :kahkah:
Bazi buyuk piyasa yapicilarinin Borsayi 2.tur secim sonuclarini Erdogan aleyhinde oy dusurucu bir arac olarak kullanma olasiligi varmi sizce ?
O ihtimal her zaman her ülkede var.
Belirli bir varlığa ulaştıktan sonra itinç kakınç kimse istemez. Eskiden derebeylikler vs varmış.
Öte yandan bizim zenginlerimiz daha yeni zengin 3. kuşak vs bakıyorum hep kibar insanlar. Bizde kabadayılık kültürü vardı sonran mafya oldu şimdi ne oldu bilmiyorum.
Besim Tibuk, Cem Uzan, Boyner vs ortaya sallayabilen zenginlerdi.
Baba filminde küçük oğluna ben seni Senator, Başkan olarak geleceğini planladım vs diyordu.
SPOT kapanış, geçen hafta muhalefetin kazanacağına inanıp da Türkiye Borsasına gelen yabancı bugün sattı!
https://i.hizliresim.com/ck63q96.PNG
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Bi senelik yımırtalı pide parası cıktı bahriyeli abi klübün kapaanı açalım artık müşteri dışarda kalmasın
Şu andan sonra büyük bir düşüş zor..Zaten düşürmek için extra efor sergilendi.. Son 2 hafta mal alan yabancı da bugün satışa başladı..
Sanırım 3.5-5 milyar TL son alınan malın da zaten yarısını bugün kustular. Yabancının satmadığı mallar zaten gene duracak bence.
Bence hükümette 2.tura kalacağını tahmin ediyordu. VF üzerinden bu 2 haftada borsaya para sokacaklarını düşünüyorum. Son kurşunları şu ana saklamış olabilir...
Yabancılar günü birlik mi gelmiş..
İyi ki yatıya kalmıyorlar...
Hans mans çok yoksa
Silkeleme kısa sürer.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancılara sağlam monteleyememişiz günübirlik kaçmışlar, yatıramadık gitti şunnarı
Temkinli olmak lazım.
Osmanlı'nın koyunu sonra çıkar oyunu diye söz var. Burada da değişik görüşler dile getirildi.
Çok vaatler verildi, Kılıçdaroğlu'nu başkan yapıp sonra vekil sayısı yetmiyor deyip vatandaşı oyalama taktiği de olabilir.
Banu Avar'ın videosunu seyrettim, kukla muhalefet olduğu gibi kukla iktidar da olabilir.
Aynen ben de çok yazdım bu konuda özür diliyorum herkesten, sinirlenmeye gerek yok, bizimkisi umut işte uyarıp uyarıp olmayınca sinir olduk. Neyse ne işimize bakalım VOB TABAN çok oynatırlar iki hafta o oldu yukarı bu oldu aşağı o onu dedi bu bunu dedi.
Çok dikkatli olun arkadaşlar.
Benim için siyaset defteri kapanmıştır herkes ekmeğine baksın özeti o
Mantikli bir aciklama....
iyi bir takas ve tahta okuyucusu degilim...Hakkim olmasina ragmen paketime derinlik istemedim. butun spot ve vadeli islemleri sadece aktif olan kademeden yaparim.
Ama ocak ayindan beri izledigim kadari ile VF nin elinde de yiginla kursun yok...Oda kursunlarini idareli kullaniyor. Son 5 aydir her sert satis gunlerinde KK ortaya cikip bunun hesabini soracagini beyan ettigi her gunun ertesi Bist sert bir yukari tepki veriyordu.
Bu is kafami biraz kurcaladi....,.Onun icin 2.tura kadar birileri secim sonuclarini etkilemeye yonelik hincini Bistten cikarabilirmi diye sordum.
Bana gore dusuk bir ihtimal. Ama bu ulkede her an her sey olabilir.
Şeytan uyuyakaldı bir gün. Rüzgâr sert esti. Üç tüy düştü şeytandan. Birisi paraya yapıştı, diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa. O günden sonra şeytan hiçbir iş yapmadı...
Dostoyevski
Cemil KILIÇ
@m_cemilkilic
Bir önerim var...
İkinci turda Erdoğan'ı tek başına bırakın. Kılıçdaroğlu, milletle Erdoğan'ı baş başa bıraksın. Seçim referanduma dönüşsün. Yüzde 50'yi kesinlikle geçemez. Bu durumda sıfırdan yeni seçim süreci başlar. Yok, bu olmaz diyorsanız o halde Oğan'ı göçmenlerin geri gönderilmesinden ve Türk dünyası ile ilişkilerden sorumlu bakan ilan edip yanınıza alın. Eminim, bunlar düşünülüyordur. Bir de ben anımsatayım dedim.
Vadeli hızla tabana gidiyor. Yarın zor bir gün daha bizi bekliyor.
Reis kendiyle yarışır.
Yine kazanır..
Seçim değil lidere tapınma ayini oluyor...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banklardan çıkıp enerji hisselerine para giriyor
seçime kadar bu böyle gider, tahminim :)
Cuma bankalardaki hacim ürkütücü miktarda idi,
uzman ve işi bilenler, özellikle TA bilenler, kapandan kurtuldu
9.50 ye alarm kurdum, gelirse alırım :ok:
Vade geçiş gapi de doldu gibi.