kuş ve tcell sevenler derneği 2 tahtada bugunkü kapanışları level atlama bölgelerinde gün sonu kapanışı önem kazanır.
Printable View
kuş ve tcell sevenler derneği 2 tahtada bugunkü kapanışları level atlama bölgelerinde gün sonu kapanışı önem kazanır.
Millet ARABA-EV alıyor...Tapu dairesinde görüşüyor.
Ben de ARSA sattım(ANGARA PAVYONLARI İÇİN DEĞİL)-kredi çektim...GÜMMMMM oldu.
Vermeyince MABUD ne YAPSIN SULTAN MAHMUT:)
Kısmetim kapalı...Fakirliğe devam
Sosyal medya BOFA hikayesini adlandırmaya çalışıyor herkes altına bir hikaye çıkarmaya çalışıyor:)
BOFA 2ye ayrılıyor gerçek ve yancı badem diye gerçek olan önümüzdeki dönem piyasaya girecek parayı gördüğünden hazırlığını yapıyor benim gördüğüm bu.
belki çok hızlı genel bir ralli olmaz ama hala çok iyi çok ucuz kağıtlar var.
iş faaliyet raporlarını inceleyip sonra sabretmekte. bir zaman sonra zaten sat tuşunu görmüyorsun bile.
Sayın sindoma bence içeriden , gelen bunların takası bile yokken piyasada nasıl bu kadar istedikleri kadar at koşturabiliyorlar , serzenişlerini susturmak için alınan bir karar. Bu vesile ile küçük bir soru . Ons Altın ile ilgili düşüncelerinde bir değişiklik söz var mı ?
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
·
15s
Murat Kurum:
"Kadınlarımız için İstanbul'a özel kıraathaneler yapacağız".
bayanlar yaşadı çorba vericekti buda iyi olmuş :)
Hayırlı olsun Evin Ereğlitüpraş
https://i.hizliresim.com/4n0lgsa.png
Bu model recaro koltuk mu aldın reiz :)
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinin (TSPB), Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) kaynaklarından derleyerek hazırladığı 2023 yılı "Finansal Piyasa Özet Verileri"ni açıkladı.
Buna göre, sermaye piyasalarına yerli yatırımcı ilgisi halka arzların da etkisiyle geçen yıl rekor düzeyde arttı. Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları ise enflasyonun altında büyüdü. 2022'de 1 trilyon 836 milyar lira olan yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları yüzde 41.6 artarak 2023 sonunda 2.6 trilyon liraya ulaştı.
Bu tutarın 1 trilyon 437.8 milyar lirasını bireysel yatırımcılar, 742.5 milyar lirasını tüzel kişiler, 419.6 milyar lirasını ise kurumsal yatırımcılar oluşturdu. Yerli ve yabancı yatırımcıların toplam finansal varlıkları ise yüzde 60 artarak 25 trilyon 182 milyar liraya ulaştı.
1760 da babo nun topiğinde graflamıştım 2023 sonu 2500 dü beklentim 2140 gördü beklentim devam ediyor yalnız fed faiz indirim hikayesi geriye kaldıkça piyasa 1980-2080 arası gidip gelebilir .Diğer bir konu ABD seçimleri Trump seçimi kazanması Rusya,çin,ortadoğu buralarda geçiş dönemi ılımlıya kayabilir buda takip edilmeli düşüncelerim bu yönde .kolay gelsin
Çok büyük futbol kulüplerinin futbol stadlarındaki teknik direktör ve yedek futbolcuların koltuklarına bak, deri ve konforlu, ısıtmalı... Onlar RECARO markadır...
Bir de yarış otomobillerinin koltukları o markadır...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok o şekilde değil, sulu olanından pambik gibi yumuşak fosur fosur
Teşekkürler... Pandemi çıktığında 2020 Mayıs Haziran Temmuz aylarında 70-80 TL aralığında TUPRS almıştık... (Yüzyılın fırsatı idi) Ben Aralık 2022 de 480 TL den sattım oturduğum evi almak için... Sonradan 1 sene içinde bugüne kadar 40-45 TL NET temettü ve % 600 bedelsiz verdi... Bugünkü fiyatı 1000 TL ye yakın olmuştur herhalde hesaplanırsa...
THY de 6-10 TL aralığında idi... Keşke onu alsaydık villa alırdık diye hayıflandık sonradan :) Şaka tabiiki bu kısmı... Ama olurmuş yani...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alper bir ara söylemişti ellediğimiz bir emme yediğimizin haddi hesabı yok. Neyse bugünlük hacım vs tmm.
9.163 4 adet şort oldum abeyler
Hadi kolay gelsin 16.00 dan sonraki gerçek oyuna geliriz.
pozisyonlar devam
TCELL'e dikkat burayı geçerse, bambaşka bir boyuta geçer, YTD
Normalde geçememesi lazım. Ancak buradaki sayım olası bir LD 5 veya 1-2, 1-2 sayımın tamamlanması üzerine. Geçenlerde siz olsanız TCELL'de herkesi nasıl silkelersiniz diye bir soru sormuştum, yani tam da bununla ilgili....
Bakalım napacak...
https://i.hizliresim.com/g8p6krm.PNG
Evet herkes Boğa görünümünde olduğu için beklenen Rallinin Short ayağı eksik kalıyor,
Yukarı gitmesi benimde işime gelir! kredili olmayan mal taşıyorum, vadeli piyasa da işlem yapmamaya çalışıyorum, Viop30 da para kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum! deneyimle sabittir! nedeni karda oturamayıp satıyorsun ama ters de kaldığında stoplamayıp maliyet azaltmaya çalışıp iyicene gömülüyorsun, kazandığın 3-5 kaybettiğin 30-50 oluyor!
Sayın abicim,
Benim Sayın Zdx Lunar Lunar'a cevaben paylaştığım sayımları ve sizin sorunuza yönelik bu ihtimalin olamayacağına yönelik cevabımı, aradaki yazışmaları sıralı halde okuyunca, arkadaşın anlamadığını veya yanlış anladığını sanmıyorum.
20 yıldır buralardayız, ben bu konuları aşalı çok oldu, boş verin takılmayın. Saygılar.
O zaman ayu postu giyen boğa olalım...
Biraz da olumsuz yazalım endeks düşsün diyelim... Short çu çekelim piyasaya...
GUBRF RSI AL vermiş, şansımı denedim aldım kaçtım.
SISE de şansımı deniyorum orada hareket var gibi. Bir kaç kademe hedefim.
https://i.hizliresim.com/50avuo0.png
formasyonlarla devam inananlar için.
kritik bölgede ,
kuşta kalktı ilk etap 261 bölgesi takip edicez
Bozkurt 1 ay önce sana yazmıştım burada sen petkm le takılırken amca oğlun tcell de pozisyon açtım diye.
ogun anlamadın dönüş yapmadın amca oğlu ne ayak diye AZERİ spor :)
Teşekkür ettim,
Vadeli piyasada kazanma şansın var, endeks yukarı gitse bile bir gün xBank la diğer gün Sanayi ile başka gün Holdingler ile gidiyor bu durumda Pay Vadelide shortta kaldığında taşırsan bir gün pozisyon kapatma şansı veriyor! ama Viop30 da ters de kalırsan paçayı sıyıramıyorsun, Herif sana şans vermiyor, zamanında ABD borsaları -%5-7 arası düştüğünde bizim borsa -%1.5 la açtı ve pozitif kapattı! yani Herif malda olduğunda 3. dünya savaşı çıksa gene tınlamaz! Tersinde ise yani malda değilse ABD hapşursa biz hasta oluruz :)
güzel bir hacim geleceğe benziyor doldur boşaltlar böyle devam ederse.
Ben pek sanmıyorum ama böyle demişler.
Goldman Sachs, Türkiye'de politika faiz oranının yıl sonuna kadar %45'ten %25 düzeyine gerileyeceğini tahmin ediyor
3 saatte 45-46 milyar TL BİST 100 endeksi işlem hacmi olacak gibi görünüyor...
Akşam kapanışında en az 100-110 milyar TL işlem hacmi olsa iyi olurdu...