Sayfa 747/1006 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Maşallah dedim gocertmedim, bi de sen dene dayı
    Yapman, nazar degdirmeyin.Coğunu satayım bi.
    %15 ini çıktım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benide recaro koltuk sahibi yaptı

Bu model recaro koltuk mu aldın reiz

3. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinin (TSPB), Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) kaynaklarından derleyerek hazırladığı 2023 yılı "Finansal Piyasa Özet Verileri"ni açıkladı.

Buna göre, sermaye piyasalarına yerli yatırımcı ilgisi halka arzların da etkisiyle geçen yıl rekor düzeyde arttı. Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları ise enflasyonun altında büyüdü. 2022'de 1 trilyon 836 milyar lira olan yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları yüzde 41.6 artarak 2023 sonunda 2.6 trilyon liraya ulaştı.

Bu tutarın 1 trilyon 437.8 milyar lirasını bireysel yatırımcılar, 742.5 milyar lirasını tüzel kişiler, 419.6 milyar lirasını ise kurumsal yatırımcılar oluşturdu. Yerli ve yabancı yatırımcıların toplam finansal varlıkları ise yüzde 60 artarak 25 trilyon 182 milyar liraya ulaştı.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sayın sindoma bence içeriden , gelen bunların takası bile yokken piyasada nasıl bu kadar istedikleri kadar at koşturabiliyorlar , serzenişlerini susturmak için alınan bir karar. Bu vesile ile küçük bir soru . Ons Altın ile ilgili düşüncelerinde bir değişiklik söz var mı ?
    1760 da babo nun topiğinde graflamıştım 2023 sonu 2500 dü beklentim 2140 gördü beklentim devam ediyor yalnız fed faiz indirim hikayesi geriye kaldıkça piyasa 1980-2080 arası gidip gelebilir .Diğer bir konu ABD seçimleri Trump seçimi kazanması Rusya,çin,ortadoğu buralarda geçiş dönemi ılımlıya kayabilir buda takip edilmeli düşüncelerim bu yönde .kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da durum, burada ve çoğu yerde Ralli söylemleri artmaya başladı, herkes yükselişe inanırsa ve hiç kimse short çuvalına girmezse bu Ralli söylemi havada kalır
    Öyle gerçekten de..1 ay önce oysa neler konuşuluyordu piyasada ..
    Dünün agresif ayıları, bugün bizden çok boğa olmuş..
    Okudukça gülümsüyor insan....

Piyasa 2 yönlüdür ama. Bunu da hiç unutmamak lazım....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayuuu ben bu işten kılllandım ......9133...... long......................
    9145.................ikinci parti long .....palanın parasını alalım......nazlanıyor...... hadi spek.......

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yapman, nazar degdirmeyin.Coğunu satayım bi.
    %15 ini çıktım.
    Sağlam gitti,sağlam,inşallah daha çok kazanırsınız
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Çok büyük futbol kulüplerinin futbol stadlarındaki teknik direktör ve yedek futbolcuların koltuklarına bak, deri ve konforlu, ısıtmalı... Onlar RECARO markadır...
    Bir de yarış otomobillerinin koltukları o markadır...

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

Bu model recaro koltuk mu aldın reiz
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 747/1006 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •