evet, siyasi mülahazaların ekonomik realitelerin önüne geçmesi sistemik risk ihtimalini arttıyor.
işin başındakilerin bir bildikleri var demek ki diye ummaktan başka çaremiz yok ..
Printable View
Filmin suaresini bekleyelim bakalım.
petrol 78 i yırmış gidiyor. benzine bi dlga daha gelir yakında.
yalnız biz ve altın bizden yeşil biz bi petrolü bide ons altını geçebilmişiz. hep birlikte yeşilliklere gidiyoruz.
Onların DOLARI varsa bizimde o Dolarlarla EJDER meyvesi ziftlenen yalakalarımız var.
Yeni bedduam şöyle; 70 CENTE muhtaç kalında EJDER MEYVESİ dahi bulamayın inşaallah.. :seyt::dvr:
70 CENTE muhtaç kalın vivident cikletide bulamayın emi :drunk:
MB ve diğer aktörlerin eylemlerini veya eylemsizliklerini değerlendirirken Türkiye'nin çift para birimli bir ülke olduğu gerçeğinin en önde dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
Vay anasını bu ülkede en iyisi bilem Vivident almadan yapamaz hale gelmişse umutabi`nin Dolarları dahada güvenli bir yere koyması kaçınılmaz oldu. Dolar tamamen bitince gelir benimkine tebelleş olur bunlar. :evil::dvr:
Kent gidanin FİRST deye sakizini cinniyorum, o olurmu?:he:
Üç ayda bir yimbeş lirelik alıyom ,maksat depo paslanmasın..:oleyo:
Şimdi soyle bir sey var ben aracı fulluyorum..8 çentik var ..ilk çentige düşünce 130 km yol yapmış oluyor .ben hemen 130 ile 8 çarpıyorum ...ohh diyorum bir depo ile 1040 km yol yapacağım .. sonra diğer çentikte 110 km yapıyor ...(uzun yol bu arada )..falan filan derken 850 km gidiyor bir depo ...:)) sonra bunu mühendis bir abime danıştım yani muhabbet arasında ...işte bana öyle dedi fullken az yakar diye ..Şimdi her çentikte fulluyorum 1.040 yaptırıyorum ..
zamanında TARIM ve HAYVANCILIK ta ithalat bağımlılığımızı TOSUNCUK çözecekti. :-) :) kötü kadınlarla yiyor çaldığı paraları.
'Tosuncuk'tan yeni görüntüler! Ortaya çıktı... Bir yemeğe 90 bin TL
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/t...in-tl-40945072
Yahu ayın 3 ü usdtry makas 600-700 pips git gel konya nasıl iş bu, merkez viopamı girdi yahu
Fulken az yakarın mantığını anlayamadım doğrusu...:)
Garip.
Bilimsel açıklaması nedir acaba?
Bir depo ile 840 km ha?
Benim Volvo ile (95 li) anca 400 km gidersin. O da şehir içi değil...:)
Ankara'ya giderken Afyon BP den mutlaka depoyu doldurmak lazım...:)
Yarı yol.
Genleşme-basınç vs olabilir bende de 96 W140 kasa S320 vardı atiker tüple uzun yolda 27-30 kuruş falan yakıyordu, şehir içinde de maksimum 50 kuruş, geçenlerde 95 model S500 alacaktım, Lpg 4'e dayanınca vazgeçtim, şimdi yürüyerek idare ediyorum, göbek eridi gitti bu arada :evil:
Bora abi boşken buharlaşıyor 1 -2 litre ..fullken buharlaşmaya yer bulamaz ..dedi o mühendis arkadaş ..bu arada neden mühendis derseniz daha iyi anlıyor ..kimya vs den bileşik kaplar yasasi genleşme falan filan ..belkide maytap geçti ama ben aracıma bakarım..ilk çentik 130 km :)) sonrası oransal olarak düşüyor ..yada benim ki tamamen psikolojik ilk doldurduğum zaman bitmesini istemiyorum ..az basıyorum ..benzin azaldikca zaten bitecek diye gaza fazla basıyorum ....neyse uzatmayayim full depoda 1- 2 litre az yanıyor ...o da 30 km yapar ..2 litre 15 lira ...Reha bey her seferinde araba yıkatiyor dış yıkama 10 lira olsa yine o kârlı fullememekte ....benim arabam golf 1
2 tsı duz. Ondan biraz az yakar sizinkine göre..
Şaka bir yana,Merkez bankası viop dolarda pozisyon alacağını beyan etti...
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasının 1625 parselde bulunan kesimhane ve idare binası, ipotek alacağına karşılık Garanti Bankası A.Ş.'nin oldu.
İşte kıyamet habercileri bunlar.
Garanti bir yandan telefonculuk yaparken diğer yandan hastalara piliç çorba dağıtacak...
Şaka bir yana, krizlerde böyle olur.
Bankalar sanayici olur. Turizmci olur. İkinci el arabacı ve de emlakçi olur.
Yazık.