Sayfa 753/1024 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Benim TR de trade yaptığım hesabım “e-turuncu” ING bank ürünü..mevduata gecelik faiz verdiği için vade derdin YOK.
    saat 5 ten önce yatan her paraya gecelik faiz işler...
    Bir çok bankanın buna benzer “e-mevduat” ürünü vardır araştırın lütfen...
    Ben de ing ile çalışıyorum, Bora bey'in anlattığı farklı bir şey sandım ama sizin dediğinize göre aynı şeyi yapıyormuşum zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Efendim hic duymadim, 35 sene yedek parcacilik yaptim, yani otomobil meslegim ve meraklisiyim.

Sadece yazin girtlaga kadar fullemeyin, genlesmeden dolayi tasma yapar diye biliyorum.
    Abi sorması ayıp değilse araç nedir?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu başkan ne vivident falan gavur cikletlerine para veriyonuz ! ÇENGEL sakızının mokumu çıktı !
    çeşitleri güzel karpuzlu çilekli naneli karadutlu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    50 kagitlik aliyordum ayda 3 defa, simdi 3X100 gaymeye cikardik zor yetiyor, batiracanmi beni!

Not: Neden parca parca aliyon pinti herif deyen olur, arabayi da belese yikatiyorum o nedenlen!
    bende 100 lük almaya başladım ama pompacı ile neredeyse akraba olacağız 4 günde bi arabayı dayıyorum pompaya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çeşitleri güzel karpuzlu çilekli naneli karadutlu
    Çiklet ciklettir, karpuz karadut istiyorsanız gider meyvesini alırsınız yersiniz, bırakın bu gavur ! mallarına Dolar harcamayı ama illa harcayacam ! diyorsanız da barim ! hırsızların yaptığı gibi EJDER meyvesi falan alında şanınız yürüsün.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende 100 lük almaya başladım ama pompacı ile neredeyse akraba olacağız 4 günde bi arabayı dayıyorum pompaya
    Cafeye bir gelseniz, Kanadali kadinin sutyen davasi var, porsumusler alaka gostermediler!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Vay anasını bu ülkede en iyisi bilem Vivident almadan yapamaz hale gelmişse umutabi`nin Dolarları dahada güvenli bir yere koyması kaçınılmaz oldu. Dolar tamamen bitince gelir benimkine tebelleş olur bunlar.

Kent gidanin FİRST deye sakizini cinniyorum, o olurmu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 753/1024 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •