Dış minnaklar Singapur luları, korelileri çok seviyor heralde... Onlar da ne angolo saxson ne de hristiyan hemde tipleri de bambaşka... Ama varsa yoksa bizi kıskanıyor, bize hasetleniyor bu dış minnaklar he mi?
Ya bırak bunları bozcurt.
Printable View
Sanırım RTE işi sağlama almış kim konuşacaksa promterden konuşuyor. Sürekli aynı şeyleri söyleyince inanırlar beklentisi var. Ortalama zekanın altında kiler ho ho çüş kucu kucu .
Yapma hocam, o ülkelerde hukuk olmasa batılı şirketler fabrikalarını oralara taşırlar mı hiç? Mesela hiç o ülkelerde hiç başkasının malına çöküldüğünü gördünüz mü? Veya yolsuzluk dosyalarının sümen altı edildiğini falan? Hukukun ve dürüst yönetimin olmadığı hiç bir ülkede kimse üretim yapmaz.
hadı gıdın macı seyredın kafa dagıtın..
https://www.veryansintv.com/fetocule...smesine-destek
Ulen fırından yeni çıkmıştı bu paylaşımım...
Madde 5
Hemmen sıraya girmiş KK’ya fetöcüler...
Vay anasını sayın seyirciler...
Bu arada okuma özürlü başta caho olmak üzere diğer üyeler
Benim destek verdiğim bi parti yok ama
Doları düşürecek yukarıdaki hiç bir tavizi de koparamazsınız benden ve TÜRKİYEden...
Gozlemciydim bu foruma bir iki kelam edesim geldi.
Ne güzel iş herşeyin kılıfı dis minnaklar... Dış minnak var vergileri artırın. Dış minnak var gösteri ve yürüyüşleri kaldırın. Dış minnak var hukuk kim zikler, kararnamelerde yönetin. Dış minnak var Eyt nin hakkını vermeyin. Dış minnak var ona kayyum, buna maliyeci gönderin, şunlara terörist deyin, yap işlet devretle milletin .mina koyun. Dış minnak var badeleyin bütün cemaati, badeleyeni de serbest birakin. Dış minnak var goster bakayım cebindeki telefonu... Çocuklar gençliğini yaşayamadan bunlar yuzunden orta yas oldular, yeni gelen nesli de daha gün yuzu görmeden dis minnak var diye diye 17 yaşında moruk haline getirecekler.. yok öyle sittir olup gidecekler, dış minnaklari ile beraber. Herşeyin kılıfı dis minnak. Dis minnak engelleme yolu bütün memleketin ruh halini grilestirmek mıdır?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu bu zihniyet o kadar zavallı ki 2002 öncesi ülkede evlerde buzdolabı yoktu diyebildi ..hahahah
bunların yöneteceği ekonomiden ne olur.. hiç bi şeyyy..dolar 10.30.. tek sorumlusu akape..
bu arada.. dış mihraklarla en çok iş yapan akape.. onlardan borç almak için kapı kapı newyork londra dolaşıp borç dileniyor..
Herşeyi geçtim de, zaten görmek isteyen görüyor, şu numaraları verilen konteynerlerin sahipleri kim, çok merak ettim.
Ahlaksız uyuşturucu tacirleri.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dc5e468690.jpg
akap lideri kendisinden önceki cumhurbaşkanlarına gayet güzel yeten 6 odalı yazlık villayı yıkıp 1 milyar tl'ye 300 odalı yazlık saray yaptı..
dolar 10.30 ise nedenlerinden birisi de budur..
Yahu uymayın bunlara
Kirletmeyin forumu
Kendileride biliyor neyin ne olduğunu
kendisinden önceki cumhurbaşkanlarına 6 odalı yazlık yetmiş..onlar yeterli görmüş..
ama mr erdoğan...no no noooo.. hayır haıyır yeterli değil elbet.. 300 odalı olmalıydı ve eskisini yıkıp 300 odalı yaptılar..
O gavur bile Çin'in yaptığını görünce insafa geldi kınadı. ABD nin İsrail in yaptığı da karşılıksız kalmaz. ABD çok gavur çin az gavur olayı yok. Kendi milletimiz için kılını kıpırdatmalı. Yavuz Ağıralioglunu izle çok rahatlarsin edep haya diksiyon mimik her şey var adamda.
Konuyu değiştirelim, Ayasofya abi bugün şekere yüzde 25 mi zam gelmişti.
yarın una mı gelcek yoksa yağa mı
Ataturk cepheden koştura koştura dönüp meclise bilgi veriyordu. Meclisten yetki alıyordu. Şimdi meclis çöp hukmunde. O zaman dış minnak yoktu da şimdi mi var.? Cephe diyorum cephe...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlara gerek yok sayın MKA55
bakın ne güzel şakkadanak düşürüyor..
https://www.youtube.com/watch?v=sreKFI1zS1Y
abd sıradan bir araç..20 bin dolar..
Türkiye'de aynı araç..40 bin dolar..350-400 bin tl..
abd li bizden daha zengin.. ama biz ondan daha pahalıya araç alıyoruz..
aradaki fark mr erdoğan ın israf rejiminin finasnmanına gidiyor..ÖTV dediğimiz zulüm vergisi..
dunyanın en yükksek vergilerini kesmelerine rağmen ekonomiyi getirdikleri yer tam bir rezalet..
mesela ford focus abd de ne kadar Türkiye'de ne kadar hemen internetten herkes öğrenebilir.. rakamlar verdiğim civarda.. abd 20 bin dolar. Türkiye 40 bin dolar..yani akape zulüm vergisi olarak aradaki fark olan 20 bin doları alıyor..20 yıldır sürekli alıyor.. dünya kadar finansal kaynak.. ama ekonomi berbat.. demek ki israf çok açık..beceriksizlik çok açık..ekonomide cehalet çok açık..
Ya hu kardeş Ruslarin 30 askerimizi göz göre göre bombalamasına niye sesiniz çıkmadı. Adamların bir askeri öldü koştur koştur gittik özür diledik. Bizim o kadar askerimizin bir Rus askerî karar değeri yok muydu. Ayrıca Kuzey Irak'ta 14 canımız vardı Kavala, selo, apo o kadar HDP elimizde iken birinin burnu kanamadan alınabilirdi.
Bir mal değneği gitmiş başka biri gelmiş..
Atilla yeşilada 10,20 üstü RTE için üst sınır demişti. Eğer faiz indirimi olursa başkan gidebilir. Yerine de Ersin Ozince gelir. Ardında da Kavala serbest bırakılır. Ama yakın zamanda kabine revizyonu var Adalet bakanı gidici soylunun yeri değişir. Başka kimler gelir gider
Kabusun bitmesine Son 245 sayfa kalmış :rules:
Yeni başlığı açmaya kim gönüllü. Bence seçim yapalım oylama ile seçelim :halay:
Abi bu şartlarda üretim ticaret imalat herşey etkilenir. Şişecam parayı peşin alıyor 10 gün sonra mali gönderiyor. İnşaatta peşin para çalışmaz, çiftçi gübreyi harmana vadeli alırdı bu durumda dolari kaçtan hesaplayacak ve vade farkıyla muhtemelen gübre atmayacak bu da %50 rekolte düşüklüğü demektir. Kısacası ihracata dayalı olmayan üretim ticaret te asgari ücret zammıni da hesaba katarsak işten çıkarma küçülme ücretsiz izin gündeme gelir.
U100_eur_günlük
https://i.hizliresim.com/tcpe6wq.jpg
Önemli sayılabilecek bir dirence çarptı....