Sayfa 753/1003 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop XXXVI

kendisinden önceki cumhurbaşkanlarına 6 odalı yazlık yetmiş..onlar yeterli görmüş..

ama mr erdoğan...no no noooo.. hayır haıyır yeterli değil elbet.. 300 odalı olmalıydı ve eskisini yıkıp 300 odalı yaptılar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Ulen o elin gavuru

Ortadoğuda Afganistanda binlerce milyonlarca müslümanı öldüren tecavüz eden gavur...

Git istirahat et ve ölen ve tecavüze uğrayan bu insanlarla HELALLEŞ!
    O gavur bile Çin'in yaptığını görünce insafa geldi kınadı. ABD nin İsrail in yaptığı da karşılıksız kalmaz. ABD çok gavur çin az gavur olayı yok. Kendi milletimiz için kılını kıpırdatmalı. Yavuz Ağıralioglunu izle çok rahatlarsin edep haya diksiyon mimik her şey var adamda.

3. Konuyu değiştirelim, Ayasofya abi bugün şekere yüzde 25 mi zam gelmişti.
    yarın una mı gelcek yoksa yağa mı
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kendisinden önceki cumhurbaşkanlarına 6 odalı yazlık yetmiş..onlar yeterli görmüş..

ama mr erdoğan...no no noooo.. hayır haıyır yeterli değil elbet.. 300 odalı olmalıydı ve eskisini yıkıp 300 odalı yaptılar..
    Eski cumhur reisler halk tarafından sevilen kimselerdi, 6 oda 20-30 koruma yeterdi... Şimdiki siyasiler halkın içine 2000 korumadan aşağı çıkamıyor... Belkim odalarda korumalar neyim kalıyordur...

5. Ataturk cepheden koştura koştura dönüp meclise bilgi veriyordu. Meclisten yetki alıyordu. Şimdi meclis çöp hukmunde. O zaman dış minnak yoktu da şimdi mi var.? Cephe diyorum cephe...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konuyu değiştirelim, Ayasofya abi bugün şekere yüzde 25 mi zam gelmişti.
    yarın una mı gelcek yoksa yağa mı
    Un şeker buğday

Bunlar temel ihtiyaç değilki

Tenistopu

Bisiklet ,dizlik

Gol sopası

Motor fiyatları önemli

7.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Dolar nasıl düşer?

1. Ermeni Soykırımı yaptığımız tüm dünyaya ilan edilip mağdurlarla helalleştiğimiz zaman
    2. PKK’nın talepleri olan öz yönetim özerklik vs verilecek, PKK Batının değil bizim kara gücümüz ilan edilerek helalleştiğimiz zaman
    3. Kıbrıs’ta KKTC’nin üstüne soğuk su içilip Akıncı’nın Kıbrıs Cumhuriyetinin bir muhtarı olup Rumlarla helalleştiğimiz zaman
    4. Mustafa Kemal’in ezip yok ettiği feodal ve işbirlikçilerle helalleştiğimiz zaman
    5. S-400’leri millet bahçelerinin oyuncağı yaparak meclisi bombalayan zavallı askerlerle helalleştiğimiz zaman
    6. Montröyü çöpe atıp Putinle helalleştiğimiz zaman
    7. Elimizdeki sondaj gemilerini haliçe bağlayıp fener patriği ile helalleştiğimiz zaman

Var mı bi troleybüs benimle iddiaya girip HELALLEŞECEK?
    bunlara gerek yok sayın MKA55
    bakın ne güzel şakkadanak düşürüyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=sreKFI1zS1Y
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Un şeker buğday

Bunlar temel ihtiyaç değilki

Tenistopu

Bisiklet ,dizlik

Gol sopası

Motor fiyatları önemli
    Bi motora binemeden gidicez şu dünyadan
    Vay bin kunduz

Sayfa 753/1003 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri