Ekonomim.com
@EkonomimCom
·
10d
ABD, Rusya bağlantısı nedeniyle 13 Türk şirketine yaptırım kararı aldı
Printable View
Ekonomim.com
@EkonomimCom
·
10d
ABD, Rusya bağlantısı nedeniyle 13 Türk şirketine yaptırım kararı aldı
Bimas ŞORTladım......kar al yaptık ....şükür....
Bu borsaya çeki düzen vereceklerdir bakan haklı kim kimi sikistirirsa hersey kontrollü haberler raporlar..carry takimi özel sektör tahviline akmaya baslamis borsayı birakmazlardi ama sistem çarpık düzenleme şart..
O mayhoş bir ğün yaw, köy ğüzel hatta mükemmel, ben geri gidiyom, hayırlı bayramlar dilerim
Tuprs ve Thyao ... Bunalttınız
Diğer tahtalarımın maliyetleri 3.10 dolar seviyelerinde bunları dün aldım maliyetle alakalı ykbnk sattığım yerden 20 kademe aşağı geldi şok bım spor gazı 2 günde %6 almışım arada trade edicen .
pıst 100 10425 üzeri günlük kapanışlar olduğu sürece yukarı hareketin devamını beklerim hızlı bir hareket oldu .
Dün aldığım petoşları devrettim kime denk geldiyse
olağan süpheli var bi tane :)
biraz daha salarsa 2 post çıkarmı acaba
Bozkurt en son ykbnk satış haberi çıktığı gün bütün tahtaları sattım dediğimde daha karpuz kesicektik demiştin.
ben ne dedim çok çoşku var şimdi çoşku yok sadece psikolojik ders var.
sığ bir alan kademeler bir anda boşaltılıp yukarı aşağı oynuyor kasmayalım ne yapacaz bu kadar parayı.:)
Kendime notlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Pelloş resmen grafiği işledi. Düşen trendin üst noktasına değdi. Artık kendi bilir. Alan da kazansın. Herkese iyi bayramlar.
https://i.hizliresim.com/djm6pot.png
Takılıyorum yahu, kar buldunmu yapıştır gitsin boşver sen bana bakma burda her yazdığım yazının altında buzağı arama, sen işini bilirsin :)
Burda hem gırgır şamata yapıp eğleniyoruz hemde paraları katlıyoruz :he:
biz burda ordan aldık burdan sattık derken ülke koşar adım pakistan olma yoluna gidiyor...
anasıyla babasıyla mezuniyet törenine geliyor elbisesi diz üstüymüş diye içeri almıyorlar...
nasıl pis bir zihinleri var 17 yaşındaki kız çocugunu bu duruma sokuyorlar...
not: lise anadolu lisesi...
https://i.hizliresim.com/1s8hzgd.png
https://x.com/bpthaber/status/1801013432059035809
pıst 100 aşağıda 10.350 yukardada 10425 üzeri günlük kapanışlarda 10600 bölgesi kısa vade takip ettiğim bantlar
T24
@t24comtr
·
35d
ï¸ Özel'den Bahçeli'ye çağrı:
“Belli ki ittifaklarında sorunlar var. Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin, bizim ittifakımızın adı Türkiye İttifakıâ€
“Kimse bize ittifak önermesin! Bahçeli memleketi bu hale getirip suç ortağını bize itmesinâ€
https://x.com/t24comtr/status/1801175261318164741
Bu enfilasyon muhasebesi işi gıdacılarla marketçilere iyi yarıyor galiba.
Bunu adamın biri taaa en başta dediydi enfilasyon muhasebesi püskevitçiyle marketçiye falan yarar diye.
Dayı kola 4 e katladı.
Bir grub insan kolayı bol bol alıp yere mi dökdü naptı boykot diye.:oleyo:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
39d
#SONDAKİKA | İçişleri Bakanlığı, Lise mezuniyetinde öğrencileri 'uygunsuz kıyafet' şeklinde sözlerle törene almayanlarla ilgili inceleme başlattı.
Olayla ilgili müfettişler görevlendirildi.
Okul bir kamu kurumudur ve eğitim yuvasıdır.
Her şeyin ölçüsü var.Ben de bizzat şahit oldum.Bazılarının neredeyse iç çamaşırı gözüküyor.Kimsenin baktığı yok ama görüş alanına giriyor.
Bu kadar da olmaz.
Merak etmeyin..%0.4-0.1 ile alan ANKARANIN en iyi 1. ve 2. lisesinde bunlar olmuyor.
Genelde eğitim seviyesi düştükçe bu tür teşhirciler çoğalıyor.
Zaten hepsi diz üstü etek buna kimse bir şey demiyor..Ama işi çok öteye götürenler var..
Bununla ilgili değil ama o meşhur olayla ilgili olarak:
DEVLET-OTORİTE mutlaka temel ahlak noktasında müdahil olmalıdır.Çünkü kötüler-ahlaksızlar çok daha pervasızdırlar ve İYİ OLAN ÇOKLUĞU zamanla sustururlar.ve TOPLUM ZAMANLA O ahlaksızlığı kabullenir.
LUT kavminin ilk nesli o olaya şiddetle karşı çıktı..2. nesil biraz daha karşı çıktı ama alışma başladı...derken 3.4. nesil artık onu HAYATIN PARÇASI OLARAK gördü ve kabullendi..
ülke kadınını şu kılık-kıyafet konusunda bir rahat bırakmadılar.
devran değişiyor, özneler değişiyor. yaşanan değişmiyor.
(30 sene önce başörtülü arkadaşlarımız derse girebilsin diye mücadele ediyorduk. Şimdi yaşanan olaya bak.)
Anası babası karışmaz iken, yanında jandarma ile papaz olurken devlet böyle müdahale etmelidir varosmus falan... Kalın puntolu bir de ..pehey de pehey...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim eğitim kurumunda öğretmenler bile özellikle kıyafetine dikkat etmelidir.
Hepimiz liseden geçtik.Kılıgı kıyafeti tuhaf olan öğretmenler defalarca muhabbet konusu olmadı mı?
17-18 yaşında hormonal gelişimi hızlı olduğu yıllarda ; EĞİTİM ortamında herkes kıyafetine dikkat etmeli..
Dışarda ne giydiği bizi ilgilendirmez ama okulda ilgilendirir.
Lisede böyle bir öğretmen olsaydı sınıfta akranlarla muhabbet ders mi olur?
https://www.youtube.com/watch?v=gGDsJhQJwH0
Hocam neden pişman olasın ki?
O gün yapılması gereken oydu, biz onu yaptık.
Okul kapısından başörtü açtırtarak derse alınan öğrenci ile mezuniyete mini etek giydi diye alınmayan öğrenci arasında ne fark var?
Dinciler hiçbir konuda samimi değil. Lafa gelince özgürlük derler. İşlerine geldiğinde topluma norm çizmeye çalışırlar.
Okul bitmiş mezuniyet töreni bu... Ne yapacağız bu sefer de okul binasını mi kutsayacagiz?
Mezuniyet, kılık kıyafet bunlar hep dolar başlığının konuları.
Neden burada tartışılıyor anlamadım.
[emoji23]
Şefim güç eline geçince aynı beşeri özgürlükler meselesinin önüne ket vurmak için öyle eğdiler büktüler ki... O yüzden pişmanım aha işte örnek.. bunlara kızmıyorum muhalefete kalayı basıyorum. Doğaları böyle, akrep akrepligini yapar ben farkında değildim.
Hastalandığında sadece ALLAHTAN şifa istersin..Belki de ALLAH için kurban kesersin..ama onun dinini itibarsızlaştırmak için saçma bir tabirle dinci diye bel altı vurursun.
Örtülü adam dini(islam-hristiyanlık vs) gereği açılmanın günah olduğuna inandığından örtülü gelmiştir..
ama külotunu gösteren öğretmen biraz daha uzun giyse HARAM MI işleyecek?
Kimse ona BURKA giy demiyor..zaten hepsi dizüstü giyiyor..ama iç çamaşırınıda görmesinler.Bunun ORTASI yok mu?
Öğrencinin dikkatini dağıtmadan olamaz mı?
Bizim zamanımızda tüm öğretmenlerimiz açıktı ama asla dikkat çekecek şekilde giyinmezlerdi.
Kimsenin kıyafetiyle kimsenin derdi olmaması lazım ,buna inanırım
kanun değil mezuniyet töreni içinde fıx kıyafet olmamalı ,zaten öyle birşeyde yok
Fakat yazılı olmayan kurallar vardır ölçülü olanı temayülü uygulamak yere zamana zemine göre davranmak gibi
Mezuniyet töreninde kep cübbe giyilecek diye elbette bir kural yok
Neyse sen tam olarak anlamadın ne demek istediğimi
Kılık kıyafet tartışması bir Avrupa ülkesinde olmaz.
Anca Ortadoğu ülkeleri bunu tartışır.
25 yıldır lisede çalışıyorum. külodunu gösteren bir tane bile kadın öğretmen arkadaşım olmadı.
Senin hayal dünyanda herhalde okula kadın öğretmenler bikinili falan geliyor.
Sapık zihniyet bu.
Ayrıca okullarda normal zamanda kız öğrencilerimiz kurallara uygun şekilde geliyor.
Öyle kafasına göre açık-saçık kıyafet giyip giremez içeri.
Ama bu mezuniyet.
Neyse ben kendime söz vermiştim. Seninle herhangi bir şekilde polemiğe girmeyeceğim diye.
Senin doğrun sana, benim doğrum bana.
Allah hepimizin. Elbette ona şükredeceğiz, ondan isteyeceğiz. Hatamız varsa tövbe edip af dileyeceğiz.
Bel altı vurmaya çalışma.
Akp nin savunduğu ne varsa şimdi kendisi karşı tarafa aynısını yapıyor. İşin pohunu çıkardılar.
Millet yapay zekayla ne yapabilirim diye tartışır bizimkiler etek boyu gömlek rengi. O değil de melekler erkekmi dişi mi
Önce etek,
sonra kol boyu,
sonra neden kapalı değilsin,
sonra neden çarşaflı değilsin,
sonra neden sokağa çıktın,
sonra iç savaşâ€¦
Defalarca bir çok ülkede tekrarlanan bu döngünün başındayız.
1970 afganistan ne haldeydi hadi canım dediler...
burdaki bu kafada olanlar buna dönüşmesi için can atıyorlar...
1970 afganistan 2024 afganistan...
https://i.hizliresim.com/hjnnqlb.png
https://i.hizliresim.com/a2x4eb3.png
Hakkaten bu kadar da olmaz,
Dediğimiz ne varsa oluyor.
Ben haberleri okudum, inceledim, fotoğraf ve videolara baktım.
Kıyafette bi sıkıntı yok, normal süslenmiş açık saçık giyinmiş,
yolda çarşıda markette pazarda bu kıyafetlerden daha açık giyinip dolaşanlarla karşılaşıyorum. Kim nasıl giyinirse giyinsin, özgür bir ülkeyiz.
Sonuçta,
Valilik olaya el koymuş ve tüm kızlar mezuniyet törenine alınmış
Dağılabilirsiniz.