Sayfa 752/999 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Dün aldığım petoşları devrettim kime denk geldiyse
    olağan süpheli var bi tane

biraz daha salarsa 2 post çıkarmı acaba

2. Bozkurt en son ykbnk satış haberi çıktığı gün bütün tahtaları sattım dediğimde daha karpuz kesicektik demiştin.
    ben ne dedim çok çoşku var şimdi çoşku yok sadece psikolojik ders var.
    sığ bir alan kademeler bir anda boşaltılıp yukarı aşağı oynuyor kasmayalım ne yapacaz bu kadar parayı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Kendime notlar. Yatırım tavsiyesi değildir.

Pelloş resmen grafiği işledi. Düşen trendin üst noktasına değdi. Artık kendi bilir. Alan da kazansın. Herkese iyi bayramlar.

4. Takılıyorum yahu, kar buldunmu yapıştır gitsin boşver sen bana bakma burda her yazdığım yazının altında buzağı arama, sen işini bilirsin
    Burda hem gırgır şamata yapıp eğleniyoruz hemde paraları katlıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Takılıyorum yahu, kar buldunmu yapıştır gitsin boşver sen bana bakma burda her yazdığım yazının altında buzağı arama, sen işini bilirsin
    Burda hem gırgır şamata yapıp eğleniyoruz hemde paraları katlıyoruz
    senin takıldığını biliyorum ama senin sorunu cvplarken açıklamak zorundayım burayı takip eden sevenlerim var ben neyse onu yazıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. biz burda ordan aldık burdan sattık derken ülke koşar adım pakistan olma yoluna gidiyor...

anasıyla babasıyla mezuniyet törenine geliyor elbisesi diz üstüymüş diye içeri almıyorlar...

nasıl pis bir zihinleri var 17 yaşındaki kız çocugunu bu duruma sokuyorlar...

not: lise anadolu lisesi...

https://x.com/bpthaber/status/1801013432059035809
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    biz burda ordan aldık burdan sattık derken ülke koşar adım pakistan olma yoluna gidiyor...

anasıyla babasıyla mezuniyet törenine geliyor elbisesi diz üstüymüş diye içeri almıyorlar...

not: lise anadolu lisesi...

https://x.com/bpthaber/status/1801013432059035809
    bu türden haberleri altındaki yorumlara bakınca afganistan, pakistan kafasında ciddi büyük bir kitle olduğunu düşünüyor insan. Geçen voleybol maçında memesi ekranda görünen kıza yazılan yorumlar da çok fecahatti.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. pıst 100 aşağıda 10.350 yukardada 10425 üzeri günlük kapanışlarda 10600 bölgesi kısa vade takip ettiğim bantlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 752/999 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •