Teşekkürler. Bende yazayım. Ama daha sert ve mağduriyet daha iyi ifade edilebilirdi. Metni biraz zayıf buldum. Daha iyisini yazabilirsin. Yazınca paylaşıyor lütfen bizde atalim
Printable View
Hayek , 4 ay oldu onay gelmedi. Bu spk nin bu adamı kollamasina ve hissedarın yazdığı gibi infonun onayının çabuk gelmesi. Esaslı bir metinde sen paylaş. Sonra investing de ve twiterda paylaşalım. Hep birlikte hem cimere hem spk ya gönderelim. Hepimiz metnini burda paylaşıp, eksiklik ve artı yanları ile ortqkmetin çalışması yapalım. Sonra tüm platformlarda paylaşalım.
Adam ha bire şirketlerine spk dan eski çalışan transfer ediyor. Burda eli güçlü spk da bu yüzden onaylamıyor. Taki patron tamam deyinceye kadar
A1 girişim paralel bir spk gibi oldu. Elemanları spk dan transfer et, sonra istediğin gibi kap yayınla yada yaynlama. Ya işlemlerinin süresini uzatmak, onayları ertele yada uzat. Orenek a1 kapital onay hala bekliyor neredeyse 4 ay oldu. Aynı durumda info 2 ay da onaylandı! Neden ?
işin ilginç yanı şu ? bu spk onayı gelse bile hertürlü herşey MG nin elinde. isterse A1 halka arzını istediği kadar bekletebilir."yatırım tavsiyesi değildir"
Hocam şikayetten bir şey çıkmaz, bakma bana Şaho'nun dırdırından kurtulmak için yaptım.
Bugün İsmail bey ile detaylıca konuştuk bu konuyu. Adamlar hiç de memnun değilmiş gibi durmuyorlar. Dediğin gibi belki de yıl sonuna kadar bekletecek. Kim ne diyebilir ki?