Sayfa 150/505 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. 200-300 tl. arası satarım. Maliyetim 2,11tl. beklerim sorun yok. İsterse 1 tl olsun gene satmam. Oyunları elbette bitecek bu çakalların.

2. Hacim dip yaptı.

Hızlı yukarı bir hareket bekliyorum
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Hacim dip yaptı.

Hızlı yukarı bir hareket bekliyorum
    Git biraz hava al, gez toz.. bellıkı murat senın aklını almış..

4. sizede tek lafım HIRSIZLAR..

5.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    üşenmedim araştırdım. Alın size ınfo için verdiği karar:

a1 capital'in başvuru tarihi 15.10.2021

resmen 3 ayı geçti yahu. Ayıptır günahtır arkadaş. Bu akşam sayın cumhurbaşkanına spk'nın bu keyfi tutumunu şikayet ettim belgeleriyle beraber.
    şikayet metnını bızım ıle paylasrımısın lutfen burdan, bende kopyalayıp şikayet yapayım.

6. Sevgili ortaklar şimdi bu hissemizde 2 adet beklenti var 1-2021 KAR BEKLENTİSİ(tahminim 140m)2-A1 CAPİTAL HALKA ARZ diyelimki rtalb elindeki hisseler satıldı direkt olarak kar olarak bize dönmüş olacak,velevki rtalb elindeki hisseler değilde diğer şirketlerdeki hisseler arz oldu peki bu hal olursa halka arzdan bize dönen gelir söz konusu olmayacakmı?Tşk sevgiler saygılar ...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    şikayet metnını bızım ıle paylasrımısın lutfen burdan, bende kopyalayıp şikayet yapayım.
    Sayın Cumhurbaşkanım,

Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunması için gerekli gözetim ve denetim faaliyetleri ile ilgili görevler mevzuat gereği Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)'na verilmiştir. Kurul bu görevini yaparken; halka açık şirketlerin kendisine yönelik müracaatlarını değerlendirme noktasında farklı uygulamalar içerisine girmekte, adeta keyfi kararlar almaktadır.

Şöyle ki, ek'te sunmuş olduğu belgeden de anlaşılacağı üzere INFO Yatırım Menkul Değerler A.Ş.nin yapmış olduğu bedelsiz sermaye artış talebini 46 günde olumlu olacak şekilde sonuçlandırırken, A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.nin aynı mahiyette yapmış olduğu 15.10.2021 tarihli başvuruya ise aradan geçen 104 güne rağmen henüz bir cevap vermemiştir. Kurul'un iki ayrı şirketin yaptığı aynı mahiyetteki başvurulara farklı zamanlarda cevaplar vermesi, hatta vermemesi yatırımcıların karar alma süreçlerini olumsuz etkilemekte; Kurul'un mevzuat gereği kendisine tevdi edilmiş olan güvenilir, şeffaf ve adil olma yükümlülüklerine aykırılıklar teşkil etmektedir.

Konuyu Yüce Makamınıza arz ve şikayet eder, saygılar sunarım.
    Buyur Şahocuğum. Ek kısmına o gerideki resmi koyacaksın bi tanem...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    "Sayın Cumhurbaşkanım,
    ........
    Konuyu Yüce Makamınıza arz ve şikayet eder, saygılar sunarım"

en çok bu kısımları ilgi görecektir sn. hissedarxd. hele ki sizin ağzınızdan bu saygı ifadelerini görmek bambaşka olacaktır[emoji846] kısa sürede konu çözümlenecektir, bakın görün bu hafta onay gelecek

Sayfa 150/505 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •