Originally Posted by
gece baykuþu
Bu saaten sonra bu þirketinde patronunda hiç bir açýklamasýna ve yatýrýmýna þahsen ben inanmýyorum mg sen tescilli hýrsýz ve dolandýrýcýsýn NOKTA ky dan aldýðýn paralarla firmaný büyütmüþ olabilirsin ama sakýn þunu unutma ki aldýðýn ahlar bumerang gibi bir gün mutlaka sana döner sn. Külyutar bir çift sözüm de size akýl okuma gibi yeteneðim yok ancak eðer ki yazdýklarýnýz ve hayalleriniz patron yandaþlýðýnýz ise sizde çok vebal aldýnýz yok temiz duygularla yazýyorsanýz özür dilerim MG sen ve köpeklerin kan kusarak can verin bizlerden çaldýðýnýz paralar yedi sülalenizin çocuðundan çýksýn tabi ki inancýnýz varsa diyebilirsiniz ki burasý borsa zorla mý kaðýt aldýrdý hayýr ama þirketin faaliyetleri ile hisseye yansýmasýný sorarým bende kýssadan hisse alma mazlumun ahýný çýkar aheste aheste bir gün ama burda ama Enes'in inandýðý yerde anladýn sen onu MG efendi ve saz arkadaþlarý
Umut içerisinde yazýyorum ...
Ýnþaallah akýbet iyi olur
Hissenin hacmi yerlerde sürünüyor. Corona bitti, hisse çöp oldu.
Ancak Corona dýþý bi olumlu geliþme yaþanýrsa hisseye talep olur.
Biyoteknoloji firmasý ve ARGE birimi var. Belki bý enzim yada baþka ni katma deðer ürün üretirler / icad ederler umuduyla hissede bekliyorum
Aksi halde , þirketler arasý al takke ver külah ile bý tahta sürünür durur
Ne temettü ne bedelsiz, bir lira koklatmaz bize bu hisse...
En çok da güler yatýrýmcýsý yedi kazigý. 24 lerden verdi hisseyi güler'e, yatýrýmcýya dagitacagi parayý bloke etti yine.
Allah verede bari sürekli yatýrým yaparak þirketi büyütür... Açsýn bý fabrika daha, ülkede týbbi neye ihtiyac varsa onu üretsin. Gitsin Libya'da açsýn bý fabrika, Afrika'da mal satsin. Dubai'de serbest bölgede ofis açsýn ...
Durup durup parayý A1 kapital ve yeni kurfugu fona aktarmasýn. Bizi faize razý edip borç Veriyor finansman grubuna,. Finansman grubu biz paraya USD slmis olsa, %100 getiri yaptý. Biz aldýk %23 faiz
Hazirandan beri bekliyorum... 6 ay büyük fýrsatlar kaçýrdým. Akýbet ne olacak diye beklemeye devam ediyorum.
Fabrika kurunca vazgeçtim satmaktan. Bilanço iyi geliyor.. aslýnda iyi yönetiliyor þirket... Eninde sonunda bu tahtaya yansýyacak
Ya sabýr
Hedefim 240 TL
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri