melihi ilk kovaladıgı gün geceden ertesi güne kadar ;intikam;filmini oynattı.
Printable View
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...3f0529eb59.png
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Süleyman Demirel'in galiba hiç bir ölümlü bu makanı red edemez diye bir sözü vardı.
Siyasetde liderlik genelde ihtiraslı, kavgacı, entrikacı kişilerin işi. Bazen taraflar yenişemeyince veya uzlaşamayınca sakin ruhlu kişiler aradan sıyrılabiliyor.
Melih Gökçek'in de çoçukları var, onların geleceğini garanti altına almak isteyebilir.
Ailecek istişare ediyorlardır diye tahmin ediyorum.
Şu an "Köstebek" filmi oynuyor Beyaz TV de.
Bu saatlerde film olmazdı.
haber - borsa ilişkisi kurmaya çalışmaktan vazgeçin bence...hiç bir haber şu anda trend yukarı olduğu için para etmiyor aynen trend aşağı döndüğü zaman hiçbir haberin etki etki etmeyeceği gibi...
akp deniz feneri kerizlerinin parasıyla kuruldu.........
>>>
Asalet Bir Altın İdi Pul Oldu
Türlü Türlü Bedenlere Çul Oldu
İmanın Yolu Keseden Geçeli
Kimi Pula Kimi Kula Kul Oldu (Yâr Ey)
Kim Biliyor İlim İle İrfanı
Hamiyeti Vicdanı Vatanı
Sensin Herkeslerin Beyi Sultanı (Yâr Ey)
Mehmet Erenler - Asalet
https://www.youtube.com/watch?v=SGR21pg3Z3s
Abdurrahman Kızılay - Altın Hızma Mülayim
Altin hizmav Mülayim
Seni haktan dileyim
Yaz günü temmuzda
Sen terle ben sileyim
Gün gördüm günler gördüm
Seni gördüm sad oldum
Altin hizmav incidi
Gömlegin narincidi
Menim lal olmus dilim
Ne dedi yar incidi
Gün gördüm günler gördüm
Seni gördüm sad oldum
Altin hizmav dudaga
Yarasir al yanaga
Gel yarim görüselim
Ben gidirem iraga
Gün gördüm günler gördüm
Seni gördüm sad oldum
https://www.youtube.com/watch?v=m3C8E0pYEAs
https://www.youtube.com/watch?v=8XlmYfCvypI
sanal oynayanlara bir önerim var :
Gazoz kapağı ile oynayın, 1 kapak 1 kontrat değerinde olsun
kazanırsanız kendinize kola ısmarlayın
kaybederseniz 10 lira kumbaraya atın
Çok heyecanlı olacak
Herkese iyi akşamlar,
Günün anlam ve önemini yazmak için biraz vakit buldum. :)
Bakmayın siz palanın bu gün 2000 puan yükseltmesine aslında 1000 puan yukarı attı.
Yani 131550 ile 132500 arasında testere yapan pala, bu gün kapanışı 133425 te tamamladı.
Daha vadenin bitmesine 8 iş günü var, testereye devam ederek muhtemelen yukarı sürecektir.
134000 132500 arası testereye devam edebilir. 1 - 2 gün.
135000 seviyesine getirirse vade sonuna yakın çok dikkat etmenizi öneririm, işte oralar
long pozlar için çok tehlikeli, benim düşüncem o yönde.
iyi akşamlar.
bugünün kutsal sayısı tanrılar tarafından foruma iletildi :
134.800
dikkat edin, 134.500 veya 135.000 değil
tanrılar 8'li sayıları seviyor, kulağa daha bi hoş geliyormuş
Bence yarın piyasalar kapanmadan istifa etmesi yerinde olur.
Şu an ortalığı karıştırma yeteneği ve donanımına sahip az sayıda kişiden biri.
29 Ekim törenine de katılayım vs ile işi yokuşa da sokabilir.
Geçen ay adamlar anket yaptırdı ve maksimum oy alabilmek için bazı değişiklikler yapılması gerektiğini gördü, Melih Gökçek hak ediyor veya etmiyor ama kamuoyu dediğimiz şeyin önüne bir kaç kurban vermek gerekiyor. Niğde, Balıkesir, Bursa yeterli etki yapmaz bence, Topbaş da yıpranmıştı. Davutoğlu da "batırdın hoca" deyip gönderilmişti.
Metal yorgunluğundan ziyade yüz eskimesi var bence.
benim paylaşımlarımdan bunumu anlıyorsunuz daha önce açıklamıştım ama bir daha belirteyim. paylaşımlarımdan istifade edenler var diye düşünüyorum bu sebeple her türlü ekonomiyi ilgilendiren siyasi, güncel, global, hisse ve jeopolitik paylaşımlarım birilerine muhakkak yardımcı oluyordur.
gelelim borsa ile ilişkisine benim bakış açım temel teknik indikatör vs. ne olursa olsun hiç birine inanmayan fakat zamanı geldiğinde sırasıyla hepsine uyan borsamız olduğu için ve türkiyeninde başı .okun içinde olduğu için düşürende çıkaranda şuan haberler yani temel analiz.
ayrıca burada bana verilen bir görev olsaydı 10 günde bir ceza almazdım yönetimden beni bilen bilir bilmeyende öğrenmeye çalışsın.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyada adalet yok. Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Varil bombalarını kullanıldığı dünyada yaşamak bizim için züldür"dedi.
ABD'ye de sert tepki gösteren Erdoğan, "ABD'de rezidansa geçerken orada PKK'lılar ve FETÖ gösteri yapıyor. Orada gözaltına alınan 2 PKK'lı sonra serbest bırakıldı. Ama orada gözaltına alınan vatanseverler hala içeride. Benim 13, eşimin de 2 koruması hakkında gözaltı kararı çıkıyor. Ve bunların içinde ABD’yi görmeyen de var. Ya ölür müsün öldürür müsün? Bu nasıl iş, bu nasıl adalet, buna ben isyan ediyorum"diye konuştu.
http://www.milliyet.com.tr/cumhurbas...yaset-2540178/
Gökçek'in 10 Kasım'da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planladığı iddia edildi. Ankara Belediye Başkanı'nın "Erdoğan'la son bir kez görüşmem lazım" diye ısrarcı olduğu belirtiliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 10 Kasım’da görevi bırakmak istediği öne sürüldü.
İddiayı Kanal D Ana Haber muhabiri Seçil Özer dile getirdi. Ahmet Hakan’ın sunduğu Kanal D Ana Haber’e bu akşam canlı bağlanan Seçil Özer, Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım†diyerek istifa etmediğini söyledi.
Kanal D muhabiri, Gökçek’in 10 Kasım’da yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında istifa etmeyi planladığını aktardı. Gökçek’in istifa kararını duyururken belediye çalışanlarının yanı sıra Ankaralıları da davet edeceği bir toplantıda bu zamana kadar yaptığı icraatları sinevizyon gösterisi eşliğinde anlatarak gövde gösterisi yapmayı ve ondan sonra görevi bırakmayı planladığı bilgisi de Kanal D Ana Haber’de aktarılan detaylar arasında.
Kanal D muhabiri Seçil Özer, Gökçek’in istifasının istendiği haberini de ilk duyuran isimdi.
önerini değerlendirecegiz lakin ütülmekten eldeki gazoz kapakları bitti,sanal manal dinlemiyor pala ütüp duruyor kumbara tam takir kuru bakir
bir haftadir paso gazoz alip kapak biriktirdim bugün makinaya siftah diyip salladim kapak içerde kaldi :he: bunlarida üterse daha gazoz mazoz icmem,icim dısim gazoz oldu,cok gaz yapiyor midede :kahkah:
aaaa bize ters yakışırmı türk evladına
Toplu taşıma araçlarında yaşlılara yer vermenin iyi bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ancak uzmanlar bunun sanıldığı kadar ‘doğru’ olmadığı görüşünde...
Oxford Üniversitesi’nden bir profesör, yaşlı insanların oturmak yerine ayakta durmaya teşvik edilmesinin beden sağlıkları için daha iyi olduğunu belirtiyor.
İngiltere’nin Halk Sağlığı Klinik Danışmanı Sir Muir Gray, yaşlıların günde 10 dakika yürümeye gayret etmesini belirtirken yaşlıların yakınlarına asansöre binmek yerine onları merdiven çıkmak konusunda yüreklendirmelerini tavsiye ediyor.
‘YAŞLILARA YER VERİRKEN 2 KEZ DÜŞÜNÜN’
İngiliz The Sun gazetesine demeç veren Gray, “Yaş aldıkça hareketsizliği değil bedensel aktiviteyi arttırmalıyız. Ailenizin yaşlılarını asansöre binmeye değil, merdiven çıkmaya teşvik edin†dedi. Gray sözlerini şöyle sürdürdü: “Metro ya da otobüste yaşlı birine yer verirken iki kez düşünün. Ayakta durmak onlar için harika bir egzersiz.â€
The British Medical Journal’de (İngiliz Tıp Dergisi) yayınlanan yeni bir makalede, “Yaşlı insanları aktif tutmaya teşvik edecek her türlü toplu çaba, onların daha bağımsız şekilde yaşamalarına ve sosyal hizmetlere daha az ihtiyaç duymalarına yardımcı olacaktır†denildi.
Makaleye konu olan raporda, zindeliğin yitirilmesinin yaşlılığın bir sonucu olarak görüldüğü ancak bunun tam tersinin geçerli olduğu belirtildi. Uzmanlar, hareketin azalmasının sosyal hizmetlere duyulan ihtiyacı arttırdığı görüşünde...
Araştırmalar, orta yaşlı ve yaşlı insanların düzenli egzersizlerle bedensel olarak en az 10 yaş gençleşeceğini ortaya koyuyor. Formda olmanın bilişsel becerileri arttırarak bunama riskini azalttığı da biliniyor.
Balıkesir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur istifa ettiği öne sürüldü
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir'de bir temel atma töreninde konuştu. İstifaya dair sinyaller verdi.
"VEFA DA VAR VEDA DA VAR"
Uğur şunları söyledi:
Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum.
Elimizden gelen gayretle 3.5 yıldır çalışıyoruz. Şimdi burada görmüş olduğunuz gibi 150 dönüm birinci etap alanlarla geliyor, ikinci etabın temelini atıyoruz.
Ticari alanların, sinemaların olduğu, insanların nefes alacağı yeni bir mekan. İnşallah birazdan temelini atacağız. Yine Çayderesi'nin karşı tarafındaki alan oradaki kentsel dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor. Öyle bir kentsel dönüşüm yapıyoruz ki kimse itiraz etmeden, herkes rızasıyla oluyor. Çünkü Balıkesir biliyor ki Balıkesir gelişiyor. Onlar da diyor ki başkan sağolasın.
Fakat son günlerde şahsımla ilgili bir çok söylentiler, ifadeler devam ediyor. Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum; eşyanın ömrü var, makamın ömrü var, dünya fani, bu dünya imtihan yeri. Bizler imtihandayız, her işte hayır vardır diyoruz. Ne için yaşıyoruz? Ne için çabalıyoruz? Şu fani dünyada imtihanı kazanmak, bu kubbede bir hoş seda bırakmak. Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara.
Ömrümüzün ne kadar olduğunu cenabı Allah bilir. Ama bize ilahi tavsiye diyor ki; kıyamet koparken elinde fidan varsa onu dik. Şimdi herkes, biz de Balıkesir olacak yaptığımız bu işler, belediyede, devlette süreklilik var, insanlarımız hizmet bekliyor. Biz hizmetlerimizi aksatamayız, varız veya yokuz. Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için fidanları dikmemezlik yapmıyoruz. Dün yanan bir caminin açılışını yaptık. Bir de iradei külliye var, bütün kainatı kontrol altında tutan. En son iradei külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var. Cenab-ı Allah şahsım için hayırlısını niyaz etmesini istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
7 ilçede 41 parselli satışa çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, 353 milyon lira muhammen bedel belirledi. Bu ihaleyle birlikte son 6 ayda 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazi satılmış oldu
Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili istifa tartışmaları sürerken, Gökçek önceki gün Altındağ, Pursaklar, Keçiören, Yenimahalle, Etimesgut, Çankaya ve Mamak’ta bulunan 41 parseli satışa çıkardı.
Konut, ticaret merkezi, konut dışı kentsel çalışma alanları olarak belirtilen satışların muhammen bedeli toplam 353 milyon 353 bin lira olarak belirtildi. Satışlara ilişkin ihale kararları Resmi Gazete'de yayınlanırken, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bu ihalelerle birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi sadece son 6 ayda yaklaşık 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazisini satmış oldu. Bu arsalar arasında ASKİ'nin 142 bin metrekare büyüklüğündeki arazisi, Akyurt'taki fuar alanı, Gölbaşı'ndaki golf sahası ile çok sayıda mesken ve konut alanı da bulunuyor. (Sözcü)
yarın ne mi olacak ?
Evet, tahmin ettiğiniz gibi yine bamya var
kaşıntı başlamış yine birilerinde..
kaşırız sorun yok. sakın kader demeee sen kendin kaşınıyon :kahkah:
Ben faydalanıyorum paylaşımlarınızdan. Haber etkidir, piyasa haberlere tepki verir. Haberin boyutuna göre de tepkinin boyutu olur. Bizim iç haberler bu aralar evet silik, küçük çaplı (ki bence aman böyle olsun, piyasamız yoğun gündemden bir nebze nefes alıyor, kendi iç dinamikleri ile hareket ediyor) ama bu demek değil ki haber ile piyasa arasında bir bağ yok. Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?
aslında ben de haberle iş yapıyorum,
seans içi özellikle Adana yerel haberlerini okuyorum, aksiyon hiç eksik olmuyor
Aklıma gelen bir örneği vereyim : kaçak et kesen adanada bir yere baskın yapılıyor, 16 tane at var kesim bekleyen. Yakalananlar şöyle diyor: bunları niz yiyeceğiz. 5 kişi 16 atı yiyecekmiş.
gülüp, seansa devam ediyorum
Ama yani sen ABD'yi kendin gibi mi zannettin, her göstericiye dayak atsınlar. Yani empati yapıyorum yine olmuyor. Empati söyle başlıyor, hadi diyelim ki ABD'deki adamlar terörist (ki alınlarında terörist yazmıyor) o yüzden gösteri yapmaları sence doğru değil. Peki tamam. İyi de Soma'da 300 madenci öldü, ölenlerin yakınları gösteri yaptı, ve Soma AKP'ye oy vermiş bir ilçe. Oradaki göstericiyi AKP'li müsteşar tekmeledi. Bunu nasıl izah edeceksin. Eskişehir'de sokakta dövülerek öldürülen genç? Yargılaması ve infazı sokakta mı yapılıyor insanımızın?
Ha evet, piyasayı yapan bir kişi. O ne derse o oluyor.
Benim de en sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi, favori karakterlerim Pala ve Dayı. YouTube'daki bütün bölümlerini izledim. Şimdilerde ise (Arif'in Manchester'a attığı golü ararken YouTube'da bulduğum) Illuminati, BOP, 11 Eylül saldırısının nasıl içeriden yapıldığı, Yahudi soykırımının aslında bizzat Yahudiler tarafından İsrail'i kurma amacıyla nasıl yapıldığı, aslında Ay'a hiç ayak basmamış olmamız ve Dünya'nın aslında düz oluşu videolarını vakit buldukça izliyorum. Ayriyeten sohbet dinlemek istediğimde de (Yahudilik ve Masonluk ile Evrim Teorisi Yalanı) kitaplarının yazarı Sayın Harun Yahya (namı diğer Adnan Hoca) ve kediciklerini izliyorum.
Boş zamanlarımda da Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Büyük Resmi Okuma kursuna devam ediyorum.
Borsa ve ekonomik konularda ise Erdinç Hoca ve Yiğit Bulut'u beğenerek takip ediyorum. KY bir hisseye dadandıysa kaçacaksın, KY dolar alıyorsa satacaksın, en sevdiğim vecizelerdir. Ama resmi rakamlara bir konuda kırgınım, çünkü enflasyon rakamları gerçekçi değil, gerçek enflasyon %40 arkadaş. Ama ben hep 50tl'lik benzin aldığım için zamlardan hiç etkilenmiyorum, tavsiye ederim.
Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
1987 --19 Ekim..
KARA PAZARTESİ....
DJ ... %22
Hong-KONG %45 düşmüş...
Her zaman olabilir.. SHORT pozisyonlara sahip çıkalım...
John Phelan New York Borsası Başkanı
Piyasalar 1987 yaz ayları boyunca son derece kuvvetliydi.
Herkes borsadaki portföyünden bahsediyor, arabanı parkettiğin yerdeki görevliler bile size borsa tüyosu veriyordu.
Pazartesi gününden önceki cuma günü, piyasada çok büyük bir işlem hacmi gerçekleşmişti.
Pazartesi sabahı tüm büyük firmaları toplantıya çağırdık, piyasadaki havanın ağır olduğunu ve
yatırımcıların emirlerini girebilmesi için sistemi erken açacağımızı anlattık.
Toplantıdan sonra personelimizi diğer firmalara da gönderdik ve çok ağır bir işlem hacminin olacağını, bu nedenle tüm sistemlerinin açık kalmasını söyledik.
O sabah piyasalar sakin başladı. Ancak saat 13 sıralarında yemekten döndüğümde piyasa 180 puan aşağıya gelmişti. Saat 16.00’a kadar da tüm borsalar çöktü. İşlem hacmi ise 600 milyon hisse olarak gerçekleşti ki bu rakam borsanın tahmini kapasitesinin 200 milyon üzerindeydi.
O tarihi günden ne öğrendiğim konusunda emin değilim.
Belki piyasada bu tür aşırılıkların her zaman yaşanabileceğini öğrendim. Bu engellenebilir bir durum değil.
Michael Steinhardt Steinhardt Fine Berkowitz Fonu Kurucusu
1987 yılının nisan ayında müşterilerime bir mektup göndermiş ve piyasanın fazla ısındığını ve tehlikeli olduğunu söylemiştim. Neden borsadan çıktığımı tüm sebepleri ile anlatım.
Fakat 19 Ekim günü tahmin edin ne yapıyordum?
Evet, tekrar borsaya girmiştim…
Ben her zaman piyasada bir miktar ters pozisyon almaya eğilimliyimdir.
Bu yüzden piyasa düştükçe alım yapıyordum.
Her 10 puanlık düşüşte ben senet alıyordum.
Piyasa düştükçe ben düzenli olarak alım yaptım, ama bu alımlar biraz erken oldu…
O gün kaybettiğim para karşısında şoka girmiştim.
tiye alıyorum diyorsun yani şöyle bir örnek vereyim birinden bir gün duyarsın yarın türkiyeye nükleer füze atılacak diye varını yoğunu dolara yatırırsın sabah kalktığında derlerki şaka yaptık uçak dolusu para türkiyeye geliyormuş nükleer füze abd'ye gönderilmiş. sonra bir bakarsın dolartl 1 tl olmuş sonra beni ararsın :) şaka şaka dünyanın bir numaralı haber takipçisi olur çıkarsın boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir fala inanma falsız kalma. bu lafı anlayabiliyorsan beni gayet net anlamışsındır. saygılar