Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    bb79 un forumdaki tek görevi bu ilişkiyi kurmaya çalışmak
    benim paylaşımlarımdan bunumu anlıyorsunuz daha önce açıklamıştım ama bir daha belirteyim. paylaşımlarımdan istifade edenler var diye düşünüyorum bu sebeple her türlü ekonomiyi ilgilendiren siyasi, güncel, global, hisse ve jeopolitik paylaşımlarım birilerine muhakkak yardımcı oluyordur.

gelelim borsa ile ilişkisine benim bakış açım temel teknik indikatör vs. ne olursa olsun hiç birine inanmayan fakat zamanı geldiğinde sırasıyla hepsine uyan borsamız olduğu için ve türkiyeninde başı .okun içinde olduğu için düşürende çıkaranda şuan haberler yani temel analiz.

ayrıca burada bana verilen bir görev olsaydı 10 günde bir ceza almazdım yönetimden beni bilen bilir bilmeyende öğrenmeye çalışsın.

aaaa bize ters yakışırmı türk evladına

Toplu taşıma araçlarında yaşlılara yer vermenin iyi bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ancak uzmanlar bunun sanıldığı kadar ‘doğru’ olmadığı görüşünde...
    Oxford Üniversitesi’nden bir profesör, yaşlı insanların oturmak yerine ayakta durmaya teşvik edilmesinin beden sağlıkları için daha iyi olduğunu belirtiyor.
    İngiltere’nin Halk Sağlığı Klinik Danışmanı Sir Muir Gray, yaşlıların günde 10 dakika yürümeye gayret etmesini belirtirken yaşlıların yakınlarına asansöre binmek yerine onları merdiven çıkmak konusunda yüreklendirmelerini tavsiye ediyor.
    ‘YAŞLILARA YER VERİRKEN 2 KEZ DÜŞÜNÜN’
    İngiliz The Sun gazetesine demeç veren Gray, “Yaş aldıkça hareketsizliği değil bedensel aktiviteyi arttırmalıyız. Ailenizin yaşlılarını asansöre binmeye değil, merdiven çıkmaya teşvik edin†dedi. Gray sözlerini şöyle sürdürdü: “Metro ya da otobüste yaşlı birine yer verirken iki kez düşünün. Ayakta durmak onlar için harika bir egzersiz.â€
    The British Medical Journal’de (İngiliz Tıp Dergisi) yayınlanan yeni bir makalede, “Yaşlı insanları aktif tutmaya teşvik edecek her türlü toplu çaba, onların daha bağımsız şekilde yaşamalarına ve sosyal hizmetlere daha az ihtiyaç duymalarına yardımcı olacaktır†denildi.
    Makaleye konu olan raporda, zindeliğin yitirilmesinin yaşlılığın bir sonucu olarak görüldüğü ancak bunun tam tersinin geçerli olduğu belirtildi. Uzmanlar, hareketin azalmasının sosyal hizmetlere duyulan ihtiyacı arttırdığı görüşünde...
    Araştırmalar, orta yaşlı ve yaşlı insanların düzenli egzersizlerle bedensel olarak en az 10 yaş gençleşeceğini ortaya koyuyor. Formda olmanın bilişsel becerileri arttırarak bunama riskini azalttığı da biliniyor.

Balıkesir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur istifa ettiği öne sürüldü
    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir'de bir temel atma töreninde konuştu. İstifaya dair sinyaller verdi.
    "VEFA DA VAR VEDA DA VAR"
    Uğur şunları söyledi:
    Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum.
    Elimizden gelen gayretle 3.5 yıldır çalışıyoruz. Şimdi burada görmüş olduğunuz gibi 150 dönüm birinci etap alanlarla geliyor, ikinci etabın temelini atıyoruz.
    Ticari alanların, sinemaların olduğu, insanların nefes alacağı yeni bir mekan. İnşallah birazdan temelini atacağız. Yine Çayderesi'nin karşı tarafındaki alan oradaki kentsel dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor. Öyle bir kentsel dönüşüm yapıyoruz ki kimse itiraz etmeden, herkes rızasıyla oluyor. Çünkü Balıkesir biliyor ki Balıkesir gelişiyor. Onlar da diyor ki başkan sağolasın.
    Fakat son günlerde şahsımla ilgili bir çok söylentiler, ifadeler devam ediyor. Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum; eşyanın ömrü var, makamın ömrü var, dünya fani, bu dünya imtihan yeri. Bizler imtihandayız, her işte hayır vardır diyoruz. Ne için yaşıyoruz? Ne için çabalıyoruz? Şu fani dünyada imtihanı kazanmak, bu kubbede bir hoş seda bırakmak. Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara.
    Ömrümüzün ne kadar olduğunu cenabı Allah bilir. Ama bize ilahi tavsiye diyor ki; kıyamet koparken elinde fidan varsa onu dik. Şimdi herkes, biz de Balıkesir olacak yaptığımız bu işler, belediyede, devlette süreklilik var, insanlarımız hizmet bekliyor. Biz hizmetlerimizi aksatamayız, varız veya yokuz. Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için fidanları dikmemezlik yapmıyoruz. Dün yanan bir caminin açılışını yaptık. Bir de iradei külliye var, bütün kainatı kontrol altında tutan. En son iradei külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var. Cenab-ı Allah şahsım için hayırlısını niyaz etmesini istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

7 ilçede 41 parselli satışa çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, 353 milyon lira muhammen bedel belirledi. Bu ihaleyle birlikte son 6 ayda 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazi satılmış oldu
    Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili istifa tartışmaları sürerken, Gökçek önceki gün Altındağ, Pursaklar, Keçiören, Yenimahalle, Etimesgut, Çankaya ve Mamak’ta bulunan 41 parseli satışa çıkardı.
    Konut, ticaret merkezi, konut dışı kentsel çalışma alanları olarak belirtilen satışların muhammen bedeli toplam 353 milyon 353 bin lira olarak belirtildi. Satışlara ilişkin ihale kararları Resmi Gazete'de yayınlanırken, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bu ihalelerle birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi sadece son 6 ayda yaklaşık 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazisini satmış oldu. Bu arsalar arasında ASKİ'nin 142 bin metrekare büyüklüğündeki arazisi, Akyurt'taki fuar alanı, Gölbaşı'ndaki golf sahası ile çok sayıda mesken ve konut alanı da bulunuyor. (Sözcü)

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    benim paylaşımlarımdan bunumu anlıyorsunuz daha önce açıklamıştım ama bir daha belirteyim. paylaşımlarımdan istifade edenler var diye düşünüyorum bu sebeple her türlü ekonomiyi ilgilendiren siyasi, güncel, global, hisse ve jeopolitik paylaşımlarım birilerine muhakkak yardımcı oluyordur.

gelelim borsa ile ilişkisine benim bakış açım temel teknik indikatör vs. ne olursa olsun hiç birine inanmayan fakat zamanı geldiğinde sırasıyla hepsine uyan borsamız olduğu için ve türkiyeninde başı .okun içinde olduğu için düşürende çıkaranda şuan haberler yani temel analiz.

ayrıca burada bana verilen bir görev olsaydı 10 günde bir ceza almazdım yönetimden beni bilen bilir bilmeyende öğrenmeye çalışsın.
    Ben faydalanıyorum paylaşımlarınızdan. Haber etkidir, piyasa haberlere tepki verir. Haberin boyutuna göre de tepkinin boyutu olur. Bizim iç haberler bu aralar evet silik, küçük çaplı (ki bence aman böyle olsun, piyasamız yoğun gündemden bir nebze nefes alıyor, kendi iç dinamikleri ile hareket ediyor) ama bu demek değil ki haber ile piyasa arasında bir bağ yok. Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?

6.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?
    Piyasayı yapan şu haber önemli derse o önemsenir, önemsiz derse önemsizdir. Çuvallarla iç dış kötü haber var ama tüm dünya kırmızıyken +1.40 kapattı.

Tek iyi haber Kılıçdaroğlu yalan söylemiş, 5 bin ton ithal et besmeleli kesim olacakmış.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Piyasayı yapan şu haber önemli derse o önemsenir, önemsiz derse önemsizdir. Çuvallarla iç dış kötü haber var ama tüm dünya kırmızıyken +1.40 kapattı.

Tek iyi haber Kılıçdaroğlu yalan söylemiş, 5 bin ton ithal et besmeleli kesim olacakmış.
    Ha evet, piyasayı yapan bir kişi. O ne derse o oluyor.

Benim de en sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi, favori karakterlerim Pala ve Dayı. YouTube'daki bütün bölümlerini izledim. Şimdilerde ise (Arif'in Manchester'a attığı golü ararken YouTube'da bulduğum) Illuminati, BOP, 11 Eylül saldırısının nasıl içeriden yapıldığı, Yahudi soykırımının aslında bizzat Yahudiler tarafından İsrail'i kurma amacıyla nasıl yapıldığı, aslında Ay'a hiç ayak basmamış olmamız ve Dünya'nın aslında düz oluşu videolarını vakit buldukça izliyorum. Ayriyeten sohbet dinlemek istediğimde de (Yahudilik ve Masonluk ile Evrim Teorisi Yalanı) kitaplarının yazarı Sayın Harun Yahya (namı diğer Adnan Hoca) ve kediciklerini izliyorum.

Boş zamanlarımda da Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Büyük Resmi Okuma kursuna devam ediyorum.

Borsa ve ekonomik konularda ise Erdinç Hoca ve Yiğit Bulut'u beğenerek takip ediyorum. KY bir hisseye dadandıysa kaçacaksın, KY dolar alıyorsa satacaksın, en sevdiğim vecizelerdir. Ama resmi rakamlara bir konuda kırgınım, çünkü enflasyon rakamları gerçekçi değil, gerçek enflasyon %40 arkadaş. Ama ben hep 50tl'lik benzin aldığım için zamlardan hiç etkilenmiyorum, tavsiye ederim.

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
    Son düzenleme : PakBaris; 19-10-2017 saat: 21:39.

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Ha evet, piyasayı yapan bir kişi. O ne derse o oluyor.

Benim de en sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi, favori karakterlerim Pala ve Dayı. YouTube'daki bütün bölümlerini izledim. Şimdilerde ise (Arif'in Manchester'a attığı golü ararken YouTube'da bulduğum) Illuminati, BOP, 11 Eylül saldırısının nasıl içeriden yapıldığı, Yahudi soykırımının aslında bizzat Yahudiler tarafından İsrail'i kurma amacıyla nasıl yapıldığı, aslında Ay'a hiç ayak basmamış olmamız ve Dünya'nın aslında düz oluşu videolarını vakit buldukça izliyorum. Ayriyeten sohbet dinlemek istediğimde de (Yahudilik ve Masonluk ile Evrim Teorisi Yalanı) kitaplarının yazarı Sayın Harun Yahya (namı diğer Adnan Hoca) ve kediciklerini izliyorum.

Boş zamanlarımda da Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Büyük Resmi Okuma kursuna devam ediyorum.

Borsa ve ekonomik konularda ise Erdinç Hoca ve Yiğit Bulut'u beğenerek takip ediyorum. KY bir hisseye dadandıysa kaçacaksın, KY dolar alıyorsa satacaksın, en sevdiğim vecizelerdir. Ama resmi rakamlara bir konuda kırgınım, çünkü enflasyon rakamları gerçekci değil, gerçek enflasyon %40 arkadaş. Ama ben hep 50tl'lik benzin aldığım için zamlardan hiç etkileniyorum, tavsiye ederim.

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
    Su düz dünya teorisine bende taktım 1 haftadır bi sürü şey okudum izledim. Gülelim mi inanalimmi anlayamadım. Şu dünyayı düz diyenleri bi uzay mekiğine koyacaksin. Ve diceksinki tepe çıkınca dünya kureyse uzay boşluğuna birakilacaksiniz adamlar öyle eminki düz olduğuna ve herseye yalan diyolar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •