http://www.patronlardunyasi.com/habe...-kiyagi/209236
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...uafiyeti.html#
Printable View
İnşaallah küçük yatırımcının hakkini verirler.
Davanın anlamsizlasmasini sağlamak demirorenin vazifesi 1.6 üzerine getirterek...bunun baska yolu yok.iyi niyetini de pzt gorecez bakalim basmaya izin mi verecek dur mu diyecek
arkadaşalr spk ya itiraz etmek lagzım karara ve oçıklama istemek lagzım bu kararla mahkeme yoluna gitmek lagzım kanunda nerede yazıyorsa madde tüm türkiye merak halinde hepimizi bilgilendirsinler ret karararının hangi kanuna göre oldugunu önce spk ya yapılan itiraz sonucu hızlandırır ve 7 işgününde detaylı bir açıklama yapmak zorundalar
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu kağıtta sonuçta milyon lotları olan büyük yatırımcılar da var. Az da olsa ayrıca yabancı yatırımcılarda bulunmakta. Bunlar mahkeme yolu ile dava açıp Davayı kazansa süreç nasıl işliyor. Dava açmayanları da bu karar etkileyecek mi? Yoksa dava açıp kazananlara mı çağrı fiyatından ve o güne kadar olan birikmiş faizi ile sadece dava açanlara Demirören ödeme yapmak zorunda kalacak. Bu konuda bilen varsa süreç hakkında Bilgi verebilir mi? Mahkeme kararı çıktığında mahkeme çağrı yapılması şartı koyarsa sadece dava açanları mı yoksa herkesi mi etkileyecek bilmediğim için spruyorum. Tüm mercilere itirazımı yaptım. Bakalım nasıl dönüş yapacaklar merakla bekliyorum. Bence herkes bayramdan sonra Demirören grubunu da arayıp şikayetlerini iletmeli. Ben Demirören’e mail attım ama dönmediler. Haftaya telefon açıp bu işi mahkemeye götüreceğini söyleyeceğim. Tepkiler artarsa belki akıllanıp kendileri mahkeme kararını beklemeden çağrı kararı alırlar .
SPK zaman kaybettirir ve zorunlu değil. Zaten mahkeme SPK'dan savunma ve evrakları her halükarda ister. Siz direk mahkemeye gidin. ytd
SM-N900T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler kamoyu oluşturun, oda tv, fox, cumhuriyet , sözcü vs muhalif yerlere yazın. Yavaş yavaş yazılı basında yer almaya başladı. Ben günün 24 saati heryere yazıyorum emin olun para zerre umrumda değil. Ama bu iş artık haysiyet meselesi. Göz göre göre devletin yoz bir kurumu derebeyini savunuyor. Ölsem vazgeçmem.
spk itirazları 7 iş günü içinde cevap vermek ve gerekçesini hangi maddeye dayanarak verdigini vermek zorunda o belgeyle mahkemeye gitmek süreci hızlandırır ki unutmayınki adli tatildeyiz mahkemenin spk ya yazı yazması cevap alması 2-3 ay erteler sonucu hen süreç hızlanır hende verilen kararın gerekçesini kanunun neresinde ne bulduklarını ögrenmiş oluruz şuanda spk nın kararından ziyade gerekçesini merak ediyor tüm borsacılar sadece hüriyette yatırımı olanlar deyil tüm borsacılar merak içindedir
Lütfen saygıdeğer ortaklar, yazın heryere.
Siz Türkiye'de mahkemelerin nasıl çalıştığını unuttunuz galiba. Siz evrakları verirsiniz, mahkeme dikkate almaz. Yine de SPK'dan sorar. Bir tebligat zarfı ise karşı sokağa 1 aydan önce gidemez. YTD
SM-N900T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/sp...gi-202381h.htm
SPK'dan Demirören'e kur kıyağı!
DAVA AÇILABİLİRÖte yandan Hürriyet Gazetecilik için çağrının 17 Temmuz’da yapılması gerekiyordu. Kararın bir ay gecikmeli çıkması yatırımcıyı mağdur eden bir diğer gelişme oldu. Bir analist, Hürriyet Gazetecilik’te*Demirören*Grubu’na yüzde 77 hisse devri gerçekleştiğine ve şirketin tüm yönetim kurulunun değiştiğine dikkat çekerek*SPK*’nın ilgili maddesinin çok açık olduğunu söyledi. Gerekçe sunulmadan gelen muafiyetin dava konusu olabileceğine dikkat çeken aynı analist, “Normal şartlarda muafiyet için şirketin borca batık olması gerekir. Ancak böyle bir durum görünmüyor. Hiçbir gerekçe sunulmadan muafiyet geldi. Küçük hissedar dava açabilir, açtığı takdirde*Demirören’in çağrı yapması ihtimali yüksek†dedi.*
Kaynak Yeniçağ: SPK'dan Demirören'e kur kıyağı!
Verilen linkten ustteki yazının tamamını okuyalım arkadaşlar.
arkadaşlar elinizde gerekçeli açıklanan karar varmı yok neye göre gerekçe lagzim mahkeme için çünkü olmayan çakma gerekçeyi neden mahkeme arasın birde arkadaşlar çıkan kararın raportoru kim raporu elimize alalım ve spk de oylama sonucunu gorelem kaça kaç oy kullanılmış unutmayalımki çıkan karardan oy verenle mesüldür acaba hüriyetmi zorde demirörenmi şuanda biz hüriyetle ilgili yorum yazıp araştırıp işin içinden çıkamıyoruz adamlar belki ben zordurudayım diyor bilen varmı yok hüriyetin bilançoları ortada batak deyil bilakis karlıda
gerekceye gerek yok spk nin aldigi muafiyet kararinin iptali istemli yurutmeyi durdurmali dava acilacak. olay basit gerekce falan gerek yok.
Ekşi Sözlük hesabı olan kimse yok mu arkadaşlar ? Çok ciddi gündem yaratabiliriz orada . Kalemi kuvvetli bir arkadaş yazsa orada mükemmel olur
Hayatımda gecıreceğim en acı bayram ,boğazıma bir şeyler düğümleniyor düşündükçe.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah huzur sağlık iman versin
Allah hakkımızı bırakmasın
Satmadıkça zarar olmaz. İnşallah kredide değilsiniz üzebilir ama beklersen zararın çıkar inşallah YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biride çıkıp küçük yatırımcıyı korusun ne olacak bukadar kişinin hakkı.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tr investing de böyle bir yazı var
İnvest Money
5 saat önce
Muafiyet talebinin SPK tarafından olumlu karşılanmasının yatırımcının menfaatine olmadığını haftalık bülten yayınlandıktan sonraki ilk işlem gününde hep beraber görmüş olduk. Şirketin 2018 2. çeyrek mali tablolarında görülen öz kaynak ve karlılık durumunda ki artışın muafiyet talep edilen ilgili tebliğ maddesine uygun olmadığı çok açıktır. Bu sebeple bu kararın gerek mevzuat gerekse piyasa teamüllerinde geçerliliği olmadığını düşünüyoruz. İşte bu sebeplerle alınan kararın iptali için hukuki mücadele başlatılması zorunluluğu hasıl olmuştur. En kısa zamanda gerekli hazırlıklar yapılıp hukuki mücadele başlatılacaktır.
Herkez aykırı diyor bunlar nasıl kabul ediyor. Allah korkunuz yokmu ne olacak bu insanların hali
Değerli Arkadaşlar;
Danıştığımız, konuştuğumuz hemen herkes (hukukla uğraşanlar dahil) bu kararın haksızlığı konusunda hem fikir ama verilen bir karar var.
Yapılacak iş net açık, Ankara Nöbetçi idare mahkemesinde dava açılacak. Bu konuda sadece bir değil, ciddi anlamda mahkemeye verecek birden fazla kişi mevcut. Neticede tek bir bakış açısıyla değil birden çok savunma ve bu kararı geri döndürecek mahkeme başvurularının çeşitlendirilmesi önemli.
Neticede İdare Mahkemelerine illa 4/4'lük bir başvuru yapılmasına da gerek yok, mahkeme kararı resen incelemek, ortada bir yanlış varsa talep edilmeksizin düzeltmek ve karara bağlamak zorunda. Adı üstünde, idare mahkemesi.
Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefi İstanbul'un finans merkezi olması ve bu konuda inşaatlar hala devam ediyor. Yani atılan somut adımlar var. Cimer, bimer, spk artık hangi kamu kurumları olursa olsun bu konu mutlaka vurgulanmalı. Başvuruda ,
"Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefi İstanbul'un finans merkezi yapılmasıdır. Bir yerin finans merkezi olabilmesi için Hukukun üstünlüğü her zaman her şeyin üstünde tutulması, adaletin sağlanması gerekir. Kişilere ve kurumlara göre Hukukun esnetilmesi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın finans merkezi projesine zarar vermektedir. Yerli ve Yabancı yatırımcıların bu kararı yakından takip ettikleri unutulmamalı, güvenin tesisi için bir an önce bu yanlıştan dönülmelidir."
İbaresi başvurularda özellikle belirtilmelidir.
*** Bir diğer nokta da Bu andan tezi yok,
Hürriyet Yatırımcı İlişkileri
Nihan Sena HERTAŞ - Müdür
Tel: +90 212 449 60 30
Faks: +90 212 677 08 92
Faks: +90 212 677 01 82
E-mail: nshertas@hurriyet.com.tr
Bu adresleri, tel, mail, fax ne olursa başvuru yağmuruna tutalım. Yönetim kurulunun acil toplanarak 25-50 Milyon TL'lik veya Lotluk şirket geri alım programı kararı almasını teşvik edelim. Bu karar hem bizi rahatlatır, hem de zaman kazandırır, hem de Hürriyete olan güveni tesis eder.
Herkes biri yapar diye beklemeyip, üzerine düşeni azçok yapsın. Ne kadar çok başvuru, o kadar çok sesimizin duyurulmasıdır. Her başvuru kanuni, ahlaki ve hukuki sınırlar içinde olsun, haklıyken haksız duruma düşmeyelim, işin içine siyaset sokmayalım.
Herkese selamlar ve saygılar.
Kim yazmış bunu. Kurumsal bir yatırımcı mı?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredili işlemlere bulaşan biri değilim ben.Hiç öyle işlem yapmadım.
merhaba beni whats app grubuna dahil edebilir misiniz 05322314778
Arkadaşlar ben grupta yöneticiliği bıraktım, numaralarınızı ilettim . Burdan Hikmet Beyle yada DahaFazlaOlmaz ile iletişime geçin eklenmek için
Moralini bozmak istemem ama, Kervansaray yat. hol. Hissedarı olarak ben ve diğer ky. arkadaşlar altı yıla yakındır çagrıyla ilgili spk. Vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı çok çektik ve hala çekiyoruz. Ky. olarak birleşip derdimizi anlatmadığımız yer kalmadı. Ekonomi kanallarında dahi gündeme getirdik Cumhurbaşkanından en alt kademeye kadar derdimizi anlattık. SPK ile şirket arasındaki mahkemelere müdahil olduk. Maalesef mahkeme süreci çok ağır işliyor beş yıldır sonuçlanmadı. Dilekçe yazmadığımız mail atmadığını zaman gün yok şirket kanunsuz bir şekilde şirket dışına ikiyüzelli milyon kaçırdı SPK suskun Sonuç bizi dinleyen yok, umursayan yok SPK yöneticilerinden birinin dediği, benmi dedim size o hisseyi alın diye gibi şeyler yani ne kadar haklıda olsanız sonuçta ky. yız. Küçüğüz yokuz.
Hurgz ı kervn ile karşılaştırarak gerçekten insanların moralini bozuyorsunuz.
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki hurgz ile kervn konuları arasında hiçbir benzerlik yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepimiz maduruz yanlız arkadaşlar hüriyettin bilançosu güzel borçluluk yok kasada dolar fazlası var bilançoda gözden kaçan faliyet karında hüriyet emlak yok onun için faliyet karı iyileşiyor fiyatlamalara dikat etmek lagzim batmış deyiliz reklam gelirleri 3. çeyrekte artacaktır ve karlılık oranı devam edecektir
Tek sıkıntı ABD ile giden kötü ilişkiler.
firma degeri 100 milyon dolar kasada 40 milyon dolar bu fiyat çagrıyı boş verin hisse degerlemesi açısından gülünç durumda o fiyat bu fiyat derken dikat etmet lagzim çagrı olayı başka şuandaki fiyatlama başka bencece hüriyet faliyet karı yazmaya başlamıştır
Teorik eşleşme yatay bir açılış gösteriyor.. Tepkiler işe yaramış gibi.. En azından bundan sonra düşüş olmaz biraz toparlarız inşallah..
Kardeş satilis fiyatı beli yüzde kırk altında kar açıklamış
Kademe atarmısınız
Bu serefsizlik hakkinda somut bir adim atilana dek gereken bütüb platformlarda tepki gostermeye bu olayi duyurmaya devam edelim arkadaslar mutlaka bir yerden sonra lehimize bir gelisme yasanacaktir..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kansız köpekler daha satıyorlar şu mübarek gün Allah’ınızdan bulun inş
Yavaş yavaş indiriyorlar.
Bari ,bayrama yüzümüzü güldürerek ,sokun bizi