Arama sonucu : 7873 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. arkadaşalr spk ya itiraz etmek lagzım karara ve oçıklama istemek lagzım bu kararla mahkeme yoluna gitmek lagzım kanunda nerede yazıyorsa madde tüm türkiye merak halinde hepimizi bilgilendirsinler ret karararının hangi kanuna göre oldugunu önce spk ya yapılan itiraz sonucu hızlandırır ve 7 işgününde detaylı bir açıklama yapmak zorundalar

2. Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu kağıtta sonuçta milyon lotları olan büyük yatırımcılar da var. Az da olsa ayrıca yabancı yatırımcılarda bulunmakta. Bunlar mahkeme yolu ile dava açıp Davayı kazansa süreç nasıl işliyor. Dava açmayanları da bu karar etkileyecek mi? Yoksa dava açıp kazananlara mı çağrı fiyatından ve o güne kadar olan birikmiş faizi ile sadece dava açanlara Demirören ödeme yapmak zorunda kalacak. Bu konuda bilen varsa süreç hakkında Bilgi verebilir mi? Mahkeme kararı çıktığında mahkeme çağrı yapılması şartı koyarsa sadece dava açanları mı yoksa herkesi mi etkileyecek bilmediğim için spruyorum. Tüm mercilere itirazımı yaptım. Bakalım nasıl dönüş yapacaklar merakla bekliyorum. Bence herkes bayramdan sonra Demirören grubunu da arayıp şikayetlerini iletmeli. Ben Demirören’e mail attım ama dönmediler. Haftaya telefon açıp bu işi mahkemeye götüreceğini söyleyeceğim. Tepkiler artarsa belki akıllanıp kendileri mahkeme kararını beklemeden çağrı kararı alırlar .

3.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    arkadaşalr spk ya itiraz etmek lagzım karara ve oçıklama istemek lagzım bu kararla mahkeme yoluna gitmek lagzım kanunda nerede yazıyorsa madde tüm türkiye merak halinde hepimizi bilgilendirsinler ret karararının hangi kanuna göre oldugunu önce spk ya yapılan itiraz sonucu hızlandırır ve 7 işgününde detaylı bir açıklama yapmak zorundalar
    SPK zaman kaybettirir ve zorunlu değil. Zaten mahkeme SPK'dan savunma ve evrakları her halükarda ister. Siz direk mahkemeye gidin. ytd

SM-N900T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by checkup Yazıyı Oku
    SPK zaman kaybettirir ve zorunlu değil. Zaten mahkeme SPK'dan savunma ve evrakları her halükarda ister. Siz direk mahkemeye gidin. ytd

spk itirazları 7 iş günü içinde cevap vermek ve gerekçesini hangi maddeye dayanarak verdigini vermek zorunda o belgeyle mahkemeye gitmek süreci hızlandırır ki unutmayınki adli tatildeyiz mahkemenin spk ya yazı yazması cevap alması 2-3 ay erteler sonucu hen süreç hızlanır hende verilen kararın gerekçesini kanunun neresinde ne bulduklarını ögrenmiş oluruz şuanda spk nın kararından ziyade gerekçesini merak ediyor tüm borsacılar sadece hüriyette yatırımı olanlar deyil tüm borsacılar merak içindedir

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    spk itirazları 7 iş günü içinde cevap vermek ve gerekçesini hangi maddeye dayanarak verdigini vermek zorunda o belgeyle mahkemeye gitmek süreci hızlandırır ki unutmayınki adli tatildeyiz mahkemenin spk ya yazı yazması cevap alması 2-3 ay erteler sonucu hen süreç hızlanır hende verilen kararın gerekçesini kanunun neresinde ne bulduklarını ögrenmiş oluruz şuanda spk nın kararından ziyade gerekçesini merak ediyor tüm borsacılar sadece hüriyette yatırımı olanlar deyil tüm borsacılar merak içindedir
    Siz Türkiye'de mahkemelerin nasıl çalıştığını unuttunuz galiba. Siz evrakları verirsiniz, mahkeme dikkate almaz. Yine de SPK'dan sorar. Bir tebligat zarfı ise karşı sokağa 1 aydan önce gidemez. YTD

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •