Bugün ,hayatýmýn en kötü gününü yaþadým.Bundan beterini yaþar mýyým ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaþar miyim bilmiyorum.
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ,hayatýmýn en kötü gününü yaþadým.Bundan beterini yaþar mýyým ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaþar miyim bilmiyorum.
Akýl,adama sermayedir.
Bu kadar zarara satmayý reddediyorum.
Akýl,adama sermayedir.
Saygýdeðer kardeþim kar; üzme canýný, senin ve sevdiklerinin caný saðsa gerisi hikaye; elbet çýkacak bu kaðýt köpek gibi çýkacak. Kendini harap etme.
Arkadaþlar Demirören holding yatýrým iliþkilerine de þikayetlerinizi iletin bence. spk ya cimere ilettiðiniz þikayetlerinizi örneðini ve bu iþin mahkemeye kadar taþýnacaðýný takipçisi olacaðýnýzý mutlaka belirtin.
Þikayetler medyaya taþýnýrsa ve hükümet tarafýndan da yatýrýmcýlarýn maðduriyet yaþandýðý duyulmaya baþlandýðýnda zannetmiyorum ama bir ihtimal Demirören tekrar karar alýp þirket olarak çaðrý yapacaklarýný açýklayabilirler.
pazartesi borsa da ne olur bilinmez ama bu kadar bekleyip de zararla ben bunu satmam. zaten yüzde 15 zarar yedim. borsa da suan hisseler zaten sürekli düþüþte. bu da batmadý ya . iþler kýzýþana kadar devam . AHANDA buraya yazýyorum bu tüpçü 1 ile 3 ay arasýnda bu hisseyi süründürür sonra 2.5 yapar demedi demeyin. elinde mükemmel fýrsat var. ky korktu kaçtý zaten . ben yüzde 10 fazla kar var diye dgzte den hurgz e geçmiþtim . nasip deðilmiþ dicem nasipti . mevzuat açýk. ancak iflas etmesi iflasýn eþiðinde olmasý lazým ala firmanýn ! satýlan doðan medya batýk ise 1 oda dolusu para verip neden aldýn ? çok acýk burada bir gasp söz konusu . bu iþ 3 yýl da uzasa satmam mevduat da faiz yemiþ gibi olur öyle de böyle de mahkeme de bu iþ çözülür . LAKÝN BURASI YERLÝ VE MÝLLÝLERÝN ÜLKESÝ YERLÝ VE MÝLLÝ OLAN YANDAÞ OLDU YÝNE ... SPK ÜYELERÝNÝN CESARETÝNE DE HASTAYIM ... MÝLLETÝN GÖZÜNE BAKA BAKA KENDÝ MEVZUATININ DISINA CIKTI. O ZAMAN KÝPA DA MÝGROS TA MAHKEMEYE VERSÝN SPK YI.
Kipayi alan koç grubu migros. Eðerki hürriyeti mualif bir kanat alsaydi, çagrý fiyati dolar 7 tl den olurdu emin olun. Bu hurriyet boþuna tüpçüye satýlmadý ve ziraatten kredi cektirilmedi.Doðana 1 milyar dolar veren adamin k.yatýrýmcýyamý verecek parasýmý yokta muafyet kabul edildi. Milli iþ insanlarý demirören grubu!!!
Yer Ýmleri