Nasip olursa sabah seans açılmadan siz ve arkadaşlarınıza Marshall'ı yorumlayacağım.
Printable View
Bu nasıl bir tepki böyle ya sanki şirket bitti.
patron iyi niyetli olmadığı sürece (ki bunların asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum) karı kolaylıkla silver mutfak şirketine transfer edebilirler. bu durum ortadan kalkmadıkça bu şirkete yatırım yapmak kumardır.[/QUOTE]
Çözüm birleşmedir, Ondan da birinin menfaati olması gerekki yapsınlar, öyle bir durumda olmadığına göre..... ytd
Evet bilanço beklentilerimize göre çok ters geldi ve kötü bir bilanço olduğu konusunda hemfikiriz ancak bu düşüşü kendi adıma fazlasıyla abartı buluyorum.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.axaray zevkin büyüğünü yaşadık sabah sabah.Bu zevke dur diyebilecek bir yiğit aranıyor?
Sn. Umk çok dert etme versin tabana aç karnını iyice bir doyursun toplayabildiği kadar toplasın mezara götürecek değilya bakalım kime satacak. Birde hisse %15 artıda olaydı 40 kere devre keserdi :)) vurun küçük yatırımcıya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn.axaray o benimde dikkatimi çekti kesicinin elektriğini bitti de devreye girmiyor.Naska zaman olsa zırt diye devreye girerdi.
Borsa gündemde girmiş topa bakalım
Tabanda durur merak etmeyin az sonra.
Devre kesici nerdesin kardeş bi baksan SİLVR ne durumda ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
bildiğim kadarıyla açıldığı fiyattan aşağı ya da yukarı yüzde 10 yaparsa devre kesici olur.
zaten eksi yüzde 12 falan filan gapli açtı yani aşağısı serbest dalış devre kesici yok.
bu arada bununla da nikah kıydik😔
Değerli ortaklar üzülmeyin piyasa değeri 16.4 milyon dolar görünüyor yani alim olmaya gerek yok ederi bu değil
Yatırımcı ilişkileri yunus bey ile konuştum özetle;
Hammade saç ihtiyacımızı döviz bazında alıyoruz ve kur artışı maliyetlerimizi çok yukarı çekti,bayilerimize zam yapmadık yeni sözleşmelerde zam yapacağız...ciromuzu artırmayı başardık iç pazar daralmasına rağmen..bilançonun zararı bu dönem karlılığımız çok düştü ancak toparlayacağız şeklinde...
0358 514 93 50
Yunus bey arayın tepkinizi gösterin,burada yazmak çare değil..
https://i.hizliresim.com/0EO2No.png
Teb geçen hafta aldığı malın tümünü tahta sahibine 100 bin lira zararla verdi..
Ne zulüm ediyorsunuz millete ********ler taban yapacan yapma zaten 3 kademe kalmış yapta rahatla, şeref yoksunu itler
iç piyasada bir çeşit kriz var dostlar...esnafta para dönmüyor...millet önünü göremediği için harcama yapamıyor..seçimlerden sonra herşey düzelir...silver sektörü iyidir..yeni yeni yapılanmalara giriyor...ileride düzelecektir ama önce şu siyasi olaylar netleşmeli..iktidar belli olmalı...
sabırdan başka bir şey elden gelmiyor şu anda...şahsen benim de bir ay içinde 25 bin civarı zararım oluştu...son üç yıldır ilk defa bu kadar zarara giriyorum...hepimiz için sabır dostlar...
burdan tahtaciya duyrulur; 3 ay daha burdayız aga😡
ayın 15 inde biraz daha düşür de maliyet azaltalim bari😎
kardeşim bu ne demek???
bitik bilanço gelmiş, 2.20 altına gelmezmiş
geldi işte 1,90 şu an.
nasıl böyle kesinmiş gibi sanki hisseye yön veriyormuş gibi konuşabiliyorsunuz?
büyük vebal almışsınız.
kim takar bu bilanço ile marka değerini
mrkayı bilip duyup alıp evine alan mı var sanki de? marka değeri olsun
yatırım tavsiyesi değildir.
Hala yedire yedire 1,88 den tabana kadar ne verirse bugün kar görüyor o, çocuğu. Taban 3 kademe kalmış hala milleti çekmeye vermeye çalışıyor ki, yarında eksi %10 aşağıda aça. Bu tip kağıtlar böyledir, yarında eksi.
Sevgili arkadaşlar,
Daha evvel epey yazdık çizdik. Güzel yorumlar yaptık beğendik.
Ancak 2017 bilançosundan sonra harika bilançoya, karlılığa doğru düzgün tepki gelmemesi, maalesef buradaki birçok arkadaş gibi benimde çok canımı sıktı ve ayrıldık.
Öte yandan bütün ortaklar için şuanda çok üzülüyorum. Bu arada kimseye üstten baktığımda yok bende zarardayım başka yerde. zaten bu piyasada uv hariç karda olan var ise işe gücü bıraksın borsada devam etsin.
Senede gelecek olursak, bilanço olumlu olmasa da çok kötü değil. Satışlar devam etmiş hatta bir miktar artmış. Bu düşüş inanıyorum ki geçici olacaktır ve tepki gelecektir. Böyle bir tepki olursa devam eden eder etmeyen bir miktar kol kesip başka yerde nasibini arar.
Son olarak kimseye umut verme gayesiyle girmedim. Kısa bir değerlendirme ve üzüntümü paylaştım nacizane..
Umarım en kısa zamanda burada ve diğer senetlerde olan arkadaşlar zararlarını çıkararırlar..
Sevgiler..
Teknik olarak beğendiğim için ben de aranıza katıldım
Nasıl gençler eğleniyor muyuz ? [emoji51] yukarıda sitemkar yazılar okudum burada yazanlara göre yatırım kararı verene ne desek boş? Hisse elimde var ancak olmuşla ölmüşe çare bulunmaz kızmanın öfkelenmenin alemi yok. Sektörün genel durumuna bakmak lazım selametle kalın moral bozmayın en kötü para kaybederiz.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Çok can sıkıcı gerçekten hep keşkeler yaşatıyor lanet kağıt.arkadaşlar bedelsiz tarihi açıklandı mı?
Sn.axaray istemesekte keyif bozuluyor.Yapacakta bisey yok.Allahtan tabanı bize reva görmüyorlar.
Bir lotla bir kademe basan hangi kurumdan yapıyor bu işlemi ?
Kapanışı yüksek yaptı en azından.2.15 üstüne atarsa yükseliş kanalına yeniden girer yarın 2 üstüne atması lazım bakalım nolacak
Ben bugün ki düşüşü suna bağlıyorum teb oyuncu değildi ve tahtaya yüksek alımla girdi.tahta sahibi buna izin vermedi ve elinden kotları aldı.başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma
https://i.hizliresim.com/1Jzr4p.png
Teb aldığını verdi...
Osmanlıda mal kalmadı...
Meksa da kalmadı,kalanın kimde olduğu belli..
İntegral çoğunu vermiş...
Bugün güzel mal gelmiş tahta yapıcıya(patron olma ihtimali yüksek)
https://i.hizliresim.com/QVbWYZ.png
Genel takas 2 gün öncenin...
21. Sıradan sonrasını da atabilir misiniz?
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamın aleyküm arkadaşım evlilik parasıni bu hisseye yatırdım. 17 bin TL 6 bin zarar var yukarıdan almışım. 6 aylık bilanço nasıl olur toplar mı hisse kendini aptalca ve çok saçma bir düşüş söz konusu oldu. Çok büyük tepki verdi zarara. Eylül ayına kadar beklerim tavsiyeniz nedir.? Pazarlama ile birleşme söz konusu olacak mı acaba ?
Bu şirketin yılın ilk çeyreği için sıkıntısı hammadde fiyatlarında ki artış döviz artışı kaynaklı...
Franke firması geçen hafta itibari ile %10 zam yapmış bu arada ithalatçı firmadır kendisi...
Silverline da zam yapacaktır muhakkak,takipçisi olacağım şirketi haftaya tekrar arayacağım...