Sayfa 757/948 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    patron iyi niyetli olmadığı sürece (ki bunların asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum) karı kolaylıkla silver mutfak şirketine transfer edebilirler. bu durum ortadan kalkmadıkça bu şirkete yatırım yapmak kumardır.
    Silver mutfak şirketi diye bir şey kalmadı ki...birleştiler zaten...

2. Sn.axaray o benimde dikkatimi çekti kesicinin elektriğini bitti de devreye girmiyor.Naska zaman olsa zırt diye devreye girerdi.

3. Borsa gündemde girmiş topa bakalım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

4. Tabanda durur merak etmeyin az sonra.

5. Devre kesici nerdesin kardeş bi baksan SİLVR ne durumda ?

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

6. bildiğim kadarıyla açıldığı fiyattan aşağı ya da yukarı yüzde 10 yaparsa devre kesici olur.
    zaten eksi yüzde 12 falan filan gapli açtı yani aşağısı serbest dalış devre kesici yok.
    bu arada bununla da nikah kıydik😔

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Silver mutfak şirketi diye bir şey kalmadı ki...birleştiler zaten...
    pazarlamayla birleşmeyi kastediyorum , beleşe malı pazarlamaya satıyor işte kar oraya transfer oluyor, finansman gideri yok borç yok harç yok ne yani, ammeye mi çalışıyor ürettiğine mi satıyor.....

8. Değerli ortaklar üzülmeyin piyasa değeri 16.4 milyon dolar görünüyor yani alim olmaya gerek yok ederi bu değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 757/948 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •