o dolarda olduğu için öyle söylüyor ciddiye almayın ....
Printable View
TÜİK bi ayar cekmezse Ağustos tufe %3 ten aşağı gelmemisi laziim kur çok fena zam getirdi .
JonDowes bilgilendirirse memnun olurum
Döviz sepeti son bir yılda %80 in üstünde artmasına rağmen tahvil faizlerinin kaplumbağa hızıyla yükselişi nasıl açıklanabilir
Odeabank oksijen plus faizi oranı %19.75'e yükseltildi. 250k TL'ye kadar geçerli, vadesiz tutulan tutar 12.500 TL.
marifetlide 19.50 bir türlü yapamadık, 34 gün 18,75 bağladım. 14 eylüle denk geliyor, artık merkez artırıp mevduata yansıması zaman alacağı için bir dahaki dönüşte 20lerden bağlarız
Burgerden Yeni Oran Alan Oldumu?
https://img.donanimhaber.com/upfiles...9b05911c8a.PNG
Şu an viaporttayim insanlar alışverişten kendini geri çekmişti ama bugün oldukça kalabalık 10 000 dolayında insan varsa 2000 i turist ozellikle Arap dolu ....memleket turiste beleş halde şu an .
Bankaya pazartesi haber verip dolarını fiziki olarak çekemeyen var mı aramızda?
MB doğrudan müdahale etti mi? (6 milyardan söz ediliyordu)
Dolar neden birden aşağı geldi?
13 Eylüle kadar olağanüstü toplantı olurmu sizce bu kura ragmen 13 eylul beklerlermi artırmak icin.
34 gün vakıfbank izmir-girne bulvarı şubesi 14.08 bugün 18.5'tan 152k bağladım.düşük ama pazarlık yapcak zaman yok bugün.
bilgilerinize.
Teb marifetli 3 aylıklık hoşgeldin faizini 18,50 den 19,50 ye güncelleyen var mı?
Eski hesapları sormuyorum, Şuan 3 aylık 18,50 den yararlananlara sorum.
Teb disinda gunlukte iyi oran veren banka var mi arkdslar bugun tebteki hg kampanyam bitti parayi gunlukte tasimayi dusunuyorum onerisi olan olursa cok memnun olurum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çinli gıda firması Hangzhou Linan Food Company, daha önce ABD ve Şili'den ithal ettiği kuru üzüm ve inciri Türkiye'den satın almaya karar verdi.
Hangzhou Linan'ın Türkiye'deki üreticilerle bin ton kuru üzüm, 400 ton kuru incir alımı için anlaşma yapması bekleniyor.
Dolar arttı, dev fabrikalarda işten çıkarmalar başladı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...basladi/209003
Güldüren, Enpara birikim, Kiraz ve Marifetli oranlar güncellendi:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...94#post2533994
İş Bankası 27 gün vadeli bono basit faizi 18,70 oldu, geç de olsa oranlara yansıyor yükseliş. Bir süre daha likit fonda bekler, bonoya girme vakti gireriz artık. Bakmayın mevduata yansımasa da bono tarafı tepkisini veriyor piyasaya geç de olsa. Fiyatlar otursun kısa vadeli bonolar ile yola devam, asıl piyasa şimdi kendini buluyor 7-8 senedir saçma sapan mevduat ile uğraştırdı bizi.
Saygılar...
Kisa hazine bonolarindan alan olursa lutfen yazsin herkes faydalanır boylece ucuza gitmesin paralar.
Vade sonunda USD 6 veya daha altı olduğunda 6 dan USD alırım taahütüne giriiyorum.
Yani 6 dan USD satma hakkını bankaya satıyorum ve karşılığında prim alıyorum.
Riskim USD nin 6 nın altına düşmesi.
Aslında, aldığım prim ve vade farkın düşünülürse başabaş noktam kabaca 5,90.
Bunun altı benim için zarar.
Ama ben şu şartlarda 5,90 dan alacağım doların bana zarar ettirmeyeceğini düşünüyorum.
Risk var mı var ama TL de durmanın riski yok mu?
En kötü durumda USD nin 5 TL ve altına gelmesi durumunda (buna fazla ihtimal vermiyorum)
uzun vade USD de kalırım ki kabaca son 4-5 yıldan beri kim hangi seviyeden USD almışsa
şu anda TL ye göre karlıdır.
Şimdi sms geldi Odeabank Oksijen Plus 250bin TL'ye kadar, gecelik faiz %20.5 olmuş, 12500TL vadesizde tutuluyor.
Kısa vadeli bonolar büyük Pazar’dan işlem görüyor .
1 milyon diyen de var 250 binde 100 bin herkes farklı rakam telafuz ediyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi