Sayfa 756/1252 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hangi sektör mesela? Samimi olarak soruyorum.

Dolar yükseldiği için izmir kemeraltı nda toptancılar cuma, cumartesi kepenk açmadı. Faiz yükselirse neler olabilir? Tecrübenizden faydalanmak için soruyorum.

Tşk.
    o dolarda olduğu için öyle söylüyor ciddiye almayın ....

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    3 eylül tüfe açıklandığında

tüfe 17 geçsin,

tl mevduatçı kalmaz piyasada,
    2 yıllık tahvil

FAİZ 26,48 % 3,20
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hangi sektör mesela? Samimi olarak soruyorum.

Dolar yükseldiği için izmir kemeraltı nda toptancılar cuma, cumartesi kepenk açmadı. Faiz yükselirse neler olabilir? Tecrübenizden faydalanmak için soruyorum.

Tşk.
    otomotiv, konut alımları için kredi faizleri düşmesi bunun içinde mevduat faizlerinde gerileme gerekiyor ki 2010-2011 hareketliliği gelsin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

TÜİK bi ayar cekmezse Ağustos tufe %3 ten aşağı gelmemisi laziim kur çok fena zam getirdi .

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Arkadaşlar özür dileyerek marifetli hesap kullanan varsa bilgi isteyecektim.Vadesiz hesabıma parayı gönderdim marifetli hesap açmak istiyorum sürekli şuan işlem yapamıyoruz diye bilgi çıkıyor cep şubeden yapıyorum işlemi.Birde Marifetli hesabı 0 bakiyeli açabiliyormuyuz şuan vadesizde param var, vadesizde kalan zorunlu bakiye dışında kalan parayı sistem günlük olarak kendisimi atıyor marifetli hesaba..
    bilgisayardan yap o bakiyeli açarsın

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    TÜİK bi ayar cekmezse Ağustos tufe %3 ten aşağı gelmemisi laziim kur çok fena zam getirdi .
    tırnak makası bile ithal sepete neyi atsan yüksek çıkar

7. JonDowes bilgilendirirse memnun olurum
    Döviz sepeti son bir yılda %80 in üstünde artmasına rağmen tahvil faizlerinin kaplumbağa hızıyla yükselişi nasıl açıklanabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Faizin artması reel sektörü çok kötü etkilediği için artmaması taraftarıyım. Şuan faizler yüksek.

Faizlerin acilen düşmesi gerekiyor.
    Tam tersi, yüksek olan ve acilen düşmesi gereken bir şey varsa o da döviz. İnşallah 4'lere gelsin, hatta yerin dibine girsin

Sayfa 756/1252 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •