Şu davayı özellikle Cuma günü ve kararı piyasa kapanışına getirmelerine sinir oluyorum. Artık pazartesi 5,60-5,70 arası dolara geçeriz.
Printable View
Şu davayı özellikle Cuma günü ve kararı piyasa kapanışına getirmelerine sinir oluyorum. Artık pazartesi 5,60-5,70 arası dolara geçeriz.
Dolar 5.80 gördü ...
Düşecek dediğim vakit birileri yok olamaz diyordu..
5.50 görürse biraz daha sarkar aşağıya.
5.50 altı 5.30 civarı bekleyip almak daha uygun yada 5.50 den kademeli alım gibi ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam şair olmuş;
Türkiye'yi seviyorum
Beraatimi istiyorum
Brunson: Masumum, Türkiye'yi seviyorum, beraatımı istiyorum
FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla 35 yıl hapis istemiyle yargılanan ABD'li Rahip Andrew Craig Brunson'un duruşmasında mahkeme, kararın açıklanması için ara verdi. Bu arada Brunson'un eşi, Papaz Brunson'un yanına gitti. ABD'li Papaz bu sarılma karşında hıçkırarak ağladı. Mahkeme Brunson'a, "Ek savunma yapacak mısınız?" diye sordu. Brunson, "Ek savunmam avukatım tarafından yapılacak. Ben masum bir adamım. İsa'yı seviyorum, Türkiye'yi seviyorum. Beraatımı istiyorum" dedi.
Syg,
Yazik yaw, adam hickira hickira aglamis.
Durusmalardaki iyi halinden ve kravat takmasindan bi kiyak yapmalilar buna.
Syg,
niye mevduat bozup dolar alıyorsunuz ki ? viop ta kontratla pozisyon açmak varken ... doları tutmak istiyorsanız da vade sonuna doğru roll ile pozisyonu taşırsınız...
Bana SMS yeni geldi daha önce yazan olduysa affola...
Enpara.com Kredi Kartı’nı düzenli kullandığınız sürece birikim hesaplarınız +%1 ek faiz kazanıyor!
Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
Kampanyadan yararlanabilmek için:
Enpara.com Kredi Kartı’nızın olması,
Kredi kartı ekstrenizde 10 TL ve üzeri en az 10 adet işlemin yer alması,
En az bir birikim hesabına sahip olmanız yeterli.
Enpara.com'daki tüm birikim hesaplarınız, kampanya koşullarını sağladığınız sürece 1 ay boyunca standart faiz oranımıza ek yıllık +%1 faiz kazanır. Bu kampanya ve Ayın Enparalıları için devam eden birikim hesaplarına + %2 ek faiz kampanyasından birlikte yararlanılarak toplamda +%3 ek faiz kazanılabilir.
Adli kontrol kaldırıldı.
3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
Yattığı süre göz önüne alınarak serbest bırakıldı.
ünlü menkul dolar/tl 5.75 alım fiyatlı opsiyon, faiz mevduat karşılığı 33.08%. Min 1M
Benim beklediğimden bile olumlu sonuç ama dolarda tık yok.Artık pazartesiyi bekleyeceğiz...Bugün dolara giremedik.Bir de aktiften dolar almak zor iş...Dolar investing'de 5,85 adamların dolar kuru 5,91-5,87 gibi oluyor...Hiç anlık dolar kuruna uygun bir rakam yoktu internet bankacılığında...
Hâlâ gecerli
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FRANSA CUMHURBAŞKANI MACRON: SUUDİ GAZETECİ OLAYINI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SUUDİ VE TÜRK LİDERLERLE GÖRÜŞECEĞİZ
Yeni gundemimiz budur.
Syg,
aktiften borcum olan 5000 bin usd yi 5.89 kurdan aldım belki 50 sefer denedim.neyse borcumuzuda böylelikle ödedik.bakalım doların seyri ne olacak
Dövize dönecek arkadaşlar pariteye çok dikkat etsinler. Kura çok odaklanmayın önümüzdeki hafta sonuna kadar piyasa kendini anca bulacaktır.
Papaz işi bittiğine göre piyasalara yeni bir beklenti lazım .
-halkbank md.geri iade ve cezası
-Mb faiz artırımı
-Suriye operasyonu
-Suudi gazeteci
-dowjones daki satış
-Erken bld.bşk secimi
-işbank olayı
Seç beğen al birini [emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jesus gökten inerse 5.50 olur dedik .rahip yetmez 5.95 topluyorlar.
Bu böyle olmaz papazı bıraktık hala dolar düşmüyor. acilen yeni papazlar bulunmalı. reise yeni düşmanlar lazım yerel seçimlere 5 ay kaldı. ne demişler papaz her zaman pilav yemez yeni düşman bulunmadıkça
kaldıraçlı işlem yapın demiyorum ki ... 30 bin dolar mı alacaksınız spottan , o kadarlık kontrat taşırsınız ... margin harici kalan para da faizde değerlenir... yeni üye yazıyor belki ismimde fakat , ben hamza sütbıyık yani... azcık biliyorum bu işleri diyelim ...
o hacimle ilgili , kaldıracağınız yükten fazlasına girmişsiniz... bu dediğiniz için kurulmamıştır türev vadeli piyasalar. Siz kullanım amacı dışına çıkmışsınız. Kaldıraç demek başlangıç margini için olan bir şey. Siz efektif kaldıraçtan parayı kaybetmişsiniz...
En iyisi kasko faiz yükselirse de sevin dolar yükselirse de :) ikisi de birden düşerse elle gelen düğün bayram deriz :) yeni bir parasal bolluk gelirse tabi
Bloomberg'teki yandaşlara ben de ihtiyatlı yaklaşıyorum ama daha çok yerlinin alım yaptığı bilgisinin doğru olduğuna inanıyorum. Çünkü yerli yatırımcının tl'ye güvensizliği maalesef yabancıdan daha fazla.
Bu başlıkta bile yazılanlardan anladığım neredeyse herkes dolara geçmek için fırsat kolluyor. Yabancı için TL portföylerindeki yüzlerce yatırım kanalından bir tanesi, yerli için ise dolar hayat memat meselesi, geleceğinin sigortası..