zaten daha tanýklar dinlendiðine göre, bugün bir karar çýkmayacak. sadece bundan sonraki dönemlerde yargýlama nasýl devam edecek onu söyleyecek mahkeme. yani ev hapsine devam, ya da ydýþý çýkýþ yasaðýnýn kaldýrýlmasý vb.
zaten daha tanýklar dinlendiðine göre, bugün bir karar çýkmayacak. sadece bundan sonraki dönemlerde yargýlama nasýl devam edecek onu söyleyecek mahkeme. yani ev hapsine devam, ya da ydýþý çýkýþ yasaðýnýn kaldýrýlmasý vb.
Dolardaki ani hareketlerin sebebi tamamen bilgi kirliliðinden kaynaklanan spekülatif hareketler. Her yerde acayip açýklamalar dönüyor. Bazýlarý iþ bir sonraki oturuma kaldý derken bazýlarý salýverileceðini söylüyor en saðlýklýsý resmi sonucu beklemek. Haberlere fazla itibar etmeyin.
Rahibi suçlayan 2 yýldýr tutuklu kalmasýný saðlayan gizli tanýðýn ifade deðiþikliði. ver mehteri ver yargý baðýmsýzmýþ.
LEVENT KALKAN: ÝFADEM YANLIÞ ANLAÞILDI
Duruþmanýn kilit isimlerinden biri olan Levent Kalkan iddianamedeki 15 Temmuz darbe giriþimine katýlan bazý FETÖ’cülerin Brunson’ýn dua evinde saklandýklarýný duyduðunu ve bunu Yýlmaz Demircan adlý kiþiden duyduðunu söylemiþti. Mahkeme Yýlmaz Demircan’ý çaðýrdý ve Levent Kalkan ile yüzleþtirdi. Yýlmaz Demircan mahkemede ‘Bu evde ben sadece Korelileri gördüm’ dedi. Mahkeme baþkaný bu sefer Levent Kalkan’a ‘hani FETÖ’cüler burada kalmýþtý’ demiþtin deyince de Levent Kalkan ilginç bir yanýt verdi ve ‘Sayýn Baþkan ben böyle bir þey söylemedim.’ dedi.
Merhaba arkadaþlar bugün TL mevduat için oran alan paylaþabilirmi teþekkürler
Dolari bilemem ama.. Goreceksiniz bu firsatta borsa cikiyor.. Ama birilerinin kucagina birakip kacacaklar.. Hemde akþamüstü
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
185K için Halk 32gün %25...
Teb %24.75...
Anadolu bir gün valorlu (nakit oldugundan) %26.5...
Deniz %25....
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Yer Ýmleri