Dairemi satacaksin bey :)
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Faizi ayarlayan malum birimlere zaman zaman telefonlar gidiyor. Şu an 20.50 üstü verenin kellesini alıyorlar. :oleyo:
Ama kimse oturup açık açık yazamaz.
Sağda solda okuduğunuz yazıların tamamı gerçek.
İnceldiği yerden kopacak bir gün. Akılla izahı olmayanın ömrü uzun olmaz.
Bu havada mal satilmaz.
Para varsa alinir.
Syg,
çölde kutup ayısı beni buldu :Sad:
vakıf 11.fona cuma günü girdim haftasonu 19.74 yaptı ,bugün sattım viop'a girdim 11.fon 27.45 yapmış :vk:
o fonu yönetenin ......
Arkadaşlar sizce Odeabank'tan paramı çekmeli miyim? -%950 kâr erimesi nedir yahu? :)
https://twitter.com/babuscusener/sta...68505732755458
Bankacı arkadaşlara sordum, kredi vermedikleri için dediler, yani riski de kârı da az olmuşmuş....
İktidar yerel seçimlerde belirli büyük şehirleri kaybeder ve oylarında dikkat çekici düşüş olursa erken genel seçim beklentileri, seçim politikalarının devamı ve yeni belirsizlikler nedeniyle döviz kurları ve faizlerde yükseliş yaşanabilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
2m Burgan Bank bağlandı 20.50 den 35 gün
Otv bitmez bence. Otv indirimli bile arac satamiyorlar, o zaman hic satamazlar, vergi geliri de elde edemezler.
Ben olsam tam tersine otv yi bir yuzde 15 daha dusururum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank ın viop sekmesinde hesap ekstresi bölümüne tıklıyorum ama hiçbir bilgi yok ,böyle şansın içine tüküreyim.Gece yarısından sonra mı yansıyacak?
Sizin aracı kurum hangisi acaba? onlarla bir temas kurup geçiş mi yapsak ne? tpp de max. 23.25 görüldüğü gün 23.05 çok iyi oran.Osmanlı yatırımı aradım biraz bilgi aldım ,onlarda ''viop teminat oranının nasıl belirlendiğini bilmiyoruz'' dediler.Ama istediğin vadeye TPP de teklif yazar parayı satarız dediler.Ben bu oran işini anlamadım, viop günlükte teklif yazamıyorsun paranın miktarına göre oranda oynamalar oluyor anladığım kadarıyla ama TPP de istediğin vadeye oran teklifi yazdırabiliyorsun.:notr:
Size kotu bir haberim var ustadlar
Yarin para geliyor ve gelen parayla kademe kademe dolara girmeyi dusunuyorum. En gec cumaya dolar 5.20 olur demedi demeyin. Sizin icin parayi pul ediyorum kiymetimi bilin
Benim kurum açılış oranına biraz + koyup parayı satıyor...Zaman zaman ortalamanın altına insede genelde ortalama üstü bağlıyorlar... Ben ekstreden kaçtan bağladığını gün sonu görebiliyorum...Osmanlıda fena bir kurum değil...Orayla anlaşabilirsiniz gibime geliyor.....
Osmanlı menkulün birşeyden anladığı yok zaten .
sistemlerinde devamlı hata buluyorum. geçen gün gümüş satım varantı aldım. matriksten takip ediyorum. gümüş düşüyor. bunların ekranı güncellenmiyor. aradım anlattım durumu .
aynı şekilde viop ta kontrat açtım stoploss veremiyorsun sisteme. hata veriyor.
bana ekran görüntüsü atın diyor. ya ben sizinle mi uğraşacağım işlem mi yapacağım dedim.
vioptaki faizi kendin hesaplıyorsun. bilmiyorlar.
Bu bıyıklı yabancılar bu Eurobond üzerinden para araklama işini son 25-30 senedir Malta, Virgin, Man, Cayman vb adalardan yapıyorlar. Ben daha yeni uyandım.
Bizim net hata noksan aslında bunların getir götür yaptıkları kendi paraları. Parayı vergisiz Eurobond olarak kendileri alıyorlar. sonra dönüşlerde getirip sonra geri götürüyorlar. Vergi avantajı sayesinde kendi şirketlerini tırtıklıyorlar.
adam temettü verse vergisi var. kar payı verse vergisi var.
en güzeli kendi şirketinin sattığı Eurobondu kendin al hiç vergi verme... adı yabancı aldı olsun. Sattıkları eurobondun en az %50 sini kendileri bıyıklı yabancı olarak aile fradı eş dost vs satın almıyorlarsa ben de bir moktan anlamıyorum.
incelemek lazım ama kimsenin dötü yemez bunları incelemeye...
biz en iyisi %4 USD mevduat faizine devam edelim, sesimizi de keselim. :-)
Az evvel Kanada'daki faizlere bir bakayim dedim.
270 gunluk CAD faizi yillik 2.50% net dediler.
Orada alinan faizin burada bir de beyani ve gelir vergisi (15-35%) var..
Burada alinan sadece %15 stopaj ile kurtariyor.
Bizde yine iyi faiz var... :)
Yatin kalkin sukredin..
Syg,
TL ve getirisi bir iluzyondur..
Syg,