-

Originally Posted by
Varyemez Amca
adam zarar etmemişki kardan zarar etmiş
-

Originally Posted by
alenichev
Ankaradan cok guzel bir araba dusurdum. Gece otobuse bindim aldim geldim
Landrover Freelander 2004 model 1.8 HSE
Hatasiz boyasiz degisensiz 86 binde
Araba cok temizdi, garaj arabasi bildigin
Fiyati da 50k
Bende bir eski kasasi vardi bunun cok memnundum. Sehir icinde 15 lt yakiyor zalim araba. O yuzden tup taktirmak mecbur oldu.
Ama sehir disinde cok iyi. Ankara adana arasi 30 lt yakti 500 km.
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun yoldaş,bende 61 k ya sıfır 2019 egea aldım hurda benden 2 . araç olacak ,12 gün sonra ötv hurda bitince 85 k ;)
-

Originally Posted by
martind
Hocam ne kaybetmesi allah aşkına...Kaybetme ihtimali olsa hiç böyle sakin günler gecirir miydik ? Mutlaka bişeyler olurdu...Bu iş bitti, unutun artık hayal kurmayı..
Haklısınız...Geçen berbere gittim Berberin biri reisci....Adam dyor ki Yeni zelandadakler Reise kızdı Müslümanları katletti....Akıl mantık !!!!!!!!!!............???????..
-
2m Burgan Bank bağlandı 20.50 den 35 gün
-

Originally Posted by
OKTAY
Hayırlı olsun yoldaş,bende 61 k ya sıfır 2019 egea aldım hurda benden 2 . araç olacak ,12 gün sonra ötv hurda bitince 85 k ;)
Otv bitmez bence. Otv indirimli bile arac satamiyorlar, o zaman hic satamazlar, vergi geliri de elde edemezler.
Ben olsam tam tersine otv yi bir yuzde 15 daha dusururum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
OKTAY
hocam benim araç fiyatlarının geleceğinden pek umudum yok ne yalan söyleyim
-

Originally Posted by
Varyemez Amca
Kredi vermiyorsa paraları napıyormuş ..Banka para satacakki para kazansın.Bu krizde bile bankalar kredi satma derdinde yoksa çark dönmez..
Kaç kurtul derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Omega0607
Kredi vermiyorsa paraları napıyormuş ..Banka para satacakki para kazansın.Bu krizde bile bankalar kredi satma derdinde yoksa çark dönmez..
Kaç kurtul derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
batarmı yani diyorsunuz banka ,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri