Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yok Bn yani ev sahýbý olarak ydýsundayým..,4 tane 1+1 resýdence var.hic biri aidat odememiþ elektrýk su d gaz yonetýme ödeniyor...onuda ödemýyorlar...Son kiracýda günlük kýraya verýyormus...tum faturalarý da vaktýnde ödüyor...kýra ýsý yas iþ...ömrümü yedý
Bugün alýnan oranlar. 500+ için
Ingbank 20.50 ancak, ilk kez hesap açýyorsanýz bir miktar o da sanýrým 750 tl idi. Ve o parayý harcýyorsunuz gibi bir þeyler söyledi. O zaman 22.50. Ben 2011 yýlýnda o banka ile çalýþmýþým bundan faydalanamýyorum.
YKB ise 21.25 fakat burada da çýkýþ sýkýntýlý. Þöyle ki mobil bankacýlýkta en fazla 300k gönderebiliyorsunuz. Þýbe içinden eft yaparsanýz bu kez de yüksek bedel ödemek zorunda kalýyorsunuz.
allah bereket versin komik çocuk
yalnýz zinnur hanýmýn oranlarýndan bir kýllanmadým deðil bugün ben de..
odea'da hatrý sayýlacak bir dolar meblaðý var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.
burgan'da da ayný.. ilk söylenen 4, pazarlýk, tehdit falan alabildiðim 4.25.
garanti için de 4.5 denmiþ. garanti özeli aradým.. 4.5 u duyunca saðlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuþuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.
ha zinnur hanýmýn oranlar doðruysa gani gani helal olsun o ayrý. ama dedim ya kýllanmadým deðil.
bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlýksýz. 100k+
Yer Ýmleri