al birini vur ötekine...
biri tescilli hanutçu
diğeri parayla her şeyi halledebileceğini sanan malum şahıs...
Printable View
TS maçında 3 transfer sakat,oynamayacakmış,,,semedo,duran,alvarez.
El nesrinin performansını merak ediyorum,küme düşmeye namzet takımlara 30 gol atması ile övünen Nesri,TS ye bakalım gol atabilecek mi?
https://i.hizliresim.com/5wetwle.jpg
Bu Fenerbahçe yine hangi sıkıntıyı fiyatlıyor??? iç siyaseti mi? yoksa sakat futbolcuları mı? :plc::kmk::notr:
Adamın hiçbitr başarısıı yok mühendisken sonradan futbolcu olmus :oleyo:11 yıldan beri sampiyon olmayan takıma böyle kumar mı oynanır ne diyelim de olumlu konuşalım. ismail Kartal sergen gelse bu kadar tepki almazdı sosyal medyada bir tane olumlu yorum yok malesef taraftar haklı
Domanico dan çılgın hamle geliyormuş:)
TS maçında ilk 11 de yeni transferler ederson,asensio ve kerem i oynatacakmış.
Şu transferleri bir görelim bakalım,,notumuzu da veririz.
Hissede devamlı yönü aşağıya gösterte gösterte tekniği bozulmaya başladı, bu teknik görüntüden kurtulmak için umarım ligde başarılı olur....Yoksa, endeksten ayrışmak istemiyor...Temmuzdan beri düşüş oranı >>>%16,7
Fenerbahçede 3 yıllık grafik, 2025 tepesi daha oluşmadı !!!!
https://i.hizliresim.com/dikyjtx.jpg
negatif borsada pozitif ayrıştı, güzel kokular geliyor. yatırım tavsiyesi değildir.
eveeeeettt artık zurnanın malum sesi çıkarttığı yerlere geldik. ts maçı çok önemli. eğer puan kaybı olursa ali koç çok zor durumda kalır. eğer maçı alırsa özelliklede iyi bir oyun ve kuvvetli tabir edilebilecek bir skorla o zaman eli güçlenebilir. her ne olursa olsun bu hafta ts maçı sonucuna göre bir fiyatlama yapıp sonra alanya maçı ve kongre beklentisi fiyatlanacak. dolayısı ile fb hissesinde en hareketli haftaya girmiş bulunuyoruz. ama neticede ne olursa olsun ts ve kongreden sonra trend yukarı diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
Transfer dönemi sona erdi,alınanlar alındı,verilenler verildi.Şu bir gerçek ki Gs nin çok güçlü bir takımı var ve çok iyi transferler yaptı.,5 maçta 15 puan aldı.
Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa,küçük takımlara karşı puan kaybetmemeli,derbileri de kazanmalıdır.
Fener,ilk sınavını Ts karşısında verecek.
Bu maçtaki performansı gelecek maçlar için de fikir verecek.
Tedesco,takımı 4 lü oynatacağım,hucüm futbolu deniyeceğim diyor,bakalım başarılı olabilecekmi?
Kendi sahasında zor zor , bu nasıl bir zorlanmadır, anlamak mümkün değil....Detaylara girmeye gerek bile yok, neticede 1-0 lık durum da hissenin yönünü pozitife çevirir...
tedesco ali koçu ipten aldı. ali koç artık güle oynaya alır kongreyi. muhalefetin umutları 2027 hazirana kaldı. bugünkü sonucun hisseye olumlu etkisi olur ama farklı alabilirdi. benim en çok dikkatimi çeken gs de bir düşüş var. bu durum fb ye şampiyonluk yolunda ekstra motivasyon sağlayabilir. yatırım tavsiyesi değildir.
yarın sabah spor hisselerinin aşağıdaik gibi açılmasını tahmin ediyorum. yatırım tavsiyesi değildir
fb +++
bjk+
gs -
ts ---
Hala Ali Koç un seçim kazanip kazanamayacagini maç skoruna iyi futbola vs baglayanlar var ilginç.
Ali Koç seçim kaybetme ihtimali %0.001 dir.
Bunu 3aydir yazıyorum burada.
Yarın CHP mahkemesi kararı var
Olumsuz karar cikarsa temkinli olun
Zira hisseler tepetaklak olur
her dalgalanmada spordan çıkıp bist hisselerine geçiyorum. çünkü spor hisseleri bu gibi durumlarda ters hareket ediyor. tecrübe ile sabit. yatırım tavsiyesi değildir.
40 milyon yuroluk el nesri ile 12 milyon yuroluk Onuaco arasındaki farkı gördük.
Daha önce yazmıştım,,el nesri satılmalı,yerine Onuaco alınmalı diye,,Ali Koç burda da yanlış yaptı.
Kazma adamlarla ne şampiyonluk görür,ne bir başarı gelir.
Maça gelince
10 kişilik Ts ye 2-3 fark atılmalı idi,,ama paldır küldür,doldur boşalt oyunla ancak şansa gol olabilirdi.
O gol de şansa geldi.
Takımda bir numara yok,eski tas eski hamam.
TS daha organize bir takım,11 kişi oynasalardı açık söyleyeyim Fenere kök söktürürdü.
Smaski sağda iyi oynadı,,Keremi de beğendim.Ama golcü kazmalarla top oynayamassın.
ters köşe olduk:(
Dava ertelenirse borsa ne olur?
Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u 1-0 yendiği maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in “Şike hâlâ devam ediyor†sözleri tartışma yarattı. Ali Koç sert yanıt verirken, kulüp hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.
Kısa Dalga - Süper Lig'in 5'nci haftasında Fenerbahçe, ağırladığı Trabzonspor'u 1-0 yendi. Maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda "Şike hâlâ devam ediyor. Kaç kişiye karşı mücadele ettiğimizi bilemiyoruz. 20 dakika buz gibi gol iptal ve kırmızı kart. Yuh olsun ve yazıklar olsun. Her zaman en büyük Trabzonspor" dedi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da şöyle yanıt verdi:
"Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ucuz kahramanlık uğruna hadsiz ve şuursuzca yaptığı açıklamalar, Fenerbahçe camiasını ve taraftarını hedef almış; 3 Temmuz sürecinde FETÖ kumpasına karşı sergilenen onurlu direnişi görmezden gelerek toplumu nefret söylemleriyle ayrıştırmaya çalışmıştır."
Bugünkü hisse performansına olumsuz etki ettiğini düşünüyorum bu haberin. yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/ohz7qdw.png
10 dan 15 yaptıranların kar satışları itina ile devam ediyor.
https://i.hizliresim.com/4ffnkf2.jpg
Domenico Tedesco, yukardakilerden en az 2 sini daimi olarak takımda oynatacak ve takım ondan sonra normalleşecek...İnşallah sakatlıkları çabuk geçer..
John Duran 2 haftaya kadar iyileşiyormuş,bu iyi haber,hiç olmassa avrupa maçlarında faydası olur.