Sayfa 755/762 İlkİlk ... 255655705745753754755756757 ... SonSon
Arama sonucu : 6093 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. gerçekten böyle aciz bir yönetim görmedim. ha bugün ha yarın diye diye milli ara bitmek üzere. haftasonu trabzon maçı var ama yönetimin umrunda bile değil. bir de niye dedikodulara meydan veriyorsunuz. transferde de böyle, bir keremin gelmesi haftalar sürdü. bu yönetimin bence en büyük problemi her kararda yavaş kalmaları. morinyo yu bile zamanında gönderselerdi belki fb şimdi şampiyonlar liginde oynayacaktı. bankalar birliği keza öyle. şimde de 2 ay içinde bankalar birliğinden çıkacağız diyorlar. yahu artık size kimse inanırmı. yalancı çoban gibisiniz maşallah. yatırım tavsiyesi değildir.

Kararsız kazımları oynayan yönetim,bir kere daha kazanırsa var ya,bir sene daha kaybedilmiş olur.
    Her şeyi elini ayağına dolaştıran,ne yaptığını bilmeyen,fevri hareket eden,,her şeyden önce futboldan anlamayan bir yönetim,Fenerbahçe tarihinde ilk defa görülüyor herhalde.
    İşin kötü tarafı,başarısızlığı kabul etmeyip çekilmeyi gururlarına yediremiyorlar.
    Arkadaş, sadece sen mi Fenerlisin ya,bayrak değişimi yap,kan değiştir,,belki yeni gelen yönetim iştahla işe sarılacak.
    Yoruldun artık,çekil git.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Hamdi Akın,"T.D.büyük bir ihtimalle yabancı olacak"demiş.
    Tazminat ödemeye doymuyorlar.
    Yabancı gelip,takımı,süper ligi tanıyıncaya kadar fark 10-15 puana çıkar.
    Yabancıyla anlaşacaksan 1+1 yıl sözleşme yap,,eğer başarılı olursa seneye devam eder.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

birbirlerinden nefret eden 2 transferden zoraki " SÖZDE ARKADAŞLIK " pozu
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

5.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku

birbirlerinden nefret eden 2 transferden zoraki " SÖZDE ARKADAŞLIK " pozu

hocam genel kurul üyesi olsan ve oy verecek olsan kime verirsin?

6. Yine gittiler alabilecekleri en kötü hocayı aldılar 11yildir takım şampiyon olamıyor hiçbir başarısı olmayan saçma sapan bir adamı alip yine kumar oynadılar bunlar bizi kanser etmeye yemin etmiş.

Ali Koç hep savundum ama gerçekten bu adam GS şampiyonluk için uğraşıyor bunun başka açıklaması olamaz artik

Domanıco Tedesco,,,,39 yaşında,,hucüm futbolu oynatacağım diye Başkanı ikna etmiş.
    Bakıp göreceğiz,nasıl hucüm futbolu oynatacağını.
    Demezler mi adama,,7 senedir neden hucum futbolu oynatan T.D. ler almadın?
    Şimdi mi aklın başına geldi.

8. fenerbahçe yönetimininin son anlaştığı hocanın performansı bir kaç haftada belli olacak. şimdiden bir şey söylemek için çok erken. Morinyo gibi kupa canavarının başarısız olduğu bir yerde hiç şampiyon olamamış bir teknik direktörün gelmesi üzerine daha maça çıkmadan olumsuz yorum yapmanın hiç bir mantığı yok diye düşünüyorum. zaten bir kaç hafta puan veya puanlar kaybedilirse ortada ne hoca ne yönetim kalır. tefe koyar gönderirler. başarılı olursa da kimse yere göğe sığdıramaz. hayırlısı bakalım. yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 755/762 İlkİlk ... 255655705745753754755756757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •