Ne kadar c h p a k p lı varsa hayatta dolar satmam diyor en azından benim konuştuğum bildiğim...
Printable View
Ne kadar c h p a k p lı varsa hayatta dolar satmam diyor en azından benim konuştuğum bildiğim...
Biri gazlıyor yukarı borsayı
haber olmalı
nerde 6500 puan düşüş bekleyen gidin kumda oynayın her gün yazmayın bilmiyorsanız milletin ahını alıyorsunuz 24 saat çöküş bekleyenler. bari çöküş bekliyorsunuz açtınızmı kısalarınızı o da yok hep yalan dolan.
Seans açıkken şu bitmek bilmeyen siyasi yorumlara bir ara verelim , illa siyasi paylaşım yapacaksanız abartmamak kaydıyla Cafe Trend veya Serbest Kürsü başlığında yapabilirsiniz .. Gün içi ekonomi veya viop ile ilgili paylaşım aramak zorunda kalmayalım , biraz siyasi yazıya ara verin
https://i.imgyukle.com/2020/04/13/QOAUJ6.png
xu030
yükselen ilk beş ve düşen ilk beş
Bugün ML yok
Ahlaksızlık olmasın o sakın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma günü akılsızlıkları yüzünden 20 milyona yakın insana virüsü bulaştırmış olabilirler
böyle bir rezalet olmuş tarihin en büyük rezaleti
direk cb nin istifa etmesi lazım
kalkmış izmir deki belediyeye laf ediyor ahmAK
Akşam o kararı alan da, bugün izmir büyükşehir de bu kararı alan kasten adam öldürmekten yargılansın... nasıl fikir? Biraz gözlerinizi açın. Yanlışa yanlış, doğruya dorğu diyin. Ben korona olursam hesabını kim verrcek? Evde 6 aylık cocugum var...
Hataymış peh... ne güzel be..
dövize müdahale edecek gücümüz kalmadı...ama borsaya var formasyonu...
çekirge, bakalım nereye kadar sıçrayabilecek...
6 <, bin puan eksi diyen çıksın ortaya..
benim uyuz kağıdım turkcell.... yine döndüm sana... tcell long.. :)
sende haklısın dostum.... ama eldeki imkanlar kısıtlı olunca böyle oluyor demekki... izmir, istanbul ve ankara belediye başkanları yırtınıyor zaten. 14 günlük karantina yapın diyorlar.Adamları dinleyen kim.
Baştakiler bunu yapamıyor maalesef. Bu nedenlede bunun yansımaları bunlar oluyor.
cuma günkü rezalet dünyanın heryerinde hükümeti götürür burda hala devam
bakan, simdi ben bir nane yedim millet sokaklara döküldü binlerce kişi enfekte oldu insanlar eleştirilerini bana yöneltti
sen şimdi çık kararı sen verdiğini söyleistifa et beni aklamaya çalış , bende gelen tepkiye göre kabul edeceğim , etmezsemde ilerde sana bir yer ayarlarız
tamam reyizzzz.
Bu İzban İzmir Banliyo hattı olan değil mi hattın biri Konak meydanda biten hani
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Havacilik ile ilgli bir olumlu tesvik vs mi varda bunlar cikmis. Pgsusu zaten makastan dolayi bir turlu dusuremiyoruz. 5 lira fark nedir ya
Kısa çalışma ödeneğine başvuran var mı acaba sonuçlanması çok uzun sürüyor sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SunExpress, kargo operasyonuna başlıyor
SunExpress Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla getirilen kısıtlamalar kapsamında tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, filosundaki 18 uçak ile kargo uçuşlarına başlayacak.
SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, yolcu kabini içerisine kargo yükleme düzenlemesi yaparak yeni tip kargo taşıma modeli ile operasyonlarına başlayacağını duyuran hava yolu, uçak altı kargo yükleme bölümlerinin yanı sıra kabin içinde koltuk üstü ve baş üstü dolaplarına da kargo yüklemesi yaparak maksimum 21 bin 700 kiloya kadar yük taşıyabilmeyi öngörüyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, daha önce tarifeli uçuşlarında yalnızca uçakların kargo bölümünün kargo taşımacılığı için kullanıldığını belirterek, "Tarihimizde ilk defa tamamen kargo uçuşu gerçekleştireceğiz. Toplam 18 uçağımızı, koltuklarını çıkarmadan kargo taşımaya uygun hale getirdik. Gerekli çalışmaları kısa sürede tamamladık ve kargo uçuşlarımızı ilk aşamada İzmir ve Antalya'dan gerçekleştireceğiz. Sonraki aşamalarda ise gelen talebe göre diğer destinasyonlardan da kargo uçuşları gerçekleştirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Cuma 47.49 dan son dakika pgsus shirt yapmıştım sabah 46.68 den kapadım vadeli makası yüzünden. Kapamasam buyuk ihtimalle gaza gelip cogaltirdim o makasa bakmadan. Açık pozisyon son 2 günde 2 ye katladı orda. Orada shortculata son darbeyi de makasi kapatarak vuracaklar gibi. Tekrar short icin makasin kapanmasını bekliyecegim.
Açık olan borsalarda tek artı biziz galiba :)
pala yine amerikanın açılışta toparlayacağına güveniyo sanki
Atın intikamı demiştim...25 TL idi o zaman.
Düşerken neden bu kadar düşüyor diyenlere, bu şirketin batış fiyatıdır dedik...o zaman kimseden ses çıkmıyordu...şimdi herkes niye çıkıyor modunda.
Bu şirketin mevcut durumda ederi zaten 50 tl...salgın uzar, firmalar batmaya başlar o zaman hedef fiyatı 30 lara iner...sonuçta pegi batacak en son havayolu firmalarından biri...deniz yatırım ve iş yatırım yeni rapor yayınladı hedef fiyatları 50 küsür...yani şu anki fiyatta çok da tuhaflık yok.
Borsa her zaman abartmayı sever, hisse düşerken de abartır, çıkarken de...ben de bu fiyatları fazla buluyorum şu an İçin...ama bu daha yukarı gitmez demek değil.
Dün Habertürk'te airport diye bir programda koltuklu uçaklarda da kargo taşımacılığı yapılabiliyor demişti programa katılan şahıs.Mesela 60 ton kargo taşıyabilecek bir uçak bu sayade 40 ton falan taşıyormuş ama bunu pgsus veya thy yapıyor mu ya da izin verilir mi bilmiyorum...
Dow mow hikaye mal topluyor hala bizi terste birakip stop ettirmeyeydi ne olurdu[emoji1787]
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.